تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 145 از 287 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تغییر نقش احتمالی جف هاردی :

با اتفاقاتی که در این هفته ی اسمکدان افتاد ، پیش بینی میشه که جف هاردی (بجای مت) نقشش منفی بشه . جف یکی از اینترتینر های اسمکدان بود که با کرکتر Baby Face فعالیت میکرد اما شاید از هفته ی دیگه او رو با کرکتر Heel ببینیم.

در اسمکدان این هفته جف هاردی دو مسابقه رو به هم زد و موجب دی کیو شدن اون مسابقات شد . در اولین مسابقه که بین تیم تریپل ایچ و جف هاردی برابر تیم میز و موریسن انجام میشد ، جف در اواخر کار از صندلی استفاده کرد و موجب شد تیمش مسابقه رو با قانون DQ ببازه .

The Miz & John Morrison def. WWE Champion Triple H & Jeff Hardy via DQ

در مین ایونت این هفته آندرتیکر و کازلاو برابر هم قرار گرفتن که در آخر کار در حالی که آندرتیکر به پیروزی بسیار نزدیک بود ، جف هاردی با صندلی وارد شد و با زدن یه ضربه (با صندلی) به کازلاو ، موجب شد تا مسابقه با قانون DQ به نفع کازلاو به پایان برسه و آندرتیکر شکست بخوره . اما این پایان کار نبود و جف با صندلی ضربه ای به آندرتیکر هم وارد کرد که باعث عصبانیت تیکر شد .

Vladimir Kozlov def. The Undertaker via DQ | #1 Contender’s Match

اما در پایان شوء در حالی که تماشاگرا کم کم داشتن ورزشگاه رو ترک میکردن ، از مانیتور ورزشگاه پخش شد که جف هاردی به اتاق ویکی گررو رفته . جف به ویکی گررو گفت : " من میتونم اون کاری که کازلاو نتونست انجام بده (داغون کردن آندرتیکر) رو برات انجام بدم. " سپس ویکی خوشحال شد و چنین مسابقه ای برای مین ایونت هفته ی بعد اسمکدان به ثبت رسوند :

The Undertaker vs. Jeff Hardy | Extreme Rules Match – Smackdown! 11.14.08

با این اتفاقاتی که افتاد ، میشه حدس زد که کمپانی دابلیو دابلیو ای قصد داره تا جف هاردی رو برای مدتی به یه اینترتینر Heel تبدیل کنه . ولی باز هم هیچ چیز قطعی نیست و ممکنه این فقط برای یکی دو هفته باشه .

------------------------------------------

تاریخ بازگشت میستر کندی :

میستر کندی ، اینترتینر مصدوم دابلیو دابلیو ای و اسمکدان مصاحبه ای با The Miami Herald انجام داد . مصاحبه ی کندی رو میتونید پایین تر بخونید .

درباره مصدومیت و بازگشت : " دکتر جیمز اندروز عمل جراحی رو روی من انجام داد و گفت که دوری طولانی مدت و شش ماه برای ریکاوری در پی خواهم داشت . در حال حاضر پروژه ی من بازگشت در روز 28م فبریه هست اما ممکنه زود تر یا دیرتر برگردم. البته خودم امیدوارم که زودتر برگردم . خوب ، من الان حالم خیلی خوب هست و مدتی هست دارم رو خودم کار میکنم . هر روز بدن سازی میکنم ، یخورده کمتر غذا میخورم (رژیم) و ... . از اینکه از یه عادت برای مدت ها دور باشم خیلی بدم میاد ، اما استراحتی کوتاه مدت بد نیست . ولی اگه این استراحت بیشتر بشه ، ممکنه باعث تنبلی بشه . "

درباره تفاوت بین راء و اسمکدان : " راء رقابت و انگیزه ی خیلی بیشتری میخواد . کار درش خیلی سخت هست چون استار های تاپ زیادی در راء فعالیت میکنن . برای من ، تجربه ی خیلی خوب و متفاوتی بود و از اینکه این رو تجربه کردم خوشحالم . در حال حاضر از اینکه در اسمکدان دارم فعالیت میکنم خرسندم و کار در کنار مایکل هیز برای من لذت بخشه. "

خوب ، کندی در این مصاحبه کاملا نشون داد که کار کردن در اسمکدان رو خیلی بیشتر دوست داره . چیزی که شاید خیلی ها این رو متوجه شده بودن . ضمن اینکه بازگشت کندی اگه قرار باشه در تاریخی که خودش گفت اتفاق بیفته ، میشه هفته ی بعد از No Way Out که این نشون دهنده ی حضور قطعی کندی در رسلمینیا ست.

مسابقه ی احتمالی سروایور سریس :

همونطور که میدونید هر ساله در سروایور سریس نوعی مسابقه ی خاص انجام میگیره . Elimination Tag Team Match مسابقه ای هست که طرفدارای زیادی داره و از هیجان بالایی برخوردار هست . بعد از مشخص شدن دو سه مسابقه ی تک به تک در سروایور سریس ، کم کم باید منتظر بمونیم و تا مسابقات الیمینیشن تگ مچ هم مشخص بشه . پیش بینی میشه یکی از مسابقات الیمینیشن تگ مچ بصورت زیر باشه :

Team Batista vs. Team “Legend Killer” Randy Orton | Survivor Series Elimination Tag Team Match

در صورتی که این مسابقه انجام بشه ، احتمالا رندی اورتن سه تا از همتیمیهاش رو از Team Priceless یعنی کودی رودس ، تد دیبیاسی و مانو انتخاب میکنه و دیگری هم شاید کین باشه . همتیمی های باتیستا مشخص نشدن ولی قطعا او از بین اینترتینر های Baby Face (محبوب) پارتنر انتخاب خواهد کرد . کسانی مثل ری میستریو ، سی ام پانک ، کوفی کینگستن و ... . باید منتظر بمونیم و ببینیم در راء هفته ی آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.

جان سینا و تغییر آهنگ ورودی :

در بعضی از سایت ها گفته شده که کمپانی دابلیو دابلیو ای خواسته تا جان سینا آهنگ ورودیش رو عوض کنه و از این به بعد از یه آهنگ دیگه استفاده کنه . مسئولان بر این عقیده هستن که موزیک !My Time Is Now دیگه تکراری شده و بهتره سینا بعد از بازگشتش ، علاوه بر تغییر نقش ؛ موزیک Entrance اش رو هم تغییر بده.

سینا از ابتدای ورودش تا به الان در دابلیو دابلیو ای از آهنگ های زیر استفاده کرده :

John Cena ‘s OVW Song

!World Life

My Time Is Now

البته تک و توک از آهنگ های دیگه ای هم برای ورودش استفاده کرده که اون ها فقط برای یه روز بوده . من فکر نمیکنم که سینا آهنگش رو عوض کنه . اگه قراره این کار برای Heel شدنش انجام بگیره ، سینا خودش به تنهایی هم میتونه چنین نقشی رو بازی کنه و نیاز به تغییر کلی نداره .

نتیجه ی عمل جراحی ایون بورن :

دیروز ، دکتر جراح ایون بورن به او نتیجه ی عمل جراحی اش رو اعلام کرد و طی اون خبر بسیار خوبی به ایون بورن و طرفدارای او داد . دکتر جراح او گفت که بورن تاندون پاش آسیب جدی ای ندیده و همین سبب میشه که او بتونه زود تر از حد انتظار به رینگ برگرده.

طبق گفته ی دکتر ، ایون بورن میتونه از دوازده هفته ی دیگه تمریناتش رو شروع کنه و پس از رسیدن به آمادگی کامل به رینگ کشتی حرفه ای برگرده . بورن در آخرین حضور خودش که در ای سی دابلیو بعد از Cyber Sunday بود ، در یه مسابقه ی دو به دو دچار مصدومیت شد .

صحبت های جدید کرت انگل :

کرت انگل به تازگی مصاحبه ای با The Long Island Press انجام داده . قسمتی از این گفتگوی جالب رو میتونید پایین تر بخونید.

درباره ان دابلیو او : " دلیل اینکه NWO انقدر پرطرفدار شد ، این بود که اون ها افرادی بزرگ و مهمی داشتن و مردم دوست داشتن که اون ها رو ببینن . اما اون ها بندرت در هاس شوء ها و حتی جلوی دوربین های تلویزیونی حضور پیدا میکردن و بیشتر از دور شاهد سجمنت و پرومو های اون ها بودیم . اونا خیلی باحال بودن و مردم دوسشون داشتن اما اون طوری که میبایست ، تلاش نمیکردن . "

درباره ی ام ای ام : " ما Main Event Mafia ای ها همیشه در تلاش هستیم و سختی میکشیم ، در تمام هاس شوء ها و شوء های تلویزیونی شرکت میکنیم و مسابقه میدیم ، داستان ها و درگیری های فوق العاده داریم و مسابقات سخت و برنامه ریزی شده ای رو باید انجام بدیم . پس میبینید که ما با همه فرق میکنیم و متفاوت هستیم . من مغز این تیم هستم و هر کسی که دوست نداشته باشه کار کنه ، میندازمش بیرون . "

برای خوندن مصاحبه ی کامل میتونید به سایت رسمی خبرگذاری ذکر شده برید .

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : راء

تاریخ انجام : دوشنبه ، 10م نوامبر سال 2008

محل انجام : منچستر آرنا ، منچستر

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

هایلایت هایی از مین ایونت هفته ی پیش که بصورت استیل کیج انجام شد پخش میشه .

شاهد اینتروی راء هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .

لیلیان گارسیا داخل رینگ هست و او به زبا بریتیش ، سرود ملی کشور انگلستان رو میخونه .

مایکل کول و جری لالر به همه خوش آمد میگن .

آهنگ باتیستا پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . باتیستا بعد از انجام حرکات همیشگیش ، میره داخل رینگ . او میکروفون رو در دستش گرفته و پس از کمی مکث میگه : " من برای امشب یه ریمچ برابر کریس جریکو میخوام . " در همین لحظه چهره ی استفانی مک من از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و استف میگه : " نه ، تو ریمچت رو داری اما نه برای امشب . در عوض ، امشب کین و ری میستریو در یه نو دیسکوالیفیکیشن مچ و کریس جریکو و شان مایکلز در یه لست من استندینگ مچ (سر تاتیل) با هم مسابقه خواهند داد . " باتیستا رینگ رو ترک میکنه و در حالی که داره به خروجی نزدیک میشه ، آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او هم مورد تشویق قرار میگیره . رندی اورتن از کنار باتیستا میگذره و به رینگ میاد . رندی هم یه میکروفون میگیره و میگه : " من لیاقت انجام دادن یه تایتل مچ رو دارم . " اما بار دیگه استفانی دیده میشه و او اعلام میکنه : " رندی اورتن برابر باتیستا ، امشب انجام خواهد شد. " رندی راضی نیست و عصبانی بنظر میرسه.

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه اول :: اینترکانتیننتال چمپینشیپ مچ :: سانتینو مارلا © در برابر ویلیام ریگل

قهرمان بین قاره ای ، سانتینو مارلا به همراه قهرمان زنان ، بث فینکس وارد میشه . تماشاگرا این دو رو هو (بو) میکنن . سانتینو مثل همیشه قبل از مسابقه یه میکروفون میگیره و میخواد که هانکه میتر رو به نمایش در بیارن . نشون داده میشه که هانکی تانک من برای 64 هفته و مارلا (تا الان) برای 12 هفته این کمربند رو نگه داشته . مارلا حرفش رو تموم میکنه و منتظر حریفش میمونه . آهنگ ویلیام ریگل پخش میشه و او به همرا لیلا در میان تشویق تماشاگرا (هم وطنی هاش) وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و دو اینترتینر با هم درگیر میشن . ریگل موفق تر هست و بر بازی مسلط میشه . چند مشت و کیک قوی از ریگل . جو ورزشگاه کاملا طرف ریگل هست . ریگل یه اسلم میزنه . مارلا افتاده . ریگل او رو بلند میکنه و فینیشرش رو روی مارلا اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، اعلام میشه که ویلیام ریگل قهرمان جدید بین قاره ای هست و او کمربندش رو بالا میگیره و سپس یه میکروفون میگیره و میگه : " من از لیلا تشکر میکنم . او باعث شد که من پیروز بشم. " سپس ریگل به همراه لیلا به استیج میرن . مارلا هم بسیار ناراحت و عصبانی هست .

در بک استیج ، نور قرمز همه جا رو فرا گرفته و کین دیده میشه . کین به ری میستریو هشدار میده و او رو تهدید میکنه . کین به میگه : " من ری رو داغون خواهم کرد. "

مسابقه دوم :: مایک ناکس در برابر دی لو براون

مایک ناکس وارد میشه . بعد از او ، شاهد ورود دی لو براون به رینگ هستیم که مورد تشویق قرار میگیره . دی لو میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . ناکس به دی لو حمله میکنه و او رو میگیره و میزنه . شولدر بلاک میکنه و سپس در گوشه ی رینگ دی لو رو میزنه . ناکس سوپلکس میزنه . سپس دی لو رو بلند میکنه و اسپینینگ نک بریکر رو روی دی لو اجراء میکنه . ناکس کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، ناکس به دی لو نگاه میکنه و رینگ رو ترک میکنه .

در بک استیج ، سانتینو مارلا در کنار بث فینکس هست و او به فینکس میگه : " من با شین مک من صحبت کردم و او گفت که تو یه مسابقه سر کمربند زنان با میکی جیمز داری . " بث عصبانی میشه و میخواد به مارلا سیلی بزنه که مارلا نمیذاره و جاخالی میده .

ویدئویی طولانی از جان سینا پخش میشه .

در بک استیج ، با کریس جریکو مصاحبه ای ترتیب داده شده . قهرمان سنگین وزن جهان ، کریس جریکو درباره ی شان مایکلز و باتیستا صحبت میکنه و یه پرومو از درگیری های خودش با این دو نشون میده و سپس میگه : " بخاطر این ها بود که باتیستا و شان مایکلز داستان های غم انگیزی داشتن ، جان سینا هم در سروایور سریس به این دو اضافه خواهد شد . "

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه سوم :: نو دیسکوالیفیکیشن مچ :: ری میستریو در برابر کین

ری میستریو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او ماسک روئیش رو میکَنه و به یکی از بچه های نزدیک رمپ ورزشگاه هدیه میده . بعد از او ، انفجار رخ میده و کین وارد میشه . کین میاد و داخل رینگ وایمیسه . مسابقه آغاز میشه و کین گارد میگیره و به طرف ری میره . ری چندین بار از دست کین در میره و از میان دو پاش رد میشه . ری از فرصت استفاده میکنه و چند ضربه به کین میزنه . کین به بازی برمیگرده و به ری کلوزلاین میزنه . کین به بازی مسلط میشه و بیگ بوت میزنه . سپس سوپلکس از کین . کاور میکنه ، یک..دو... ری بلند میشه و میره برای یه حرکت پرشی اما موفق نیست و کین دی دی تی میزنه . کین فیگور چوکسلم میگیره . گلوی ری رو میگیره و بلند میکنه اما ری کونر میکنه و هاریکنرانا میزنه . کین میفته روی طناب دوم و ری سیکس وان ناین رو اجراء میکنه . سپس ری میره بالای طناب ها و اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.

بعد از مسابقه ، ری با طرفداراش شادی میکنه .

در بک استیج ، رندی اورتن و کودی رودس و مانو دیده میشن . رندی به کودی و مانو میگه : " شما در سطح من نیستید. " کودی عصبانی میشه و به رندی سیلی میزنه . رندی اعصباش به هم میریزه اما خودش رو کنترل میکنه.

آهنگ جی بی ال پخش میشه و لیموزین سفید او دیده میشه . در رو برای او باز میکنن و جی بی ال بیرون میاد و میره داخل رینگ . تماشاگرا جی بی ال رو هو (بو) میکنن . جی بی ال میگه : " من اومدم تا هزار پوند مفتی به یه نفر بدم . " تماشاگرا خوشحال میشن . جی بی ال یه نفر رو از بین تماشاگرا انتخاب میکنه و اون فرد وارد رینگ میشه . جی بی ال از او سوالی درباره ی رئیس جمهور ها میپرسه و میگه : " باید این سوال رو جواب بدی تا من هزار دلار رو بهت بدم . " اون فرد موفق نمیشه و جی بی ال به اون تماشاگر میگه که رینگ رو ترک کنه . در همین لحظه آهنگ کرایم تایم پخش میشه و شد و جی تی جی وارد میشن . این دو پول جی بی ال رو میگیرن و میرن.

مسابقه چهارم :: باتیستا در برابر کودی رودس

باتیستا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او منتظر هست تا حریفش ، رندی اورتن وارد بشه . او وارد میشه و تعدادی از تماشاگرا رندی رو تشویق میکنن . اما چند لحظه بعد کودی رودس میاد و تماشاگر او رو هو (بو) میکنن . رودس میگه : " من میتونم باتیستا رو شکست بدم. " مسابقه بین این دو انجام خواهد شد . باتیستا با کودی درگیر میشه . او شولدربلاک میکنه . سپس اسلم میزنه و اسپاین باستر رو روی کودی اجراء میکنه . مانو قصد دخالت در مسابقه رو داره اما باتیستا به او اسپیر میزنه . باتیستا کودی رو بلند میکنه و سر او رو بین دو پاش قرار میده ، کودی رو بالای شونه اش میبره و باتیستا بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، باتیستا از رینگ خارج میشه و تا بک استیج رندی اورتن رو دنبال میکنه .

بعد از کامرشال برمیگردیم.

مسابقه پنجم :: دابلیو دابلیو ای وینمز چمپینشیپ مچ :: بث فینکس © در برابر میکی جیمز

میکی جیمز وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بعد از او ، چمپین (بث فینکس) به همراه سانتینو مارلا وارد میشه . مارلا بیرون رینگ میمونه . مسابقه آغاز میشه و دو دیوا با هم درگیر میشن . میکی جیمز موفق تر هست . او با چند مشت ، کیک و دراپ کیک بر بازی مسلط میشه . بث برای لحظاتی به بازی برمیگرده اما باز هم میکی موفق میشه بازی رو با یه کونر به نفع خودش کنه . او هاریکنرانا رو اجراء میکنه . میکی به پیروزی نزدیک هست . اما سانتینو مارلا حواس داور و میکی رو پرت میکنه . بث فینکس هم فرصت کافی برای ریکاوری داره . سپس بث بلند میشه و فیشرمنز سوپلکس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، بث فینکس میره رو شونه ی مارلا و بالای شونه ی او کمربندش رو بالا میگیره و شادی میکنه.

پرومویی از درگیری های شان مایکلز و کریس جریکو پخش میشه .

اعلام میشه مسابقه ی لست من استندینگ ، مسابقه ی بعدی خواهد بود .

مسابقه ششم :: لست من استندینگ مچ فور د وورلد تایتل :: کریس جریکو © در برابر شان مایکلز

قهرمان سنگین وزن جهان ، کریس جریکو وارد میشه . او میره داخل رینگ و منتظر میمونه . بعد از چند لحظه ، آهنگ شان مایکلز پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . شان میره داخل رینگ و مسابقه بدستور داور شروع میشه . دو اینترتینر با هم درگیر میشن و شان کار رو بهتر آغاز میکنه . خیلی زود این دو به بیرون رینگ میرن و اون جا همدیگه رو میزنن . شان چند مشت میزنه و جریکو رو به طرف ورودی ورزشگاه میکشونه . در قسمت ورودی ورزشگاه یه ماشین (تاکسی) قدیمی هست . شان و جریکو میرن بالای ماشین . جریکو یه فن رو کونر میکنه و سپس والز آو جریکو رو روی شان اجراء میکنه . شان درد میکشه ولی موفق میشه که قفل رو بشکونه و جریکو رو به استیج پرت کنه . این دو به طرف میز گزارشگرا میرن و شان بعد از زدن یه اسلم ، جریکو رو میذاره رو میز گزارشگرا و خودش میره بالای طناب ها (داخل رینگ) . تماشاگرا شان رو تشویق میکنن . شان از اون بالا میپره و فلایینگ البوء رو اجراء میکنه . چند لحظه ی بعد جی بی ال وارد میشه و حواس شان رو پرت میکنه . شان جی بی ال رو میزنه و برمیگرده که در همین لحظه جریکو با کمربند سنگین وزن ، ضربه ای به سر شان میزنه . داور میشمره اما شان سر شماره ی 9 بلند میشه . شان میاد و بد از یه جاخالی ، به جریکو سوییت چین میوزیک میزنه . جی بی ال یه صندلی میاره و با صندلی ضربه ای قوی به سر شان میزنه . شان میفته و جریکو هم روی رینگ افتاده . داور شروع به شمارش میکنه . یک.. دو.. سه.. چهار.. پنج.. شش.. هفت.. هشت.. نه.. کریس جریکو بلند میشه و ده.. . به این ترتیب جریکو موفق میشه با پیروزی در این لست من استندینگ مچ ، از کمربندش برابر شان دفاع کنه.

بعد از مسابقه ، جریکو کمربندش رو بالا میگیره و رینگ رو ترک میکنه . جی بی ال میره داخل رینگ و شان رو میزنه . جریکو به بک استیج میره . جی بی ال همینطور داره شان رو میزنه . حالا شان جلوی یه ضربه رو میگیره و برمیگرده . یه جاخالی و سپس سوییت چین میوزیک از شان به جی بی ال زده میشه . شان جی بی ال رو با عصبانیت و خستگی نگاه میکنه .

Last edited by reza boy; 12-11-2008 at 13:04.

پروفشنال tina salehe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

يعني همه مسابقات wwe فيلمه؟؟؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

ااین مسابقات همچین هم بی خطر نیست من خیلی از مسابقاتشون را دیدم که اخر کار طرف را با برانکارد به بیرون بردند!
    علي رضا جان مصدوميت جزء لاينفك ورزش هستش.

معلومه که فیلمه!!!
    اگه میخواید زدن واقعی ببینید فقط بوکس امریکایی!
    خيلي تاييد ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ni_nigc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من هم اكثر حركاتاشون تمريني هست .
    كلا مسخره هست .
    من حاضرم يه ضربه به يكي شون بزنم و ديگه پا نشه . :دي
    گنده بك ها

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من كه فكر نكنم فيلم باشه. يعني فرو رفتن اون هم پنس تو بدنشون هم فيلمه!!!!!!!!!!

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مثل هميشه كامل و جامع و خواندني
    رضا جان عالي بود

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقا رضا دستت درد نکنه واقعا زحمت میکشید!!!ممنون
    ولی یک سوال دارم این رویال رامبل پس کی قرار هست انجام بشه!!و چه کسانی حضور خواهند داشت!!ایا هر سال رویال رامبل انجام میشه یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هر سال رویال رامبل برگزار میشه و فکر کنم اولین ppv سال باشه و کسی که رویال رامبل میبره با صاحب کمربند توی راستال مانیا مسابقه میده و معمولا کمربند هم میبره و تنها استثنا فکر کنم جان سینا بود که نتونست کمربند ببره و البته برنده شنش هم توی رامبل کلی حرف حدیث داشت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی اینم بگم که امسال شایعاتی هست مبنی بر اینکه edge توی رویال رامبل برنده میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •