تغییر نقش احتمالی جف هاردی :
با اتفاقاتی که در این هفته ی اسمکدان افتاد ، پیش بینی میشه که جف هاردی (بجای مت) نقشش منفی بشه . جف یکی از اینترتینر های اسمکدان بود که با کرکتر Baby Face فعالیت میکرد اما شاید از هفته ی دیگه او رو با کرکتر Heel ببینیم.
در اسمکدان این هفته جف هاردی دو مسابقه رو به هم زد و موجب دی کیو شدن اون مسابقات شد . در اولین مسابقه که بین تیم تریپل ایچ و جف هاردی برابر تیم میز و موریسن انجام میشد ، جف در اواخر کار از صندلی استفاده کرد و موجب شد تیمش مسابقه رو با قانون DQ ببازه .
The Miz & John Morrison def. WWE Champion Triple H & Jeff Hardy via DQ
در مین ایونت این هفته آندرتیکر و کازلاو برابر هم قرار گرفتن که در آخر کار در حالی که آندرتیکر به پیروزی بسیار نزدیک بود ، جف هاردی با صندلی وارد شد و با زدن یه ضربه (با صندلی) به کازلاو ، موجب شد تا مسابقه با قانون DQ به نفع کازلاو به پایان برسه و آندرتیکر شکست بخوره . اما این پایان کار نبود و جف با صندلی ضربه ای به آندرتیکر هم وارد کرد که باعث عصبانیت تیکر شد .
Vladimir Kozlov def. The Undertaker via DQ | #1 Contender’s Match
اما در پایان شوء در حالی که تماشاگرا کم کم داشتن ورزشگاه رو ترک میکردن ، از مانیتور ورزشگاه پخش شد که جف هاردی به اتاق ویکی گررو رفته . جف به ویکی گررو گفت : " من میتونم اون کاری که کازلاو نتونست انجام بده (داغون کردن آندرتیکر) رو برات انجام بدم. " سپس ویکی خوشحال شد و چنین مسابقه ای برای مین ایونت هفته ی بعد اسمکدان به ثبت رسوند :
The Undertaker vs. Jeff Hardy | Extreme Rules Match – Smackdown! 11.14.08
با این اتفاقاتی که افتاد ، میشه حدس زد که کمپانی دابلیو دابلیو ای قصد داره تا جف هاردی رو برای مدتی به یه اینترتینر Heel تبدیل کنه . ولی باز هم هیچ چیز قطعی نیست و ممکنه این فقط برای یکی دو هفته باشه .
------------------------------------------
تاریخ بازگشت میستر کندی :
میستر کندی ، اینترتینر مصدوم دابلیو دابلیو ای و اسمکدان مصاحبه ای با The Miami Herald انجام داد . مصاحبه ی کندی رو میتونید پایین تر بخونید .
درباره مصدومیت و بازگشت : " دکتر جیمز اندروز عمل جراحی رو روی من انجام داد و گفت که دوری طولانی مدت و شش ماه برای ریکاوری در پی خواهم داشت . در حال حاضر پروژه ی من بازگشت در روز 28م فبریه هست اما ممکنه زود تر یا دیرتر برگردم. البته خودم امیدوارم که زودتر برگردم . خوب ، من الان حالم خیلی خوب هست و مدتی هست دارم رو خودم کار میکنم . هر روز بدن سازی میکنم ، یخورده کمتر غذا میخورم (رژیم) و ... . از اینکه از یه عادت برای مدت ها دور باشم خیلی بدم میاد ، اما استراحتی کوتاه مدت بد نیست . ولی اگه این استراحت بیشتر بشه ، ممکنه باعث تنبلی بشه . "
درباره تفاوت بین راء و اسمکدان : " راء رقابت و انگیزه ی خیلی بیشتری میخواد . کار درش خیلی سخت هست چون استار های تاپ زیادی در راء فعالیت میکنن . برای من ، تجربه ی خیلی خوب و متفاوتی بود و از اینکه این رو تجربه کردم خوشحالم . در حال حاضر از اینکه در اسمکدان دارم فعالیت میکنم خرسندم و کار در کنار مایکل هیز برای من لذت بخشه. "
خوب ، کندی در این مصاحبه کاملا نشون داد که کار کردن در اسمکدان رو خیلی بیشتر دوست داره . چیزی که شاید خیلی ها این رو متوجه شده بودن . ضمن اینکه بازگشت کندی اگه قرار باشه در تاریخی که خودش گفت اتفاق بیفته ، میشه هفته ی بعد از No Way Out که این نشون دهنده ی حضور قطعی کندی در رسلمینیا ست.
مسابقه ی احتمالی سروایور سریس :
همونطور که میدونید هر ساله در سروایور سریس نوعی مسابقه ی خاص انجام میگیره . Elimination Tag Team Match مسابقه ای هست که طرفدارای زیادی داره و از هیجان بالایی برخوردار هست . بعد از مشخص شدن دو سه مسابقه ی تک به تک در سروایور سریس ، کم کم باید منتظر بمونیم و تا مسابقات الیمینیشن تگ مچ هم مشخص بشه . پیش بینی میشه یکی از مسابقات الیمینیشن تگ مچ بصورت زیر باشه :
Team Batista vs. Team “Legend Killer” Randy Orton | Survivor Series Elimination Tag Team Match
در صورتی که این مسابقه انجام بشه ، احتمالا رندی اورتن سه تا از همتیمیهاش رو از Team Priceless یعنی کودی رودس ، تد دیبیاسی و مانو انتخاب میکنه و دیگری هم شاید کین باشه . همتیمی های باتیستا مشخص نشدن ولی قطعا او از بین اینترتینر های Baby Face (محبوب) پارتنر انتخاب خواهد کرد . کسانی مثل ری میستریو ، سی ام پانک ، کوفی کینگستن و ... . باید منتظر بمونیم و ببینیم در راء هفته ی آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
جان سینا و تغییر آهنگ ورودی :
در بعضی از سایت ها گفته شده که کمپانی دابلیو دابلیو ای خواسته تا جان سینا آهنگ ورودیش رو عوض کنه و از این به بعد از یه آهنگ دیگه استفاده کنه . مسئولان بر این عقیده هستن که موزیک !My Time Is Now دیگه تکراری شده و بهتره سینا بعد از بازگشتش ، علاوه بر تغییر نقش ؛ موزیک Entrance اش رو هم تغییر بده.
سینا از ابتدای ورودش تا به الان در دابلیو دابلیو ای از آهنگ های زیر استفاده کرده :
John Cena ‘s OVW Song
!World Life
My Time Is Now
البته تک و توک از آهنگ های دیگه ای هم برای ورودش استفاده کرده که اون ها فقط برای یه روز بوده . من فکر نمیکنم که سینا آهنگش رو عوض کنه . اگه قراره این کار برای Heel شدنش انجام بگیره ، سینا خودش به تنهایی هم میتونه چنین نقشی رو بازی کنه و نیاز به تغییر کلی نداره .
نتیجه ی عمل جراحی ایون بورن :
دیروز ، دکتر جراح ایون بورن به او نتیجه ی عمل جراحی اش رو اعلام کرد و طی اون خبر بسیار خوبی به ایون بورن و طرفدارای او داد . دکتر جراح او گفت که بورن تاندون پاش آسیب جدی ای ندیده و همین سبب میشه که او بتونه زود تر از حد انتظار به رینگ برگرده.
طبق گفته ی دکتر ، ایون بورن میتونه از دوازده هفته ی دیگه تمریناتش رو شروع کنه و پس از رسیدن به آمادگی کامل به رینگ کشتی حرفه ای برگرده . بورن در آخرین حضور خودش که در ای سی دابلیو بعد از Cyber Sunday بود ، در یه مسابقه ی دو به دو دچار مصدومیت شد .
صحبت های جدید کرت انگل :
کرت انگل به تازگی مصاحبه ای با The Long Island Press انجام داده . قسمتی از این گفتگوی جالب رو میتونید پایین تر بخونید.
درباره ان دابلیو او : " دلیل اینکه NWO انقدر پرطرفدار شد ، این بود که اون ها افرادی بزرگ و مهمی داشتن و مردم دوست داشتن که اون ها رو ببینن . اما اون ها بندرت در هاس شوء ها و حتی جلوی دوربین های تلویزیونی حضور پیدا میکردن و بیشتر از دور شاهد سجمنت و پرومو های اون ها بودیم . اونا خیلی باحال بودن و مردم دوسشون داشتن اما اون طوری که میبایست ، تلاش نمیکردن . "
درباره ی ام ای ام : " ما Main Event Mafia ای ها همیشه در تلاش هستیم و سختی میکشیم ، در تمام هاس شوء ها و شوء های تلویزیونی شرکت میکنیم و مسابقه میدیم ، داستان ها و درگیری های فوق العاده داریم و مسابقات سخت و برنامه ریزی شده ای رو باید انجام بدیم . پس میبینید که ما با همه فرق میکنیم و متفاوت هستیم . من مغز این تیم هستم و هر کسی که دوست نداشته باشه کار کنه ، میندازمش بیرون . "
برای خوندن مصاحبه ی کامل میتونید به سایت رسمی خبرگذاری ذکر شده برید .