اگه تجربی هستی مهر و ماه کل ریاضیی تجربی رو داره! بعد ریاضی خیلی سیز کامل می شه
اگه تجربی هستی مهر و ماه کل ریاضیی تجربی رو داره! بعد ریاضی خیلی سیز کامل می شه
عزیزان درود!
من یه سوالی کردم کسی جز یک یادونفر جواب ندادن لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه برا ریدینگ زبان درک متن شهاب اناری یا نترسیم از متن رضا کیا سالار بگیرم؟؟ کتاب زبان کنکور شبقره رو دارم.(باذکردلیل لطفا)
برا ایات دینی الگو یا گاج بگیرم؟؟ جامع الگو هم دارم.(باذکردلیل لطفا)
جواب بدید دمتان داغ!
هلپ می..!
دوستان چند سوال هم در مورد دروس عمومی دارم کتاب ایاد فیلی بجز بخش های خاص انسانی همگی رو باید بخونیم؟کتاب عربی صفر تا صد تضمین دانش تا بحال به گوشتون خورده!؟کلا دروس و مقطع تفکیک شده هست به نظرم خوبه!یک سوال در مورد اعلام های اخر کتاب ادبیات 2و3 داشتم که ایا باید حفظ کنیم؟
این کتابو نشنیدم.
اعلام هارو هم باید بخونی.
این حرف شما دقیقا مثل اینه که بگی ادبیات فقط زبان فارسیش سخته اون 5 تا سوالو بیخیال میشه بدونش 80% زد ولی چند نفر ادبیات 90 رو 80% به بالا زدن ؟
البته من قبول دارم زبان فارسیو تست هاشو اصلا نمیشه زد ولی مسائل استوکیومتری بعضیاشون خیلی راحتن ( کنکور 89 که خودم بودم اینجور بود )
همه درس هارو حداقل یه بار جزوشو بخونید + تست های کنکور سراسری تا اگه تست ساده ای اومد و یا مشابه کنکور های قبل بود رو هوا جواب بدید .
به نظر من نه. میتونید سوالای مسئله ای رو بذارید انتهای درس شیمی حل کنید
اگه شما تناسب رو بلد باشید به راحتی سوالای استو رو میتونید حل کنید من که خودم با این روش سوالای استو برام به یکی از اسون ترین سوالا تبدیل شده بود و از حل کردنش لذت میبردم
Last edited by SuperSt@r; 22-10-2011 at 21:23.
اگه عربی 100 میخوای....بله چون واقعا عالیهکتاب ایاد فیلی بجز بخش های خاص انسانی همگی رو باید بخونیم؟
واسه ريدينگ شما ميتوني خيلي سبز رو بخوني 2 بار بعد واسه اسفند از ممتن نترسيم رو بگيري 4 تا ريدينگ اب دار داره !
بخونيش بري و كنكور رو له كني !
![]()
من نترسیم از متنو گرفتم ....برای هر درس پیش چند تا ریدینگ داره یعنی یهو نیومده ریدینگی که به واژگان زیادی نیاز داررو بزاره....گاماس گاماس......
دینی هم من که گاج دارم ..اومده عین متن کتابو اورده ....ترجمه ایاتشم خوبه ....مفهوم بندیشم خوبه مثلا یه ایه و یه حدیث و شعر و باهم میاره میگه اینا همه مثلا به سرشت خدا اشنا اشاره دارن
دینی رو راحت میشه بالای نود زد ولی یه شرطی داره اونم اینه که تمام ایه هاشو حفظ باشی چه اندیشه و تحقیق و چه بررسی کنید ......این خیلی مهمه.......
چندتا سوال:
1. شیمی پیش بجز اون مراحل هیدروژن دار شدن، جای دیگش تغییر نکرده؟ اگه کرده ، شماره صفحه رو بگید خیلی ممنون میشم.
2. بچه هایی که کتاب زبان جامع کنکور خیلی سبز (علیرضا جابری) رو زدن، به نظرتون تست ها و متن های این کتاب به کنکور نزدیکه؟ منظورم اینه که آسون تره یا سخت تره؟
3. کتاب درک متن شهاب اناری چی؟ در حد کنکور هست؟ آخه من متن های کتاب خیلی سبز رو تقریبا بدون مشکل میزنم، ولی وقتی درک متن اناری رو میزنم، احساس میکنم هیچی بلد نیستم.
4. تو کنکور، توی هر متن حدودا چنتا لغت جدید استفاده میشه؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)