تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 280 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

یک روز از باخت گذشته و فکرمون یه خورده آزادتره و میشه منطقی تر حرف زد.

من کاملا موافقم با اینکه برای استیلی زود بود مربیگری پرسپولیس پر از حاشیه.
    استیلی با اون خصوصیات اخلاقی نمی تونست تیم رو جمع کنه. بازیکن بودن تو این تیم با مربیگری تو این تیم فرق داره.
    مشکل پرسپولیس از استیلی هم بود. برنامه ای برای بازی نداشتند و تعویضهای خوبی نمی کرد معمولا.

اما ...

اما به نظر شما آیا مهمترین دلیل مشکلات پرسپولیس استیلی بود ؟
    من می گم نه.

پرسپولیس رو کاشانی نابود کرد. کاشانی ای که به همراه قطبی چرب زبون یک سال بنا به دلایل مختلف (نه فنی) قهرمان شدند و به اشتباه تو دل هوادارها جا گرفتند.
    استیلی قربانی بود. قربانی دعوای دایی و کاشانی.
    چرا همه چیز رو باید به گردن استیلی بندازی ؟
    تو این 3 فصلی که کاشانی مدیر پرسپولیس بود ، چند تا بازیکن خوب برای پرسپولیس گرفت ؟ حتی اون زمانی که قهرمان شدیم ؟
    زمان دایی که اون تیم رو داشتیم و زمان استیلی هم که فکر کنم فقط اولادی شاخص ترینشون بود برای جذب چون کریمی که خودش اومد و کاظمیان هم همینطور.
    بیچاره استیلی بود که به خاطر با معرفت بودن حرف نمی زد.
    تصمیمات سیاسی تیم رو بدبخت کرده.
    امیدوارم کاشانی تو شورای شهر هم این بلاها رو سر مردم نیاره. نصف شب مهلت اینه که مربی جواب بده میاد یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما اون دوستمون که گفتند استیلی فیلم بازی می کنه.
    من این رو قبول ندارم. استیلی بچه با اعتقادیه و با اخلاق وبا شخصیت.
    اون مثل خیلیها نیست که فیلم بازی کنه و گریه کنه و ...
    یادمه اون موقع ، هر هفته سه شنبه شبها می رفت جمکران.
    بیچاره اون قدر تحت فشار بود و هم روز اسم یه مربی رو می آوردند و حتی قبل بازی رویانیان (یه فرد سیاسی دیگه) علنا میگه که بعد بازی تصمیم می گیریم ، خب استیلی چکار کنه ؟
    از یه طرف بازیکن نداره و از یه طرف هم این حرفها.
    استیلی از تیم جدا نشد تا بتونه تیم رو جمع و جور کنه که خیلی مسائل اجازه ندادند.

باز هم میگم که استیلی هم مقصره در این شکست ها اما نباید کورکورانه همه تقصیرها رو به گردن او بیندازیم . همونطور که رویانیان در بیانیه اش یه جورایی این کار رو کرد.

2. 6 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خب ظاهرا پس از سریال تساوی های 1-1 ، این بار سریال شکست های پرسپولیس شروع شده ( با فاکتور از جام ولایت ) /

اما :

دیشب ساعت 12:15 دقیقه بامداد ، شبکه سه در غیاب برنامه هفت ، یک بازی قدیمی از پرسپولیس رو گذاشته بود : بازی آسیایی پرسپولیس برابر الهلال / و پروین هم سرمربی تیم بود ( و مصداق بازی "علی اصغری" رو میشد مشاهده کرد ) .

ترکیب پرسپولیس هم اینگونه بود :

عابدزاده

رهبری فرد - یونس باهنر - انصاریان

کاویانپور - استیلی - برزگر - خان محمدی - کریمی - جباری

پایان رافت

و 3-6-1 معروف سلطان علی پروین / و تیم مقابل هم با الدعایه ، سامی جابر ، نواف تمیات ، ریکاردو و ...

با اینکه بازیکنهایی مثل باهنر ، جباری ، برزگر ، رافت و حتی استیلی با کیفیت بالایی بازی نمیکردند و تیم به معنای واقعی کلمه با وجود بازیکنهایی مثل کریمی و کاویانپور و استیلی بازی مستقیم در دستور کارش بود ( به عبارت بهتر "بزن زیرش" ) ، اما حلقه ی گمشده ای که در تیم امروز پرسپولیس وجود نداره توی اونها وجود داشت و همین باعث شده بود تا به گونه ای بازی کنند که گویی دارند مهمترین بازیشون رو انجام میدن /

حالا از اون پرسپولیس ، استیلی سرمربی بود دیروز و کریمی در میانه ی میدان ، اما وجود این دو کافی نبود . خیلی ها میگن توی فوتبال امروز واژه ی تعصب دمده شده و دیگه خریداری نداره ، اما وقتی به سمبل تعصب کاتالانها یعنی کاپیتان کارلس پویول نگاه میکنیم ، یا به کاسیاس در مادرید ، توتی در رم و ... ، میبینیم که این واژه هنوز هم خریدار داره .

امثال محمد نوری ، رضا نورمحمدی ، غلامرضا رضایی ، هادی نوروزی و ... به نظرم هیچ وقت نمیتونند تعصبی که کریمی داره رو داشته باشند ، بنابراین جای تعجبی نمیمونه چنین پرسپولیس به شدت متوسطی رو شاهد باشیم .

من فکر میکنم مربی ای میتونه به این تیم کمک کنه که مثل استیلی "ملو" نباشه ، این دست بازیکنها رو باید تهییج کرد ( در کنار کار فنی ) ، بیشترین بازده از این دست بازیکنها رو مربیانی نظیر قلعه نویی( ودورتر از اون پروین) میتونن بدست بیارن /
    آخ آخ رفیق نشستم نگاه کردم رفتم به گذشته.کجاست اون عابدزاده که این بچه اینطور سوتی داره میده
    تکل دوپای رهبری فر رو دیدی؟تعصب رو دیدی؟تو اون زمین داغون پاسهای حامد کاویانپور یا خود استیلی رو دیدی؟
    یادش بخیر
    بعید می دونم حالا حالا ها اون پرسپولیس رو ببینیم

4. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

حالا به نظرتون كي سرمربي پرسپوليس ميشه؟ اصلا كانديدايي برا سرمربي گري هس يا نه؟
    من كه بازيهاي زيباي پرسپوليس با دنيزلي رو فراموش نميكنم اي كاش اين دنيزلي سرمربي پرسپوليس ميشد البته اري هان هم خوب بود ولي من خودم به شخصه با دنيزلي موافق ترم ولي فايده اي نداره فك نكنم ديگه امسال سرمربي پرسپوليس بشه شايدم چه ديدي شد اما در مورد اريكسون كاملا مخالفم همون بهتر كه سرمربي تيم پرسپوليس نشد حالا واقعا نميدونم كي برا سرمربي گري پرسپوليس مناسبه كه الان تيمي در اختيارش نباشه به هر حال اميدوارم روزهاي خوبي رو در اينده در پرسپوليس شاهد باشيم به هر حال ما در اسيام حضور داريم و اميدوارم حداقل در اين مسابقات نتيجه خوبي بگيريم

6. 2 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینقدر حرف در مورد شروع این فصل رفتن علی دایی و اومدن استیلی با حمایت آشکار کاشانی دارم که شاید دو سه پست طولانی هم کم باشه

ما باختیم توی این وضعیت هرچی بگیم بهمون میخندن و بهانه تعریفش میکن
    همین حالا هم مصاحبه های استقلالیها رو بخونید به جز معدودی باقیشون در حال تمسخر پرسپولیسن و البته این مشکل استقلالیا نیست این کاری که خودمون با تیم خودمون انجام دادیم
    واقعا روح باباطاهر عزیز شاد که گفت:
    من از بیگانگان هرگز ننالم
    که با من هر چه کرد آن آشنا کرد

رویانیان درست میگه خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج اما اشتباه رویانیان این بود که ساخت این دیوار کج رو ادامه داد

هنوز هم استیلی رو دوست دارم چون نمیتونم خاطره هامو فراموش کنم اما استیلی هم ضربه اصلی رو نه از بیگانه ها که از آشنا خود و اشتباه تاریخیش این بود که وسوسه سرمربیگری پرسپولیس باعث شد با علم به اینکه پرسپولیس بد بسته شده کار در این تیم رو قبول کنه و ادامه بده
    حقیقت اینه که استیلی برای رسیدن به نیمکت پرسپولیس همه کار کرد و برای موندن هم همه کار کرد
    در اکثر بازیهاش با اشتباهاتی که در چیدن ترکیب و تعویضها داشت نشون داد برای نیمکت پرسپولیس کوچیکه
    رقص روی جنازه افراد رو اصلا دوست ندارم کاری که متاسفانه عادتمون شده و البته دلسوزی برای کسی که مرده رو هم دوست ندارم کاری که باز هم عادتمون شده
    استیلی با اعتماد بیجا به اطرافیانش و نشناختن تواناییهاش عملا خودش رو نابود کرد و آینده خودش رو هم در فوتبال در هاله ای از ابهام فرو برد

اما

هر چقدر نگاه و فکر کردم به این نتیجه رسیدم که در این باخت کمترین تقصیر رو استیلی داشت
    لحظه به لحظه بازی رو اگر نگاه کنیم و انصاف داشته باشیم میبینیم که پرسپولیس با برنامه بهتری بازی رو شروع کرد و با برنامه بهتری هم 90 دقیقه رو تموم کرد
    واقعا ندیدن نیمکت خالی پرسپولیس کمال بی انصافی و ناعدالتیه
    تیتر امروز روزنامه ها و خبرگزاریها رو که میخوندم واقعا متعجب شدم که چرا هیچ کس به این موضوع اشاره نکرده؟
    واقعا باید تحت هر شرایطی از یک تیم توقع برد داشت؟

شب گذشته خیلی سریع تاریخ دربیها رو مرور کردم واقعا هیچ وقت سابقه نداشته که یکی از این دو تیم با چنین نیمکتی و داشته های کمی به مصاف حریفش بره

هر کس کمی از فوتبال درک داشته باشه میدونه وقتی تیمی در یک بازی که ممکنه به 120 دقیقه بکشه بازیکنی برای تعویض نداشته باشه کل ساختار تیمش به هم میریزه و روی تک تک حرکات بازیکناش تاثیر میزاره
    بازیکنا با احتیاط بیشتری بازی میکنن به دلایل مختلف
    _ترس از مصدومیت
    _ذخیره انرژی برای وقت های اضافه که همین عامل به تنهایی روی 90 درصد بازی یک تیم تاثیر میزاره

پرسپولیس هم در این بازی تا جایی که تونست با تمرکز روی همین نکات بازی کرد

خط میانیه پرسپولیس در بازی با استقلال یکی از بهترین و هوشمندانه ترین بازیهای خودش رو انجام داد
    باید بازی رو در میانه زمین نگه میداشتن که این کارو کرد
    برای تقسیم انرژی نباید زیاد پرس میکردن و نبایدپرفشار بازی میکردن که این کار رو هم کردن
    باید بازی ترکیبی خط میانی استقلال رو به هم میزدن که حقیقتا این رو کارو به خوبی انجام دادن

من تا زمانی که بازی برابر بود چیزی از خط میانی استقلال ندیدم نه خبری از جباری بود نه میداوودی نه آندرانیک
    بازی ویژه کریمی حقیقتا بازیکنای میانی استقلال رو از کار انداخته بود

آندو به نظر من در حال حاظر بهترین هافبک دفاعی آسیاست یا نهایتا همراه با هافبک دفاعی استرالیا که اسمش یادم نیست در یک سطح قرار دارن
    اما چندین بار در صحنه های تک به تک در برابر کریمی کم اورد

گل جباری واقعا هوشمندانه و زیبا بود و من یکی انتظار نداشتم امیرآبادی چنین پاس زیبایی بده
    اما خداییش شما به غیر از این صحنه جایی دیگه جباری رو دیدین

نه فقط جباری که ساختار هجومی استقلال و بازیکناش تا حدود زیادی کنترل شده بودن اونم با توجه به ترکیب دفاعی عجیب غریب پرسپولیس
    که یک دفاع چپ واقعا غیر تخصصی مثل فشنگچی و یک دفاع راست بیگانه با این پست مثل شیری رو در ساختار خودش میدید
    گفتم شیری
    کسی دیروز یک نفوذ از سمت راست دید؟ به این خاطر که شیری چپ پا بود در تمام بازی پرسپولیس از اون سمت اصلا بازیسازی نکرد
    اگر محمد بود حداقل 10 بار تا 18 قدم استقلال میرفت

ما باختیم
    اما واقعا نمیشه با 11 نفر و تاثیرات و حواشی یک نیمکت خالی روی تیم بازی کرد

برای واقعا عجیب بود حرف رحمتی که این حرف پرسپولیسیها بهانه اس اونا 11 نفر بودن و ما هم 11 نفر
    یا درک درستی از فوتبال نداره یا نمیخواد داشته باشه رحمتی نباید یادش بره که هم خودش هم سرمربی تیمش بعد از باخت به تراکتور گفتن نبود منتظری خیلی در گلهایی که خوردیم تاثیر داشت البته درست هم گفتن اما چی شده که حالا غیبت این همه بازیکن رو بهانه میدونه؟؟؟؟
    دیروز تیم شروع کننده استقلال و در واقعا 11 نفر اصلی کاری نکردن بلکه بازیکنای تعویضی استقلال بودن که آهنگ بازی رو تغییر دادن
    اومدن شریفات خیلی روی بازی تاثیر گذاشت

پس استقلال 11 نفر نبود و کلا چیزی به اسم فوتبال 11 به 11 نداریم در فوتبال یک ساختار با ساختار دیگه بازی میکنه

باختیم
    اما من بشخصه به تیمم افتخار میکنم
    بازی رفت لیگ امسال رو واقعا بد بودیم اما در این بازی با وجود یک نیمکت خالی که اینروزها انگار قراره دیده نشه خوب بازی کردیم و اگر اشتباه حقیقی تیم رو به هم نمیریخت واقعا میتونستیم به بازی برگردیم

من به تیمم افتخار میکنم چون بازی رو خشن نکردن حتی بعد از خوردن 3 گل و با وجود فشاری که تاریخ پرسپولیس به یاد نداره بعد از خطا کردن زارع میره و از بازیکن حریف دلجویی میکنه

من به تیمم افتخار میکنم چون برای برد دست به هر کاری نزد و با وجود نیاز شدیدش به یک دفاع راست نصرتی رو بازی نداد چون با حیثیت یک ملت و باشگاه بازی کرده بود
    این رو مقایسه کنید با حرکت استقلال و برخوردی که با جباری داشت
    درحالی که استقلال تا بن دندان بازیکن داره اما به خاطر این بازی نمیتونه جباری رو بازی نده که البته به خودشون مربوط میشه
    اما چنین تفاوتهایی در برخورد باعث میشه تاریخ یک تیم نامهایی مثل دکتر اکرامی و دهداری داشته باشه اما تیم دیگه نه

جالبه برنامه نود شب قبل از بازی هاشمی نسب رو اورده بود و من ناخودآگاه روش برخورد با هاشمی نسب و جباری رو مقایسه کردم
    هاشمی نسب که در اون موقع یکی از بهترین مدافعین آسیا بود به خاطر یک حرکت بسیار کوچکتر از جباری از باشگاه بیرون انداخته میشه حتی وقتی تهدید به رفتن به تیم رقیب میکنه
    پروین که سروش هم اشاره کرد با مدیریت خاص خودش (هرچند خیلیها بهش علی اصغری میگن اما علم روانشناسی و مردم شناسی بهش میگه مدیریت منطبق بر زیسمان و فرهنگ یک نقطه) اجاز برگشتن بهش نداد
    هاشمی نسب گفت چون من رو زیاد تشویق میکردن و به نوعی از بزرگ شدن من دل خوشی نداشتن من رو بیرون میکردن
    اما اگر قصد چنین کاری بود که اجازه رفتن به تیم رقیب رو نمیدادن یا با نصف مبلغ باهاش قرارداد میبستن

باختیم حرفی نیست
    اما کسی نمیتونه جلوی افتخار من به تیمم رو بگیره

من یک بار به آزادی رفتم سال 78 بازی با پاس اونجا همصدا با دیگران این شعار رو گفتم
    پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوست داریم
    من هنوز هم به این جمله ای که آگاهانه گفتم متعهدم و همیشه وفادار خواهم بود
    چون این تیم و نامش متعلق به تاریخ این سرزمینه و شاید این نام تنها چیزی باشه که مردم با مبارزه بسیار نرم و همیشگی خودشون اجازه ندادن تغییر پیدا کنه
    ای کاش یک بار هم که شده این شعار زیبا رو شعورمندش میکردیم

فوتبال همیشه احتمال برد و باخت رو همراه خودش میاره پس آینده و سنت فوتبال میگه ما هم میتونیم برنده باشیم و قطعا هیچ تیمی همیشه برنده نیست
    ولی چیزی که مهمتره اینه که ما خودمون رو نبازیم و تیممون رو به هر بهانه و دلیلی رها نکنیم
    فارغ از اینکه چه کسی مدیر تیمه ؟سیاسیه ؟نظامیه؟ من و علاقه من به این تیم باید در اولویت باشه
    همونجوری که نام این تیم رو نتونستن از ما بگیرن میشه وفاداری به علاقه خودمون همیشه ورزشگاه رو پر کرد و همیشه حامی تیم بود و بعد نتیجه چنین حمایتی رو دید

همه میگن پرسپولیس دهه 60 چه بود و چه میکرد و پرسپولیس 20 دقیقه چه طوفانی بود
    اما هیچ کس واضحترین تفاوت پرسپولیس دهه 60 رو با این پرسپولیس نمیگه و اونم تفاوت تماشاگرای اون موقع با الانه
    اون موقع برای یک بازی معمولی 80 هزار نفر میرفت اما حالا ....

مهمترین و تاثیر گذارترین قسمت یک باشگاه تماشاگراش هستن و این مهمترین تفاوت پرسپولیس فعلی با گذشته این تیمه

8. 20 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض مربي جديد پرسپوليس خارجي است

مدير عامل باشگاه پرسپوليس از انتخاب سرمربي اين تيم خبر داد.

محمد رويانيان در گفت‌وگويي اظهار کرد: استيلي انسان ارزشمندي است و فوتباليست بزرگي بوده است و نبايد گلي که به آمريکا زد را فراموش کنيم. من 80 روز به او فرصت دادم، اما از اين فرصت استفاده نشد و در نتيجه‌ استيلي از جمع ما جدا شد.

وي افزود: ظرف 48 ساعت آينده سرمربي پرسپوليس معرفي مي‌شود و با مشخص شدن وضعيت سرمربي از نيم فصل، تکليف سرمربي فصل آينده‌ هم مشخص مي‌شود.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا هنوز تکليف سرمربي پرسپوليس را مشخص نکرده‌ايد، گفت: براي ما نام سرمربي پرسپوليس مشخص شده است و تنها مي‌توانم بگويم که او خارجي است و از نيم فصل کارش را آغاز مي‌کند.

رويانيان در پاسخ به اين سوال که آيا پس از رفتن استيلي همکاران او هم از پرسپوليس جدا مي‌شوند گفت: کادر فني ما ضعيف بوده، اما فعلا همکاران استيلي در کادر فني حفظ مي‌شوند. تيم ما بازيکنان خوبي دارد که بايد به خوبي از آن‌ها بازي گرفته شود.

محتوای مخفی: منبع 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 4 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در نهايت چاره اي براي هوادار نميمونه جز اينكه بگه
    پرسپوليس اول بشي آخر بشي دوست داريم
    راستي چند وقته ديگه اين شعار رو توي ورزشگاه ها نشنيدم
    شايد معيار طرفداري فرق كرده و تيم حتما بايد اول بشه تا دوسش داشته باشيم
    گرافیکار جان این پستت رو صفحه دوم تاپیک و مربوط به 6 ماه قبل نقل قول کردم که بگم که ما یک شبه پرسپولیس نشدیم که بخواهیم یک شبه و با یک باخت از دستش بدیم. و مطالب زیبات تشکر کنم

ما این بازی رو باختیم و اخلاق رو باز هم نباختیم. همانطور که شما تو نوشته هاتون توضیح دادید و همچنین صحبتها رئیس کمیته انظباطی که در ورزشگاه بود نشون دهنده همه چیزه. وجالب اینجاست که با 4 شکست که هر کدومش به دلایلی (دو تاش داوری) برای هوادارن سنگین بود ولی کمترین آسیب به وسائل نقلیه عمومی خورد که این نشون از شخصیت این هوادارنه

و یه نکته جالب در مورد مسابقه اس ام اسی که خیلی ها الان دارن با نتایجش به هم پوز میدن باید بگم که در روزهایی که پرسپولیس بد ترین دورانش رو میگذرونه و استقلال در ابر ها بسر میبرده فقط در دقایق پایانی بازی با توجه به نتیجه بازی دیگه طرفدارن پرسپولیس حال زدن اس ام اس رو نداشتن و تیم رقیب با اختلاف کمی تونست توی این زمینه از پرسپولیس پیشی بگیره.حالا باید منتظر روزهایی بود که شرایط عکس بشه

ولی من با شما در مورد استیلی موافق نیستم و توجیه کمبود نفرات رو دلیل مناسب نتیجه نگرفتن چه در این بازی و یا بازی های دیگه قبول ندارم.این تیمی هست که خود اقایون بستن و توجیه که نفراتی خوبی نداریم و یا ... قابل قبول نیست.
    من با تمامی این متن زیر موافق نیستم ولی دلایلی اینکه استیلی رو مقصر میدونم نه بازیکنها را تا حدودی توجیه میکنه
    مرجع خبری پرسپولیس : این روزها نوشتن درباره پرسپولیس که به هرکجایش می نگری ملال آور و رقت انگیز شده هم کار آسانی است و هم کار مشمئز کننده!

آسان است چون تا دلتان بخواهد سوژه دارید برای نوشتن که خودش کتابی می شود قطور، و رقت انگیز و مشمئز کننده چون بوی تعفن این حاشیه ها و سوژه هایش بدجور ذهنتان را آشفته می کند!

از مسائل اخلاقی و حاشیه ای در این تیم بگیرید تا برسید به بعد نتیجه گیری و اعتراض هواداران!
    به واقع مشخص نیست که در این به اصطلاح تیم چه می گذرد؟ از مدیرعامل بگوئیم که فضای تیم را با مشاغل گذشته اش اشتباه گرفته یا از هیات مدیره ای بگوئیم که هیچ خبری از آنها نیست!
    به راستی خبر دارید آخرین جلسه هیات مدیره پرسپولیس کی بوده و چه مسائلی در آن مطرح شده است؟

پرسپولیس می بازد و سرمربی محترم در پایان هر بازی ضمن عذرخواهی(که دیگر تبدیل به کلمه ای گندیده شده) بهانه های فراوان را می چیند تا شاید توپ انتقادها را در زمین دیگران بیندازد هرچند که نتیجه ای نمی گیرد!
    آقای سلطان که زمانی مدیریت فنی را مترادف "کشک" می دید به زمان برد شروع به خواندن آوازهای رو حوضی می کند و به وقت شکست، نمی شود ایشان را یافت!

اما در این بین چه کسی مقصر است؟ اشتباه از جانب کیست که این هوادار باید به سازی که از سوی آقایان نواخته می شود آنهم از سر گشادش، برقصد و دم برنیاورد که در صورت انتقاد هوادار نیست بلکه دشمن است و بی تعصب!
    آری! به راستی که نتایج رنگین کسب شده پرسپولیس می بایست چنان شوقی در هوادار ایجاد کند که در پایان هر بازی، سرمربی محترمش را حلوا حلوا کند و بر سرپرست سابق و کمیته به اصطلاح فنی اش درود فراوان بفرستد که با آوردن این سرمربی، گامی موثر در رشد و شکوفایی این تیم برداشت و آنچنان و با شدت و حدتی زیاد فوتبال را وسیله ای برای ورود به بهشت دانست که از قرار هم اکنون از ته جهنم بیرون زده است!!

پرسپولیس به استقلال با بدترین نتیجه ممکن در سالهای اخیرش با هدایت رفیق شفیق حاج حبیب در جام حذفی هم باخت تا رویانیان این بار بدون هیچ ملاحظه ای عذر او را بخواهد!! هرچند که در ظاهر استعفا بود!

شاید دستاویز حمید استیلی و آنها که از او حمایت می کنند این باشد که پرسپولیس در این بازی با لشکری از مصدوم و محروم مواجه بود.
    در نگاه اول، صدالبته این حرف درست است اما خوب که نگاه کنی، می فهمی که همین محرومین و مصدومین صدقه سر عملکرد خود آقای استیلی و حاج حبیب است و بس!
    شیث رضایی و محمد نصرتی محرومیت انضباطی داشتند. هردوی اینها با اشاره چه کسی و به چه ترتیبی به پرسپولیس وارد شدند؟ مگر شیث همان شیثی نبود که علی دایی دوبار او را اخراج کرد؟ مگر این همان شیثی نبود که با قطبی هم مشکل داشت؟ پرسپولیس از یک سوراخ چند بار باید گزیده می شد؟

محمد نصرتی هم تکلیفش معلوم بود! بازیکنی که با استقلال مذاکره می کند و پیرامون اینکه مگر پرسپولیسی نیست؟ عنوان می کند با یکسال بازی کردن در پرسپولیس کسی پرسپولیسی نمی شود و بعد از ورود به این تیم بازوبند کاپیتانی می بندد تکلیفش معلوم است!

این تیم را حمید استیلی بسته بنابراین تمام مسائل فنی با اوست! وحید هاشمیان 36 ساله در این فصل چند بار مصدوم شده؟ آیا به راستی وحید هاشمیان حال حاضر از آرفی آماده تر بود و باکیفیت تر؟
    ابراهیم شکوری چطور؟ یک مدافع زیر متوسط که استیلی او را حفظ کرد و البته بود و نبوش برای پرسپولیس هیچ فرقی نداشت که او نیز مصدوم شد!

هادی نوروزی نیز مصدوم دیگر پرسپولیس بود!
    وجود این همه مصدوم در پرسپولیس بیانگر چیست؟ نگاهی به عملکرد این پرسپولیس در طول فصل نشان می دهد که بدن های این بازیکنان به لحاظ جسمانی اصلا آماده نیست که معلوم نشد چرا آقای سرمربی سابق در ابتدای فصل از بدنساز استفاده نکرد و در میانه بازی ها فیلش تازه هوای هندوستان کرد تا گمالوویچ را به پرسپولیس بیاورد!
    به واقع حضور حمید استیلی در پرسپولیس آنهم با این کیفیتی که همگان از نحوه انتخابش(شما بخوانید انتصاب از قبل) خبر داشتند، نتیجه ای بهتر از این به بار نمی آورد!

به راستی کسی خبری از دکترهای عزیز ما دارد؟
    جناب آقای ذوالفقارنسب، جناب آقای زادمهر!
    بفرمائید! هواداران منتظر دفاعتان از انتخابی که مدعی هستید کاملا عادلانه انجام داده اید هستند!

و در پایان ...
    باز هم این هوادار بود که در پایان بازی، فقط از استیلی می شنید:
    من معذرت می خوام.... من معذرت می خوام.... من عذرخواهی می کنم .... من عذرخواهی می کنم!!
    باور کن آقای استیلی! دیگر حالم از این کلمه به هم می خورد....
    اما چهره ات در هنگام مصاحبه مرا به یاد آیه ای انداخت که بی تردید محل مطرح کردنش همینجاست:
    و مکرو و مکرالله والله خیرالماکرین مكر ورزيدند و خدا [در پاسخشان] مكر در ميان آورد و خداوند بهترين مكرانگيزان است

علی باستانی
    البته شاید مثال درستی نباشه ولی مربی اگر مربی باشه میتونه تیمی مثل یونان رو تا قهرمانی جام ملتهای اروپا بکشونه.و گرنه مقایسه بازیکنها یونان و سایر تیم های درجه اول اروپا کاری بسیار عجیبه.

ما توی این بازی در 90 دقیقه بد نبودیم و فرصت انچنانی به استقلال ندادیم ولی آیا تونستیم موقعیت سازی روی کارهای تاکتیکی بکنیم؟

12. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

هورا!استیلی رفت : دی
    به شخصه خوشحال شدم از رفتنش!استیل آذینو وقتی فرستاد دسته یک کاشانی خوشش اومد گفت این بیاد شاید پرسپولیسم رفت دسته یک!
    +
    دوستان درسته باختیم ولی خوب روحیمونو نبازیم!درسته پرسپولیس اون پرسپولیس سابق نیست اما هنوزم همگی دوسش داریم!

14. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون علیرضا جان ...

حرف دل خیلی از ما ها رو زدی

باختیم حرفی نیست
    اما کسی نمیتونه جلوی افتخار من به تیمم رو بگیره

من یک بار به آزادی رفتم سال 78 بازی با پاس اونجا همصدا با دیگران این شعار رو گفتم
    پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوست داریم
    من هنوز هم به این جمله ای که آگاهانه گفتم متعهدم و همیشه وفادار خواهم بود
    چون این تیم و نامش متعلق به تاریخ این سرزمینه و شاید این نام تنها چیزی باشه که مردم با مبارزه بسیار نرم و همیشگی خودشون اجازه ندادن تغییر پیدا کنه
    ای کاش یک بار هم که شده این شعار زیبا رو شعورمندش میکردیم

فوتبال همیشه احتمال برد و باخت رو همراه خودش میاره پس آینده و سنت فوتبال میگه ما هم میتونیم برنده باشیم و قطعا هیچ تیمی همیشه برنده نیست
    ولی چیزی که مهمتره اینه که ما خودمون رو نبازیم و تیممون رو به هر بهانه و دلیلی رها نکنیم
    فارغ از اینکه چه کسی مدیر تیمه ؟سیاسیه ؟نظامیه؟ من و علاقه من به این تیم باید در اولویت باشه
    همونجوری که نام این تیم رو نتونستن از ما بگیرن میشه وفاداری به علاقه خودمون همیشه ورزشگاه رو پر کرد و همیشه حامی تیم بود و بعد نتیجه چنین حمایتی رو دید

همه میگن پرسپولیس دهه 60 چه بود و چه میکرد و پرسپولیس 20 دقیقه چه طوفانی بود
    اما هیچ کس واضحترین تفاوت پرسپولیس دهه 60 رو با این پرسپولیس نمیگه و اونم تفاوت تماشاگرای اون موقع با الانه
    اون موقع برای یک بازی معمولی 80 هزار نفر میرفت اما حالا ....

مهمترین و تاثیر گذارترین قسمت یک باشگاه تماشاگراش هستن و این مهمترین تفاوت پرسپولیس فعلی با گذشته این تیمه
    یه هوادار واقعی هیچوقت و تحت هیچ شرایطی نمی تونه دور بمونه از تیمش .. جسمش دور باشه روحش فکرش نیست ..

خیلی چیزا تغییر کرده ، یه نمونش همین هوادار ها اما چقدر صرف خودشون مقصرن ؟! کار الان ما ها شده سوختن و ساختن ! نه فقط طرفداران پرسپولیس ، کاملا کلی میگم .. این جریانات می تونه واسه هر تیمی باشه ، همشون بر می گرده به یه سری مسائل کلی خارج از حوصله این بحث ..

اون موقع مهمترین موضوع هوادار بود . اون موقع اگه پرسپولیس می باخت وقتی ناراحتی بازیکن و مربی رو می دیدیم اگه در حال گریه بودیم بخاطر اونا هم می خندیدیم ! حمایت می کردیم تا آخرین لحظه چون یکدست بودیم .. بردش مال همه بود باختشم مال همه .. با جان و دل قبول می کردیم ، مبارزه می کردیم . با علاقه از همه چیزمون می زدیم تا بازیش رو از دست ندیم . الان چی ؟ کجا رفت اون تعصب و غیرت ؟ فقط همین داستان پرسپولیس اخیر رو یه مرور کنیم کافیه .. با هوادار چیکار کردن .. اون همه اشک ، بارها و بارها .. جواب اونا چی بود ؟ حرکت اونا چی بود ؟ .. حرفه ای شدن یعنی اینکه با تمامی نتایج ضعیف ، علیرغم تمامی این اشک ها سرمربی بگه من نمیرم تا بیرونم کنن .. مربی ، مربی حرفه ای ! قشنگ گفتی علیرضا جان ، استیلی همه کار کرد هم واسه اومدن و هم واسه موندن ! هیچ از خود گذشتگی من نمی بینم .. واقعا پس هوادار چی ؟!

اما این تمام ماجرا نیست .. فرهنگ هواداری هم نزول کرده به پایین ترین حد خودش .. چرا باید اینقدر تهمت و توهین باشه تویه ورزشگاه های ما ؟ واقعا چرا ؟ مگه مربی و بازیکن انسان نیستن ؟ خانواده ندارن؟ به این موضوع سیاسی کاری ها ، خط دادن ها و مسائل پشت پرده رو اضافه کنید .. وضعیت سکو ها مشخص میشه .. یه عده خیلی راحت از فرصت ها و نقاط ضعف مردم استفاده می کنن برای مقاصد خاص خودشون .. قبلا چنین چیزهایی نبود ، اصلا کسی جرات نمی کرد چنین مسائلی رو پیش بیارن چون یکدست بودن ..

خالی بودن ورزشگاه می تونه اعتراضی منطقی باشه به عملکرد تیم و به خیلی چیزهای دیگه .. نه اینکه هوادار بره واسه اینکه تا تیم گل خورد شروع به شعار دادن کنه .. قبلا واسه ساده ترین بازی پرسپولیس 80 هزارتا تماشاگر می رفت و همیشه هم تیم نمی برد .. یاد اون زلزله ها بخیر !

آیا بعد از اتفاقات شروع فصل ، این مسائل قابل پیش بینی نبود ؟ همه می دونستن خیلی ها مخالف استیلی هستن و با نتیجه نگرفتنش هم دیگه نقطه ی امیدی نمی مونه و دنیا براش جهنم میشه ! یه فصل بد + اتفاقات شروع فصل و بازیچه شدن هواداران کافی بود تا ظرفیتشون تکمیل بشه و دیگه جایی برای این نتایج و اتفاقات نمونه .. طبیعی که اینطوری میشد .. به نظر من اینبار ظرفیت ما کم نبود ..

نتیجه اینکه نمیشه یه نفر رو مقصر دونست .. هر کسی یه سهمی داره از این اتفاقات و قربانی این مسائل هواداران هستن .. روزهای آفتابی هم میاد مطمئنا و شرایط اینطوری نمی مونه . اونوقت کسانی برنده واقعی هستن که تویه این سختی ها امیدشون رو از دست نداده باشن . امیدوارم هر کسی در جایگاه خودش بدور از منافع شخصی برای موفقیت این تیم بهترین تلاشش رو انجام بده ..

16. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اینم برای تغییر فضا امیدوارم برداشت بد نشه!!!

حالا سه تا زدی که زدی !!!! لازمه ذکر کنم که استقلال سال ۵۲ شیش‌تا خورده !!!
    دلار هفت تومن هم که حساب کنی 40، 50 تای الان می ارزه ! میگی نه بشین حساب کن ! اون موقع شیش‌تا خیلی بود....
    الان سال ۹۰ـه که سه تا به پرسپولیس زده به حساب سال 52 انگار پرسپولیس یک - هیچ برده. پس خیلی ادعا نکنین بردین!!!

18. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یادداشت روز:حسرتی به عمق تاریخ

کافیست به آینه نگاه کنید تا مقصر را ببینید. یک هوادار، یک مدیر ، یک بازیکن و شاید هم یک مربی.

سایت گل:

1- پرسپولیس باخت. قلم ها تیز شد. کارشناسان هویدا شدند. می نویسیم ، بعد از شکست انتقاد می کنیم ، درخت مرده را تبر می زنیم تا ثابت کنیم که هستیم. و چه زمانی بهتر از لحظه شکست برای اثبات وجود خود به هر عنوان.

2- تاریخ فوتبال ایران پر است از حسرت. حسرت از دست دادن خیلی چیزها . آدم ها ، موقعیت ها و خیلی چیزهای دیگر که تا زمانیکه در دست مان بودند، نمی دانستیم چه داریم و حتی انکارشان می کردیم ولی زمانیکه از کف دادیم، حسرت کشیدیم. و این حسرت ریشه در تاریخ ما دارد.

3- ایکاش حالا به استیلی نتازیم . ایکاش حالا پرسپولیس را خرد نکنیم. حالا بعد از شکستی خرد کننده، قلم به کارشناسی نچرخوانیم. درست است که استیلی مقصر اصلی این سقوط است ولی حالا انگشت کارشناسی به سوی او گرفته ایم؟

ایکاش مایی که بعد از شکست ایران برابر کره جنوبی، برای خرد کردن قطبی، قهرمانی پرسپولیس را معلول مدیریت کاشانی و توان فنی استیلی در تیم بستن و تمرین دادن می دانستیم ، قلم به ضعف فنی استیلی و مدیریتی کاشانی نزنیم.

ایکاش ما درس می گرفتیم بعد از جدایی چیرو ، و بعد از جدایی برانکو و حتی چند سال پیشتر از آن ، زمانیکه بعد از شکست سنگین برابر رم ،سرخوش بودیم از اخراج ایویچ و نشستن مربی ایرانی روی نیمکت در جام جهانی 1998.

4- حالا استیلی هست که سیبل ما شود تا ارام شویم ، ولی فردا صبح که از خواب بر می خیزیم، حسرتی سنگین روی سینه هایمان سنگینی می کند. حسرت انچه داشتیم و از دست دادیم. چه کردیم که اینجاییم . کافیست به آینه نگاه کنید تا مقصر را ببینید. یک هوادار، یک مدیر ، یک بازیکن و شاید هم یک مربی.

برای ما اینروزها چقدر زود فرا می رسد، بیداری صبحگاهی بعد از یک شکست و یک حسرت سنگین که روی سینه ما سنگینی می کند. حسرتی به عمق تاریخ.

20. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •