تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 154 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی از بازیکنا این فصل دارن از تیم میلان میرن متئو فلامینی- سیدورف- اکوییلانی -وان بومل- نستا هم که به احتمال خیلی زیاد اخرین فصل بازیش بود برای میلان - بارسلونا به میلان پیشنهاد داده تیاگو سیلوا را با قيمت 27 ميليون يورو به علاوه سيدو کيتا، آدريانو يا ابراهيم آفلاي به میلان بده سیلوا رو بگیرهباید ببینیم این فصل کیا میگیرن فعلن که باکایه ترائوره و مونتولیوو قطعی شده فقط خوبیش اینه ترکیب تیم از نظر میانگین سنی واقعن پایین میاد
    البته احتمال داره فلامینی در میلان بمونه و گفته شده که میلان یک قرارداد دو ساله به اون پیشنهاد داده و دستمزدش رو از 4.5 میلیون به 2 تا 2.5 میلیون کاهش میدن.
    باید دید که فلامینی قبول میکنه یا نه ! به غیر از مونتولیوو و ترائوره گفته شده که فرانچسکو آچربی مدافع 23 ساله کیوو راهی میلان میشه.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مدیر برنامه های پاتو: آنچلوتی به دنبال پاتو؟ باعث خوشحالی است

مدیر برنامه های الکساندر پاتو در اظهاراتی عجیب پیرامون انتقال احتمالی پاتو به پاری سن ژرمن اعلام کرد که اگر آنچلوتی پاتو را بخواهد استقبال خواهیم کرد.

سایت گل- الکساندر پاتو که طی چند فصل اخیر دچار مصدومیت های فراوانی شده است به نظر یکی از گزینه های فروش تابستانی میلانی هاست و آخرین شایعات از بازگشت او نزد مربی سابق خود کارلو آنچلوتی خبر می دهند جایی که امید است به روزهای اوجش بازگردد.

به گزارش از پایگاه اختصاصی اخبار میلان ایتالیا در ایران،از سوی دیگر کارلو آنچلوتی بارها در صحبت هایش به این موضوع که تمایل به هدایت دوباره پاتو در تیمش دارد ,اشاره کرده است. کسی که پاتو را به اوج رساند, اما پس از ترک او و انتقالش به باشگاه چلسی ,پاتو هرگز نتوانسته است خود را در میلان پیدا کند.

با وجود مصاحبه اخیر پاتو مبنی بر ماندن در باشگاه روسونری ,نماینده او به هیچ وجه احتمال انتقال به این باشگاه فرانسوی را رد نمیکند.

گیلمار ولوز در مصاحبه با توتومرکاتووب گفت:"آنچلوتی مربی بزرگی است و بسیار خوشحال خواهیم شد اگر او به دنبال پاتو باشد. الکساندر پاتو همیشه با مربی سابق خود رابطه بسیار خوبی داشته است.بگذارید ببینیم چه انتفاقی خواهد افتاد

پاتو در میلان راضی است بخصوص اینکه با باشگاه میلان همچنان قرارداد دارد.

اما آنچلوتی مربی بزرگی است و زمانی که او اعلام کرد که پاتو یکی از هدف های خرید تابستانی او میباشد ما بسیار از این بابت خوشحال شدیم.

" با باز شدن پنجره نقل و انتقالات این موضوع مورد بحث قرار میگیرد"

این مصاحبه در حالی انجام گرفت که الکساندر پاتو در آخر هفته طی یک مصاحبه اعلام کرد که قصد دارد در میلان بماند و از انگیزه ی بالای خود در بازی های المپیک 2012 لندن سخن به میان آورد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گزارش روز : کوریانتس در انتظار پاتو

بر اساس آخرین گزارشات این باشگاه برزیلی قصد دارد تا یک مهاجم کلاس جهانی را ترکیب تیم خود اضافه کند.

باشگاه کوریانتس برزیل به دنبال اضافه کردن یک مهاجم به ترکیب خود در تابستان پیش رو است و در نظر دارند تا این ستاره 22 ساله برزیلی را که تقریبا تمام فصل را با مصدومیت سپری کرده است را به صورت قرضی به برزیل بکشانند.

آخرین گزارشات منتشره در گلوبو اسپورته حاکی از آن هستند که باشگاه کوریانتس برزیل در تابستان با باشگاه روسونری وارد مذاکرده خواهند شد.

بر اساس آخرین گزارشات این باشگاه برزیلی قصد دارد تا یک مهاجم کلاس جهانی را ترکیب تیم خود اضافه کند.

پاتو تقریبا تمام فصل را با مصدومیت گذرانده است و در مجموع تمام رقابت ها برای میلان در فصل جاری تنها 18 بار به میدان رفته است.

انتظار میرود تا باشگاه کوریانتس برزیل تلاش خود برای متقاعد کردن میلان مبنی بر بخدمت گرفتن پاتو به صورت قرضی انجام دهد بخصوص آنکه با توجه به تجهیزات پزشکی موجود به این ستاره جوان کمک خواهد کرد تا به مصدومیت های پیاپی خود پایان دهد.

با این حال باشگاه میلان ایتالیا در حال حاضر هیچ تمایلی برای واگذار کردن پاتو و یا فروش او اعلام نکرده است.کسی که در سال 2007 از باشگاه اینترناسیونال برزیل به میلان ایتالیا نقل مکان کرد.

مدیر ورزشی باشگاه کوریانتس,ادو گاسپار در مصاحبه با گلوبو اسپورته گفت "پاتو یک بازیکن بزرگ است, ما منتظر آن هستیم تا سری آ به پایان برسد و سپس شرایط را ارزیابی کنیم"

رایولا : زلاتان در میلان میماند

در اینجا میتوانید مصاحبه کوتاه مینو رایولا با کوریره دلا اسپورت را مشاهده کنید.

نماینده این ستاره سوئدی بر این باور است که موکلش با وجود عدم قهرمانی روسونری به قراردادش با باشگاه میلان متعهد است و به ان افتخار میکند.

این ستاره سوئدی در حال حاضر اعلام کرده است که به میلان متعهد است اما او از باشگاه, اطمینان خریدهای جدید در تابستان را خواستار شده است.

رسانه های ایتالیا در آخرین گزارشات خود اعلام کردند که آدیانو گالیانی طی جلسه ای رو در رو با زلاتان ایبراهیموویچ این اطمینان را به او داده است که در تابستان باشگاه تیم را تقویت خواهد کرد.

رایولا در مصاحبه با کوریره دلا اسپورت گفت"زلاتان قصد ماندن در میلان را دارد و به قراردادش با باشگاه میلان متعهد است"

این مهاجم سوئدی 30 ساله 28 گل در 31 بازی سری این فصل از رقابت های سری آ ایتالیا به ثمر رسانده است و این در حالی است که هنوز یک هفته تا پایان سری آ ایتالیا باقی مانده است.

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

نستا : دوست دارم در ليگ امريکا بازي کنم

الساندرو نستا گفت در پايان اين فصل تيم فوتبال آ ث ميلان را ترک مي کند. وي گفت سرگرم بررسي انتقال به يکي از باشگاه هاي فوتبال ليگ آمريکاست.

به گزارش اسوشيتدپرس از ميلان ، نستا در ده سال گذشته در باشگاه آ ث ميلان فوتبال بازي کرده است اما او در سن 36 سالگي مي گويد :«سرعت بالاي مسابقات فوتبال در ليگ ايتاليا ، ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي ايتاليا به معناي آن است که من نمي توانم نود دقيقه بازي کنم.

من هم کسي نيستم که روي نيمکت ذخيره ها بنشينم و منتظر بازي بمانم.» نستا تاکيد کرد هنوز با هيچ باشگاهي قرارداد امضا نکرده است.

وي در عين حال افزود بسيار خوشحال مي شود که بتواند به ليگ ام ال اس آمريکا ملحق شود.

نستا گفت :«بازي در يکي از تيم هاي آمريکايي تجربه واقعا خوبي خواهد بود.» نستا دو بار با تيم فوتبال آ ث ميلان به قهرماني مسابقات سري آ ايتاليا و دو بار نيز به قهرماني جام قهرمانان اروپا دست يافت.

اين مدافع همچنين با تيم ملي فوتبال ايتاليا در سال 2006 به قهرماني جهان دست يافت. وي همچنين 9 فصل در باشگاه لاتزيو حضور داشت و همراه با تيم باشگاه رم نيز به قهرماني ليگ دست يافت.

8. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توی خبرها خوندم که قراره فن بومل میلان رو به مقصد تیم سابق و اول خودش یعنی PSV ترک کنه
    حتی گفته شده که گتوزو هم میلان رو ترک میکنه و از اون طرف هم آکویلانی به لیورپول برمیگرده!
    فقط فلامینی با میلان تمدید میکنه...
    میلان با این تفاسیر باید به دنبال یک هافبک دفاعی قدرتمند و باکیفیت باشه که ترجیحا جوان هم باشه.
    نظر خودم روی کوین استورتمن هست که واقعا خوب بوده و میشه گفت به نوعی فن بومل جدید فوتبال هلند به حساب میاد.
    با بازگشت فن بومل به PSV میشه برای خرید اون اقدام کرد

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مارک هامسیک هم بازیکن خوبی هستش تو درخشش این دو فصل ناپولی خیلی تاثیرگذار بوده چرا سراغ اون نمیرن خدا کنه یک دروازه بان تراز اول بخرن غیر ابیاتی که اونم نمیشه در سطح عالی حساب اورد دروازه بان جانشین خوبی نداریم فلاویو روما هم که این فصل فقط نیمکت نشین بود دیدا خیلی دروازه بان خوبی بود یادش بخیر معلوم نیست امبروزینی هم میمونه یا اونم میره

12. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هامشیک فکر کنم تا سال 2016 با تیم ناپولی تمدید کرده و جذبش به نوعی غیرممکن شده.
    برای دروازه گفته میشه میلان به دنبال جذب رافائل دروازه بان 22 ساله تیم سانتوس برزیله که دو سال خیلی خوب داره کار میکنه.

گتوزو هم اعلام کرد که از میلان میره
    یعنی تا اینجای کار نستا - سیدورف - گتوزو - اینزاگی و به دنبال اونا احتمالا زامبروتا و فن بومل میلان رو ترک میکنن
    آمبروزینی هم می مونه و از اون طرف گفته میشه میلان و فلامینی برای تمدید قرارداد به توافق رسیدن.

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این به نوعی نامه خداحافظی اینزاگی برای هواداران میلانه...خیلی زیباست.حتما بخونین

اینزاگی: بدرود میلان، فقط به این علت شما را ترک میگویم که روزگار آن را میخواهد

نام فیلیپو اینزاگی به تاریخ بزرگان میلان پیوست. او بدون استثنا اکنون حایگاهی ویژه نزد تمام روسونری ها خواهد داشت. سوپر پیپو محبوب از میلان خداحافظی میکند، و عشق خود به میلان و هوادارانش را در غالب یک نامه پر از احساسات بیان کرده است.

هر آن چه که برای شما در این نامه نوشته ام در اولویت دوم قرار دارد، اما در اولویت اول میخواهم همه شما این مساله را بدانید که هر خدمتی که من برای میلان کردم و هر افتخاری که کسب کردم برای "ما" بود.

حضور در میادین و برنده شدن جام ها بدون ابراز احساسات با شما برایم مفهومی نداشته اند، اما من و شما، ما، توانستیم به آن افتخارات دست پیدا کنیم. ما امید کسب کردیم، رنج کشیدیم، جشن بر پا کردیم، و باز هم با هم شادی کردیم.

ما جام ها را با همدیگر بر بالای سر بردیم، و عناوین را با قلب های یکدیگر فتح کردیم. ما همیشه همراه هم بودایم، من و شما، و هیچ کس نمی تواند این احساس زیبا را از ما بگیرد.

هواداران عزیز میلان، زمانی که من به میلان پیوستم، ابتدا وارد یک اتاق از یک هتل شدم، بین من و شما احساس غریبی وجود داشت، گفتگو ها پیرامون میلان و یوونتوس بود. هفته های ابتدایی، ماه های ابتدایی، شما در حال ارزیابی من بودید، و من هم در حال شناختن شما بودم.

سپس پس از مدتی، ما دیوانه وار عاشق هم شدیم. در آن غروب در تورینو، شما عصبانی بودید، مسائل در زمین مسابقه مطابق میل پیش نمی رفت، و شما سکوت اختیار کرده بودید.

من در حال گرم کردن خود بودم، و زمانی که تشویق های شما را مشاهده کردم انگیزه ای چند برابر در من ایجاد شد، آن دیدار را با پیروزی پشت سر گذاشتیم و راهی لیگ قهرمانان اروپا شدیم، و در همان رقابت ها راهی فینال منچستر شدیم.

این خاطرات و همچنین خاطراتی که در لحظات دشوار سال های 2004 و 2005 و همچنین خاطره فراموش نشدنی از سالروز تولد من در 9 اگست 2006 و دیدار مقابل استلا روسا همیشه در قلب من خواهد بود و آنها را فراموش نخواهم کرد.

آتن، فوتبال تنها به یک دلیل به من و شما اهدا شد، من و شما، ما، ما میخواستیم که با هم آن خاطرات را رقم بزنیم، آنچنان در این راه عزم و اراده قوی داشتیم که هیچ چیز جلودار ما نبود. البته آنچه در واقعیت برای رویاهای ما رخ داد، حتی بسیار فراتر از آنچه بود که من و شما از فوتبال میخواستیم.
    2 گل، مقابل لیورپول، 2 سال بعد از خاطره تلخ استامبول، و هفتمین قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا برای میلان، سرنوشت بیش از آنچه ما از او میخواستیم به ما بخشید.

امروز میخواهم با نهایت احترام و عشق از پرزیدنت سیلویو برلوسکنی و آدریانو گالیانی تشکر کنم. توانایی مدیریتی آنها و قدرت انتقال احاساسات آنها برای من آنقدر قابل احترام بوده است، که مرا همیشه بیش از پیش امیدوار به کسب موفقیت در این باشگاه کرده است،
    و باعث شده تا حتی از بزرگترین موانع و محدودیت ها به سادگی عبور کنم. اما من همچنین میخوام از تمام افراد در باشگاه هایی که در دوران پیش از میلان در آنها حضور داشته ام تشکر کنم، آنها به من کمک کرده اند که اکنون به این بازیکنی تبدیل شوم که امروز هستم.

میلان، از تو متشکرم، فوتبال، از ت, متشکرم. بگذارید شما را متعلق به خود بدانم، همه کسانی که در ویاتوراتی حضور دارید، همه آنها که در میلانلو حضور داشته اند و دارند، حتی از اپراتورهای تلفنی تا کارگران و خدمه ها، و فیزیوتراپ ها، دکترها، آشپرها، حتی از عوامل حاضر در استادیوم ها، از همه شما ممنونم.

بدرود کارلو آنجلوتی، من با تو به افتخارات زیادی نائل آمدم. بدرود هواداران پرشور من، کسانی که همیشه با احساس زیبای خود مشوق من بوده اند و به من انگیزه بخشیده اند، بدرود هم تیمی های امروز و دیروز من.

در آخر اجازه بدهید از خانواده خود نیز قدردانی کنم، مادر مهربانم مارینا، پدر خوبم جیانکارلو، همچنین از سیمیونه و تومازو، من هرگز بدون شما به این مرحله نمیرسیدم. شما بودید که به من دلگرمی دادید، میلان عزیز من، من فقط به این علت شما را ترک میگویم که روزگار این را میخواهد. این لحظه فرا رسیده و من و شما باید تسلیم آن باشیم.

بدرود و ممنون از همه شما
    فیلیپو اینزاگی

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

عجیبه یپس با میلان تمدید کرد ولی نستا نه

تمديد قرارداد ماريو يپس با ميلان

ماريو يپس مدافع با تجربه ميلاني ها ، قرارداد خود را يک سال ديگر با باشگاه روسونري تمديد کرد.

ايران،ماريو يپس، کاپيتان تيم ملي کلمبيا يکي از 10 بازيکن ميلاني است که قراردادشان با پايان يافتن رقابتهاي اين فصل با باشگاه روسونري به اتمام مي رسد و حال نخستين بازيکني است که قراردادش را با باشگاه تمديد کرده است.

باشگاه ميلان ايتاليا با انتشار بيانيه اي رسمي در وبسايت خود اعلام کرد که ماريو يپس مدافع مياني ميلان قرارداد خود را يک سال ديگر با باشگاه تمديد کرده است.

اين درحالي است که قرارداد اين مدافع 36 ساله کلمبيايي در انتهاي فصل به پايان مي رسيد اما حال او تا تابستان 2013 با باشگاه روسونري قرارداد دارد.

18. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سيلوا: جانشيني نستا مسئوليت بزرگي است

مدافع برزيلي ميلان معتقد است اگر بخواهد جانشين نستا در اين تيم شود مسئوليت بسيار بزرگي خواهد داشت.

الساندرو نستا که با ميلان همه قهرماني‌ها را بدست آورده، روز پنجشنبه و در يک کنفرانس خبري اعلام کرد تابستان جاري سن سيرو را ترک خواهد کرد.

سيلوا در اين خصوص گفت: حضور در اين تيم پس از جدايي نستا مسئوليت بزرگي به همراه دارد. درست همان زماني که به ميلان آمدم، پائولو مالديني بازنشسته شده بود. از آن زمان نيز مسئوليت زيادي در ميلان داشتم زيرا جانشين او در ترکيب ميلان شده بودم. اکنون يک بازيکن بزرگ ديگر در حال ترک کردن ميلان است. برايم بسيار سخت است که بازيکن بزرگي مانند او را توصيف کنم. او يک قهرمان است. در اين 2 سالي که کنار هم بازي کرديم، از او چيزهاي زيادي ياد گرفتم. از اينکه نستا روسونري را ترک مي‌کند ناراحت هستم زيرا او يک مهره ارزشمند براي تيم به حساب مي‌آمد و در رختکن نيز بازيکن موثري بود. اکنون که او ميلان را ترک مي‌کند، باشگاه بازيکني که در داخل و خارج از زمين موثر بود را از دست مي‌دهد.

بازيکناني مانند جنارو گتوزو، کلارنس سيدورف، جيانلوکا زامبروتا و فيليپو اينزاگي نيز در پايان فصل ميلانلو را ترک خواهند کرد. سيلوا بر اين باور است که باشگاه کار سختي براي جانشيني چنين بازيکناني در پيش خواهد داشت.

سيلوا در اين مورد گفت: بازيکنان بسيار بزرگي ما را ترک خواهند کرد. پيدا کردن جانشين براي اين بازيکنان به هيچ وجه ساده نخواهد بود. اگر شما بخواهيد تيم جديدي بسازيد و يا تمامي بازيکنان آن را تغيير دهيد، برايتان بسيار سخت خواهد بود که بخواهيد همچنان با تيم‌هاي بزرگ رقابت کنيد. در اين مواقع يايد قدر بازيکنان تاثيرگذاري مانند زلاتان ايبراهيموويچ را بيشتر مي‌دانيد. با تمام بازيکنان خوبي که فصل آينده نيز در سن سيرو حضور خواهند داشت، شروع خواهيم کرد و نتيجه‌هاي خوبي نيز خواهيم گرفت.

20. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •