لحظاتی پیش ژاپن با گل دقایق پایانی هوندا از روی نقطه پنالتی و کسب تساوی 1-1 مقابل استرالیا (14 امتیاز) به عنوان اولین تیم جواز حضور در جام جهانی 2014 برزیل رو کسب کرد!(از سال 1998 پنجمین حضور متوالی در جام جهانی!) و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ...
![]()
لحظاتی پیش ژاپن با گل دقایق پایانی هوندا از روی نقطه پنالتی و کسب تساوی 1-1 مقابل استرالیا (14 امتیاز) به عنوان اولین تیم جواز حضور در جام جهانی 2014 برزیل رو کسب کرد!(از سال 1998 پنجمین حضور متوالی در جام جهانی!) و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ...
![]()
یعنی باید 7 امتیاز از 9 امتیازو بگیرن تا برن بالا؟
پس تا حالا چیکار میکردن؟
آخه ببین دنیا به کجا رسیده که عربهای قطر برای ما شاخ شدن
لبنانو که مثله بازی قبلی گند نزنن بردیم
قطرهم که ایشالا امشب لولس(هرچند خودم امید چندانی ندارم)
فقط میمونه کره
الان از 9 امتیاز 6 امتیاز بگیریم چی میشه؟
واقعن خیلی باعث تاسفه ژاپن به عنوان اولین تیم از اسیا کار صعودش برای جام جهانی یکسره شد بدون دغدغه رفتن بالا تو جام ملت های اسیا هم که همیشه مدعی اصلی قهرمانی محسوب میشنبعد ما هنوز لنگ بردن امثال لبنان و قطر هستیم
من که امید چندانی ندارم...البته تیم ملی همییشه اینجوری بوده ها...
واسه جام جهانی 2006 هم حتی نزدیک بود از مرحله مقدماتی بالا نریم که اردن رو تونستیم 2-0 ببریم و بعدشم که با اقتدار از مقدماتی صعود کردیم...یاد برانکو بخیر..
محمدرضا احمدي ديدار تيم ملي فوتبال ايران برابر قطر را گزارش ميکند.
مهدي هاشمي؛ تهيه کننده برنامه فوتبال برتر اظهار داشت: محمدرضا احمدي ديدار دو تيم قطر و ايران را گزارش ميکند.
اين بازي ساعت 20 و 45 دقيقه به وقت تهران در قطر آغاز ميشود و نتيجه بازي براي هر دو تيم بسيار حساس است و تيم برنده شانس صعود به جام جهاني را خواهد داشت.
ای بابامن امیدم این بود که جواد خیابانی رو بزارن یه کم حماسی وار و دیگ جوشان وار گزارش کنه حداقل شاد بشیم اعصاب خوردیمون کم بشه که نشد.
![]()
حیف این همه پول که خرج کی روش کردیم واقعا حیف
من که هیچ امیدی به این بازی ندارم البته از صمیم قلب ارزو میکنم ببریم
کلا مربی ایرانی خیلی بهتر هست واسه تیمای ایرانی چون هم با فضای ورزشی ما کاملا اشناست هم اگه باخت میتونیم خرش رو بگیریم
ولی خارجی پولشو میگیره و مردم رو به ... خودشم حساب نمیکنه
کاش امثال کریمی و مهدوی کیا و علی دایی بودن حداقل دلمون به کار های انفرادیشون خوش بود
ترکيب تيم ملي براي بازي با قطر اعلام شد
ديدار دو تيم از ساعت 20 و 45 دقيقه آغاز مي شود.
تيم ملي ايران در ديدار با قطر با اين ترکيب به زمين خواهد رفت.
رحمان احمدي، سيد جلال حسيني، امير حسين صادقي، هاشم بيک زاده، پژمان منتظري، جواد نکونام، آندو تيموريان، مجتبي جباري، خسرو حيدري، رضا قوچان نژاد و مسعود شجاعي
Fars
یه دلم میگه ببریم یه دلم میگه ببازیم!!
میخوام ببریم چون به عنوان یه وطنپرست نمیتونم شاهد باخت کشورم باشم و میخوام ببازیم چون بشخصه این تیم رو لایق صعود و پیروزی نمیدونمامیدوارم تیم لایقتر پیروز بشه.
گزارش احمدی رو هم خیلی دوست دارم، خوب گزارش میکنه![]()
حدود نیم ساعت تا شروع بازی
دوستانی که میتونن و اعتقاد دارن قرآنها رو آماده کنن
بدون شوخی
فارق از صعود به جام جهانی، اصلا دوست ندارم ایرانم جلوی یه مشت عرب گ-ژ-پ-چ تحقیر بشه!![]()
دوستان استقلالی ناراحت نشن
ولی بیک زاده اخه چی داره گذاشته تو 11 نفر؟
باو رو نیمکتم بشینه ادم دلش نمیاد بازی رو ببینه چه برسه تو ترکیب اصلی هم باشه
امیدوارم ببریم اگه ببریم من امشب شام نمیخورم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)