واسه تیم ملی ایران چیزی ساخته نشده هنوز ؟ لباسی ،چهره ای...
واسه تیم ملی ایران چیزی ساخته نشده هنوز ؟ لباسی ،چهره ای...
دوست عزیز من رنگبندیرو گفتم، کاری به تار بودنش ندارم.
من خودم قضیه تاریو با همین روش شما حل کردم، ولی منظورم چیز دیگه ای بود تو اون مطلب.
نه هنوز . فروم های خارجی که برای ایران رو نمی سازنفروم های وطنی باید اقدام کنند که اون هم هنوز خبری نیست
![]()
با سلام
1- آیا تو مسترلیگ امسال، مثل سالهای قبل فقط میتونیم یه تیم انتخاب کنیم و تا جایی که حالشو داریم پیش بریم؟ آیا امکانش هست که بعد از چند فصل تیممون و لیگمون رو عوض کنیم؟
2- وقتی میخواهیم مسترلیگ رو شروع کنیم، همون اول توی General Settings، خط ششم نوشته: Club Management که پیش فرض Off هستش. اگه On بشه چی میشه؟
ممنون.
اره واسه منم اینطوره..اگه بخوام 7 بپوشه کیو باید ببینم؟
برای چمن هم یک فایل اومده
کیفیت و رنگ چمنها را خیلی بهتر میکنه
ولی فکر کنم با کیت سرور بشه نصبش کرد
به هر حال کیفیت تصویر 2012 هر چی باشه نباید کمتر از 2011 باشه
فکر کنم همه اینها به نسخه های مشکوک مربوط بشه
احتمالا بعد از مدتی پکهای جدید که بیاد درست باشند
و یا با نصب یک فایل درست بشند
فکر نمیکنم بشه لیگ یا تیم رو عوض کرد من توی مستر 3فصل رو گذروندم چنین چیزی ندیدم
Club Management اگه فعل باشه شما میتونید مدیریت باشگه هم به دست بگیرید ، مثلا به لیست اسپانسر ها دسترسی دارید ، میتونید بودجه Fan Club و Youth team رو تعیین کنید ، دستیار ، تمرین دهنده ، پزشک تیم و . . . رو آپگرید کنید و کارایی از این قبیل کلا اگه Off باشه یا On اتفاق خاصی نمیوفته ، اگه On باشه مثل متر سال های قبل همه چیز دست شماست و اگه نباشه شما فقط کارای تیم رو انجام میدید به اضافه خرید بازیکن
وقتی که بازیکن میخواد باهاتون صحبت کنه گزینه دوم رو انتخاب کنید بعد از یکی دو بار دیگه خودش بیخیال میشه چون با این گزینه میگید که بازیکنای دیگه ای هستن که لیاقت این پیراهن رو دارن![]()
دقیقا به خاطر همینه
اجازه بدید پکهای جدید بازی یا حداقل اولین DLC رسمی کونامی بیاد بعد در مورد این مسایل انتقاد کنید
اتفاقا به نظر من کیفیت تصویر ، چمن ، رنگها و حتی دوربین خیلی خیلی بهتر از قبل شده و صد البته این موضوع به نوع سیستم شما و روزولیشنی که بازی میکنید هم ربط داره
چرا وقتی داری به یه بازیکن با سرعت میدویی یهو خودش میزنه روی ترمز ؟
نه ربط نداره
چون سیستم من خوب هست
و همه تنظیمات اخرشه + مانیتور هم ال ای دی هست
فعلا ایراد از خودشه
مگه میشه ؟
شما با دسته بازی میکنید یا کیبورد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)