تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 145 از 372 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اخه ی
    بمیرم برای فوتبال پاک و طاهر المان
    این فوتبال ایتالیا بود که چند سال پیش گندش در اومد که داورهاش پول گرفتند
    فوتبال ایتالیا همه چیزش مشخص هست مثل فوتبال المان و بقیه کشورها نیست که زیر ابی بره.
    6 سال پيش اونم يك داور به اتهام شرط بندي به دو سال زندان محكوم شد.
    مگه يادت رفته همين دو سه سال پيش كل تيمهاي سري a گندشون در اومد. اون از اون يوونتوس كه رئيسش رفت زندان اب خنك بخوره اونم از تيمش كه با چه فلاكتي رفت دسته دو. همين ميلان عزيزت هم نزديك بود به خاطر گندايي كه اون كچله گالياني با اون رئيس اب زير كار ميلان برلوسكوني زده بود بره سري b ولي با هزار تا دوز و كلك خودشون رو تو سري a نگه داشتن با 10 امتياز منفي. لاتزيو هم جزء همين قضيه بود. تازه اينا چيزايي بود كه خودشون گفتن اگه نه هنوز اين قصه سر دراز دارد. هنوز پرونده خيلي از تيمهاي ايتاليايي تو دادگاه قضايي اين كشور داره رسيدگي ميشه. منتظر يك رسوايي ديگه براي فوتبال ايتاليا باش

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اخه ی
    بمیرم برای فوتبال پاک و طاهر المان
    این فوتبال ایتالیا بود که چند سال پیش گندش در اومد که داورهاش پول گرفتند
    فوتبال ایتالیا همه چیزش مشخص هست مثل فوتبال المان و بقیه کشورها نیست که زیر ابی بره.
    عیب پاکان زود بر مردم هویدا می شود موی اندر شیر خالص زود پیدا می شود
    اون یدونه داور بود که اسمش هم هویزر بودو چون همچین چیزی در فوتبال آلمان بی سابقه بود خیلی رسانه ای شد
    ولی فوتبال ایتالیا از بس آلودست دیگه اینچیزا عادی شده

مگه يادت رفته همين دو سه سال پيش كل تيمهاي سري a گندشون در اومد. اون از اون يوونتوس كه رئيسش رفت زندان اب خنك بخوره اونم از تيمش كه با چه فلاكتي رفت دسته دو. همين ميلان عزيزت هم نزديك بود به خاطر گندايي كه اون كچله گالياني با اون رئيس اب زير كار ميلان برلوسكوني زده بود بره سري b ولي با هزار تا دوز و كلك خودشون رو تو سري a نگه داشتن با 10 امتياز منفي. لاتزيو هم جزء همين قضيه بود. تازه اينا چيزايي بود كه خودشون گفتن اگه نه هنوز اين قصه سر دراز دارد. هنوز پرونده خيلي از تيمهاي ايتاليايي تو دادگاه قضايي اين كشور داره رسيدگي ميشه. منتظر يك رسوايي ديگه براي فوتبال ايتاليا باش
    پس بقیه بازی هاشون چی تیمهای بی خودی مثل اینتراخت - بیله فلد - کارلسروهه - دویسبورگ - مونشن گلادباخ و..... رو حساب نمی کنی مگه لیگشون همون 4 تا تیمه اگه به تک بازی باشه که لیگ خودمون آخر جذابیته
    فقط همین دو تا بازی نیست تیمای دیگه هم خیلی شاداب و باطراوت بازی می کنن مخصوصا تیمایی مثل شالکه هامبورگ برمن
    گذشته از این مگه تو لیگای دیگه مثلا اسپانیا همه تیما در حد بارسلونا و رئال مادرید هستن که توقع داری تو بوندس لیگا همه در سطح بایرن مونیخ باشن!
    Last edited by mohamad23; 12-01-2009 at 00:36.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امسال بایرن رو می بینیم توی اروپا....
    تا پایان لیگ قهرمانان صبر کنید کیفیت لیگ المان مشخص میشه

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

خیلی جالبه برام که همیشه آلمان طرفدارای دو آتیشه یی داشته و مثلا به اونصورت کسی شاکی نمیشه که چرا اسپانیا تو این رتبه بندی چهارمه و... ! ( البته تو اینکه این رتبه بندی ارزشی نداره شکی نیست ! )
    خود منم یکی از طرفدارای متعصب و دو آتیشه ی آلمان و بایرن هستم... و البته نظر شخصیم اینه که فوتبال آلمان با توجه به هزینه ی بسیار پایینتری که لیگ آلمان داره که شاید چندین برابرش در امثال لیگ ایتالیا خرج شه به نظر من هم از سطح مناسبی برخورداره... به هر حال هزینه ی بیشتر یعنی آوردن بازیکنا و مربیای سطح بالاتر و فوتبال جذابتر...
    اما اصلا میام از بحث هزینه ها میگذرم و کلی نگاه میکنم به قضیه .... خوب لیگ انگلستان و اسپانیا رو که باید جدا کرد تو اولی سرعت و تاکتیک حکمفرماست و دومی هم خوب هم تکنیک و هم هیجان خاص خودش رو داره و از نظر من این دو لیگ بالاتر هستن از بقیه...
    ولی لیگ ایتالیا ( و همینطور تیم ملی این کشور ) به نظر من اکثرا دفاعی و خسته کننده بازی میکنن و زمان زیادی از خیلی از بازی ها به برخوردهای فیزیکی میگذره و کلا برای من دلنشین نیست و اغلب اوقات مزخرف و خسته کنندس و از نظر من معروفیت این لیگ بیشتر به خاطر مقامهای تیماش تو لیگهای اروپایی و ستاره هاییه که جذب کرده ( بگذریم که علی الاصول مافیای ایتالیا به خصوص تیم یونتوس و میلان با پول خیلی از نتایج رو رقم زدن و خلاصه خیلی کاپ هارو خریدن ) ... نقطه ی مقابلش فوتبال روون و تاکتیکی باشگاههای انگلیسیه که بازی دائما در جریان و روی دروازه ی دو تیمه...
    در مورد آلمانم من بازیهای اخیری که بعضا از تیمهای باشگاهیش دیدم و همینطور بازی تیم ملیش خوب واقعا هم بازی های باشگاهیش پر گل تر شده و هم تیم ملی آلمان دیگه به یه بازی منطقی و ماشینی و پر صبر و حوصله رو نمیاره...
    ناگفته نمونه لیگ فرانسه هم لیگ جذابیه...
    در کل از نظر شخصی بنده رده بندی لیگا به این ترتیبه :
    1- انگلستان
    2- اسپانیا
    3- آلمان
    4- فرانسه
    5- ایتالیا

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

از نظر من لیگ فرانسه و به خصوص مارسی و لیو ن بازی های زیبایی انجام میدن ( بوردو هم قبلا خوب بود )... همین چند هفته ی پیش بود که بایرن و لیو ن یه بازی فوق العاده انجام دادن که با وجود برد 3-2 بایرن اعتراف میکنم لیو ن عالی بازی کرد و حقش باخت نبود... و با توجه به هزینه ی خیلی پایین لیگ فرانسه و بازیکنای حاظر در این لیگ من فکر میکنم لیگ خوب و قویی داره که دست کم به خسته کنندگی ایتالیا نیست... کلا ایتالیا فوتبالش رو بازی فیزیکی و دفاع قوی بنا شده که من از این فوتبال بدم میاد ممکنه نظر خیلیا عکس این باشه... ضمن اینکه وجود رشوه و تعیین نتایج بازی ها بیرون از زمین مسابقه هم تو فوتبال این کشور خوب موردیه که نمیشه انکارش کرد...
    بازم میگم هر کی نظری داره...

ما هم که بحثی نداریم اکثر تیم های ایتالیایی خسته کننده بازی می کنن ولی این ارمغان جنون و محمد و... میگن که سطح لیگ آلمان از بقیه لیگ ها بالاتره
    برین ببینیم بابا وقتی مارادونا تو ناپل بازی می کرد وان باستن تو میلان و استوویچکوف تو بارسا کسی می رفت لیگ آلمانو نگاه کنه بعد اینکه ایتالیا رو گذاشتی آخر نامردیه دیگه بابا لیگ فرانسه حداقل هر هفته سه تا 0-0 داره ایتالیا که دیگه اونجوری نیست
    دوستان نظرشونو گفتن... این نحوه ی جواب دادن شما هم درست نیست شما هم میتونی نظرتو بگی...
    Last edited by Nabakhshoode; 12-01-2009 at 22:12.

داره خودمونی میشه ice boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    TABRIZ

5 تصادف رونالدو و نابودي خودرويش(با عكس)

كريستيانو رونالدو گلزن شماره اول منچستريونايتد در بازگشت از تمرين روز گذشته تيمش و زماني كه با سرعتي معادل 200 كيلومتر در ساعت رانندگي مي‌كرد،‌كنترل اتومبيل خود را از دست داده و به ديوار كناري تونل برخورد كرد.
    رونالدو كه هفته‌اي 150 هزار پوند حقوق دريافت مي‌كند، با توجه به بيمه معادل قيمت اين اتومبيل، خسارت مالي نداشته، اما پزشك منچستريونايتد از آسيب‌ديدگي جزئي استخوان گونه و مچ دست خبر داده است.
    فراري مدل 599 رونالدو يكي از گرانقيمت‌ترين اتومبيل‌هاي حال حاضر موجود در بازار انگلستان است و به نظر مي رسد اين جوان 23 ساله باز هم براي خريد اين اتومبيل اقدام كند.
    پليس لندن در گزارش اين حادثه آورده است كه آزمايش الكل از راننده مورد نظر گرفته نشده و او بايد خود را به اداره پليس معرفي كند. از طرفي اجازه پرداخت مبلغ از سوي اداره بيمه را نمي‌دهيم چرا كه اين اتومبيل در جاده‌اي با 200 كيلومتر در ساعت حركت مي‌كرده كه حداكثر سرعت درآن 60 كيلومتر بوده است.

البته این خبر مربوط به چند روز پیش بود
    Last edited by ice boys; 13-01-2009 at 18:49.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته این فقط یکی از ماشینهاش بوده!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ليگ المان از لحاظ نظم. تاكتيك . ورزشگاههاي مدرن. تماشاچي و سالم بودن از صد تا ليگ مثل ايتاليا بهتره. باعث تعجب طرفداري از يك مشت انسان وحشي با اون لحجه مسخره ايتاليايي.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تا حالا چند بار از لیگ المان بهترین بازیکن اروپا و جهان داشتیم
    ----------------------
    مهاجم تیمتون هم که ایتالیایی هستش...
    ----------------------
    الان هم که اصلا توی 5 کاندید اصلی بهترین بازیکن جهان کسی از المان نبود
    همه اینها کیفیت بالای لیگ المان رو میرسونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تا حالا چند بار از لیگ المان بهترین بازیکن اروپا و جهان داشتیم
    ----------------------
    ----------------------
    الان هم که اصلا توی 5 کاندید اصلی بهترین بازیکن جهان کسی از المان نبود
    همه اینها کیفیت بالای لیگ المان رو میرسونه

ببخشید که دیر جوابتو میدم ندیدم اینجا رو اما بهتره این آمارو بدو نی  
    کلینزمن بهترین بازیکن اروپا در سال 95 آقای گل جهان در سال 95 بهترین فوتبالیست انگلیس در سال 91
    کارل هاینس رومنیگه در سال های 80 و 81 بهترین بازیکن اروپا
    لوتار ماتئوس در سال های 90 و 91 بهترین بازیکن جهان
    گرد مولر بهترین بازیکن اروپا در سال 1970
    البته این اماریه که من میدونم ممکنه بازم مواردی باشه که من ندونم دوستان دیگه اگه میدونن بگن
    البته لیگ آلمان همیشه یک لیگ بازیکن ساز بوده و سبک بازیشونم بیشتر تاکتیکی بوده تا تکنیکی وگرنه این امار خیلی بیشتر میشد ولی با این حال خیلی عالیه.

بهتره یه کم بری اطلاعات فوتبالیتو ببری بالا ت ادیگه  از این حرفا نزنی
    حالا بعد از عمری که بازیکن ایتالیایی اومده تو بوندسلیگا ,کجا بودی اونموقع که لیگ ایتالیا رو کاکل بازیکنای آلمانی می چرخید و تیمای ایتالیی سهم بسیار زیادی از موفقیتشونو مدیون بازی کنای آلمانی هستن ا ون زمان که هسلر و فولر در زوج خط حمله رم غوغا می کردن و همینطور کلینزمن در اینتر و ماتئوس هم در اینتر و توماس هسلر که یه مدت تو یوونتوس هم بود ,اولیور بیرهوف در میلان, در ضمن توماس هسلر در سال 92 هم مرد سال ایتالیا شده 
    و اینم خوبه بدونی که باشگاه اینتر میلان در سال 1984 کارل هاینس رونیگه رو به مبلغ 11 میلیون مارک به خدمت میگیره که این یه رکورد در دنیای فوتبال در اون موقع بوده
    راستی آمار رو که مرور می کردم دیدم یه بار مونشن گلادباخ 7 بر 1 اینتر میلان رو شکست داده بوده پس بهتره به این ایتالیایی ها بگیم 7 تاییها
    در ضمن اون 4 تایی شدن یوونتوس مقابل هامبورگ هم که دیگه همه میدونن
    والسلام
    Last edited by ارمغان جنون; 18-01-2009 at 16:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •