کسی میدونه چراشبکه ی3دیگه خبری ازبازی های منچسترنمیگه وبازی های مهم جزیره رونمیذاره؟![]()
کسی میدونه چراشبکه ی3دیگه خبری ازبازی های منچسترنمیگه وبازی های مهم جزیره رونمیذاره؟![]()
حمايت فرگوسن از کاپلو در ماجراي جان تري
الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس از فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي انگليس براي انتقاد از محروميت جان تري از کاپيتاني اين تيم، دفاع کرد.
به گزارش منابع خبری، اتحادیه فوتبال انگلیس چندی پیش تری 31 ساله را به دلیل توهین نژادپرستانه به ''آنتون فردیناند'' بازیکن تیم کویینز پارک رنجرز، از کاپیتانی تیم ملی محروم کرد.
اما این تصمیم با مخالفت و انتقاد کاپلو قرار گرفت و در ادامه ''گوردون تیلور'' رییس اتحادیه بازیکنان انگلیس اظهارات کاپلو را عجیب دانست.
فرگوسن در این باره گفت: نظر کاپلو هیچ اشکالی ندارد چون او سرمربی تیم است. بدون تردید مهمترین فرد در فوتبال، سرمربی هر تیم است و او مسوول نتایج و عملکرد تیم خواهد بود.
با وجود این اتحادیه انگلیس تصمیم نهایی خود را اعلام کرده و از آن عقب نشینی نخواهد کرد پس کاپلو چاره ای جز پذیرفتن ندارد و باید به کار خود برای آماده کردن تیم برای شرکت در مسابقات یورو 2012 ادامه بدهد.
''هیو رابرتسون'' وزیر ورزش انگلیس نیز از تصمیم اتحادیه فوتبال حمایت کرده و گفته است: اتحادیه به سختی توانست تصمیم درست را بگیرد حتی اگر منجر به جدایی سرمربی و جان تری از تیم شود.
کاپلو 65 ساله بعد از اعلام حکم محرومیت تری از کاپیتانی تیم انگلیس گفته بود: تری باید کاپیتان باقی می ماند و محرومیت او قبل از حکم دادگاه نباید اعلام می شد.
این در حالیست که در یک تحقیق دانشجویی بیش از سه چهارم پرسش شوندگان از محرومیت تری از کاپیتانی انگلیس حمایت کردند.
کاپلو که در سال 2008 هدایت تیم ملی انگلیس را بر عهده گرفت قرار است این هفته با ''دیوید برنشتاین'' رییس اتحادیه فوتبال این کشور پای میز مذاکره بنشیند اما احتمال می رود این مربی ایتالیایی برای مسابقات یورو 2012 در سمت خود باقی بماند.
فن در سار: دخهآ بايد با اين فشارها کنار بيايد
اين ستاره هلندي در تابستان گذشته از دنياي فوتبال خداحافظي کرد و فرگوسن براي پر کردن جاي خالي او، داويد دخه آ را با انتقالي 21 ميليون يورويي به خدمت گرفت.
ادوین فن در سار، دروازه بان سابق منچستریونایتد، معتقد است داوید دخه آ، دروازه بان فعلی یونایتدها، باید شیوه کنار آمدن با فشارها را یاد بگیرد.
دروازه بان اسپانیایی شیاطین سرخ از زمان حضور در الدترافورد به دلیل اشتباهاتش با انتقادهای زیادی روبرو شده اما فن در سار معتقد است دخه آ باید با انتظارات کنار بیاید.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همیشه حضور در یک باشگاه جدید و یک لیگ جدید، به ویژه لیگ انگلیس بسیار دشوار است. انتظارات در لیگ برتر بسیار بالاست و می تواند بسیار کار را دشوار کند.
او باید با این فشارها کنار بیاید. یونایتدها پول زیادی برای خرید او پرداخت کرده اند و او باید آن را جبران کند."
فن در سار همچنین اعلام کرد از تحت تاثیر نمایش های دروازه بان دیگر منچستریونایتد، آندرس لیندگارد، که در حال حاضر به دلیل مصدومیت قارد به همراهی تیمش نیست، قرار گرفته است.
" من با آندرس صحبت کردم. او البته ناراحت است. او در زمانی که فوق العاده کار می کرد، دچار آسیب دیدگی شد."
این ملی پوش سابق هلندی همچنین تاکید کرد که هیچ شانسی برای بازگشتش به میادین وجود ندارد اما از دیدن دوباره پل اسکولز در ترکیب منچستریونایتد متعجب نیست.
" من چند اس ام اس از دوستانم داشتم که پرسیدند " تو می خواهی چه کار کنی؟" وئ در حال حاضر کاملا از شرایط راضی هستم و هیچ تردیدی در ذهنم نیست.
من در تمرینات منچستریونایتد حضور پیدا کردم و اسکولز را دیدم که مشغول نگاه کردن به تمرینات بود. از او پرسیدم این شرایط را دوست داری؟ او گفت نه، دلم برای تمرین کردن تنگ شده.
او هنوز در باشگاه بود و به عنوان کمک مربی تیم ذخیره کار می کرد و به همین دلیل بازگشت اندکی برایش راحت تر بود."
فاندرسار: قصد ندارد به ميادين فوتبال باز گردد
دروازهبان سابق منچستريونايتد اعلام کرد قصد ندارد به ميادين باز گردد.
ادوين فان در سار دروازهبان سابق شياطين سرخ که فصل پيش اعلام بازنشستگي کرده بود، اعلام کرد که قصد ندارد مانند پل اسکولز به ميادين فوتبال باز گردد.
بحران دروازهباني در تيم منچستريونايتد باعث شده تا شايعاتي درباره بازگشت احتمالي فان در سار به دروازه اين تيم مطرح شود. با اين حال وي با رد اين شايعات گفت: از وضعيت فعليام خيلي راضيام و فکر بازگشت به فوتبال به ذهنم خطور نميکند.
خودداري فان در سار از بازگشت به ميادين در حالي است که چندي پيش پل اسکولز هافبک بازنشسته منچستريونايتد تصميم گرفت به ميادين باز گردد و تيمش را در نيم فصل دوم همراهي کند.
فان در سار معتقد است که دو دروازهبان فعلي منچستريونايتد که براي جانشيني او با يکديگر رقابت ميکنند، داراي کيفيت لازم هستند.
وي همچنين از "دهخيا" خواست از فرصتي که به دليل مصدوميت ليندگارد پيدا کرده نهايت استفاده را ببرد.
فان در سار گفت: هميشه وقتي وارد تيم و ليگ جديدي ميشويد کار برايتان سخت است، مخصوصا اگر ليگ انگليس باشد. حضور در ليگ انگليس نياز به توان بالايي دارد و ليگ دشواري است. دهخيا بايد با اين مشکلات دست و پنجه نرم کند. باشگاه پول زيادي براي او پرداخت کرده و او بايد اين موضوع را درک کند.
اين دروازهبان سابق هلندي گفت: با ليندگارد حرف زدم و او از اين که آسيب ديده است بسيار ناراحت بود، چون پيش از آسيب ديدگي وضعيت خوبي داشت.
دروازهبان سابق منچستريونايتد ابراز اطمينان کرد که تيم سابقش ميتواند براي يک فصل ديگر قهرمان ليگ برتر شود. وي گفت: فکر ميکنم منچستريونايتد در يک ماه اخير بسيار قدرتمند ظاهر شده است. کيفيت بازي اين تيم و تاکتيکهايي که فرگوسن پياده ميکند بالا است. فکر ميکنم همين موضوع براي کسب يک جام قهرماني ديگر کافي باشد.
برباتف: در منچستريونايتد ميمانم
مهاجم بلغاري منچستريونايتد انگليس با وجود نيمکت نشيني برنامهاي براي ترک اولدترافورد ندارد.
به نقل از سایت فوتبال بلغارستان، دیمیتار برباتف اظهار داشت: بازیکنی هستم که با منچستریونایتد قرارداد دارد. درست است در فصل جاری تعداد بازیهایی که برای تیم انجام دادهام کم بوده، اما این به معنای اتخاذ تصمیمی بهمنظور ترک اولدترافورد نیست.
وی ادامه داد: همه بازیکنان در سراسر دنیا دوست دارند برای تیمشان بازی کنند. همه از نشستن روی نیمکت، خرسند نمیشوند. این موضوع در مورد من هم صدق میکند. اما همین مساله نیز نمیتواند دلیلی باشد تا از مسئولان منچستر انتقاد و به حضور در تیمی دیگر فکر کنم.
گلزن بلغاری در سال ۲۰۰۶ پس از درخشش بسیار برای بایرلورکوزن آلمان به لیگ برتر وارد شد. او ابتدا با پیراهن تاتنهام به میدان رفت و بعد در سال ۲۰۰۸ به جمع «یونایتدها» پیوست.
برباتف افزود: اگر در این زمینه حرفی داشته باشم، مقابل رسانهها بر زبان نخواهم آورد. بلکه میروم و با مدیران منچستر در اینباره صحبت میکنم. آنوقت میتوان با رسیدن به یک جمعبندی بهترین تصمیم را گرفت.
برباتف در مورد دورنمای کاریاش نزد شیاطین سرخ نیز بیان کرد: هنوز پیشنهادی برای رایزنی در مورد ادامه همکاری با تیم به من نشده است. در اینمورد فقط مطالب در روزنامهها را خواندم. نشریات هم که فقط شایعه به خوانندگان ارائه میکنند.
وی تصریح کرد: از نظر من برای ادامه همکاری مانعی نیست. اما باید دید خواسته منچستر چیست و تا چه زمانی علاقمند به همکاری مشترک است. فقط همین را میدانم حتی اگر باشگاه اقدامی نکند، در متن قراردادم تبصرهای است که خود به خود شرایط ادامه همکاری را تا تابستان سال ۲۰۱۳ استمرار میبخشد.
ورزش 3
چرا بازی ها رو فکر کنم میزاره.ولی خبرش این هست که تمامی شبکه های ملی به جز شبکه خبر از گفتن خبر در مورد لیگ انگلیس معذورند!علتش هم فکر کنم به خاطر تحریم ایرانی ها باشه!خیلی عجیبه...
حالا کاشکی اخبارش هم درست و حسابی بود.
فرگوسن از اورا خواست تا با سوارز آشتي کند
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از کاپيتان تيمش خواست در بازي روز شنبه با مهاجم اروگوئهاي ليورپول قبل از بازي دست دوستي دهد.
به نقل از گاردین، سرآلکس فرگوسن در پایان آخرین جلسه تمرینی تیمش برای دقایقی با پاتریس اورا، صحبت کرد. مربی ۷۰ ساله اسکاتلندی از مدافع فرانسوی تیمش خواست به رسم جوانمردی و رعایت اخلاق ورزشی، هنگامی که منچستر قصد شروع بازی با آنفیلدیها را دارد به لوئیس سوارز، سلام کند و دست دهد.
فرگی در حالی چنین خواستهای را از فرمانده داخل زمین تیمش، مطرح کرد که در ماه نوامبر گذشته و در بازی دو تیم، مهاجم اروگوئهای لیورپول به پاتریس اورا، دشنام نژادپرستانه داد که باعث شد تا اتحادیه فوتبال انگلیس وی را به ۸ جلسه محرومیت محکوم کند.
مصاف روز شنبه دو تیم در چارچوب مسابقات هفته بیست و پنجم لیگ برتر در اولدترافورد انجام میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برباتوف از بازگشت به تيم بلغارستان استقبال کرد
ديميتار برباتوف، مهاجم بلغاري تيم فوتبال منچستريونايتد اعلام کرد آماده است براي بازگشت به تيم ملي کشورش باسرمربي اين تيم مذاکره کند.
برباتوف که برترین گلزن تاریخ بلغارستان است از سال 2006 بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را بر بازو داشت اما در سال 2010 از فوتبال ملی خداحافظی کرد.
بعد از خداحافظی او مسئولان فدراسیون فوتبال بلغارستان تلاشهایی را برای بازگرداندن او به تیم ملی انجام دادند که بی ثمر بود اما اکنون این بازیکن اعلام کرده اگر "لیوبوسلاو پنف"، سرمربی تیم ملی بلغارستان از او بخواهد به تیم ملی بازخواهد گشت.
برباتوف در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تلفن من باز است. اگر از من بخواهند به تیم ملی کشورم خدمت خواهم کرد. هنوز هیچکس تماسی با من نگرفته است. با پنف هم هیچ صحبتی نکردهام اما انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی را به او تبریک میگویم.
برباتوف در ادامه تصریح کرد: در این هفته با پنف صحبت خواهم کرد. به نظرم بهترین زمان است که ملاقاتی با هم داشته باشیم.
یک خبر خوش...طبق سایت شبکه سه بازی شنبه با لیورپول پخش مستقیم خواهد بود!
حمايت روني و فرديناند از سرمبيگري ردنپ
دو بازيکن منچستريونايتد از حضور سرمربي کنوني تاتنهام در تيم ملي انگليس حمايت کردند.
به نقل از گاردین، پس از آنکه کاپلو از هدایت تیم ملی انگلیس کنارهگیری کرد، وین رونی و ریو فردیناند حمایت خود را از ردنپ اعلام کردند.
کاپلو به دلیل اختلاف نظر با سران اتحادیه فوتبال انگلیس بر سر کاپیتانی جان تری در تیم ملی از سمت خود کنار رفت و اکنون گمانهزنیهای فراوانی بر سر انتخاب جانشین وی در رسانههای انگلیسی صورت گرفته است.
ریو فردیناند در یکی از شبکههای اجتماعی اعلام کرده است: تصور میکنم در حال حاضر ما به یک مربی انگلیسی احتیاج داریم. دیگر نمیخواهیم در ترجمه صحبتها برای مربیان غیر انگلیسی دچار مشکل شویم! به نظر من هری ردنپ با فاصله بسیار زیاد نسبت به سایرین شایستگی نشستن روی نیمکت تیم ملی را دارد.
وین رونی نیز در صفحه خود در یک شبکه اجتماعی نوشت: از استعفای کاپلو شوکه شدم. او انسان خوبی بود و یکی از برترین مربیان جهان است. فکر میکنم حضور یک انگلیسی در تیم ملی بهترین تصمیم باشد. من هری ردنپ را پیشنهاد میکنم.
از سوی دیگر پیتر شیلتون دروازهبان پیشین تیم ملی انگلیس در گفتوگو با شبکه اسکای گفت: فکر میکنم اکنون دوران هری در تیم ملی فرا رسیده است. او مربی بسیار خوبی است و تیمهایش بازیهای خوبی را به نمایش میگذارند.
رایان گیگز یک سال دیگر تمدید کرد.
منبع
دوستان گرامی هایلایت جام حذفی با لیورپول که 2-1 باختیم و ارسنال که 2-1 بردیم رو بزارن ممون میشم.اینا رو توی ارشیوم کم دارم!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rz21; 10-02-2012 at 23:13.
خب دقیقه 55 دو تا گل جلوییم
رونی جفتشو زده
داریم خوب بازی میکنیم
به امید امتیاز دادن سیتی
علت خیلی مسخره ای دارهکسی میدونه چراشبکه ی3دیگه خبری ازبازی های منچسترنمیگه وبازی های مهم جزیره رونمیذاره؟![]()
تحریم ایران در همه زمینه ها از جمله نفت ایران
ما هم با تحریم اخبار فوتبال انگلیس مشت محکمی به دهنشون زدیم
خب بازی رو بردیم تبریک میگم
حرکت رونی دقیقه آخر بازی هم خیلی باحال بود
توپ رو برده بود گوشه زمین و هی ...![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 11-02-2012 at 18:27.
تبریک میگم 2-1 بردیم و رفتیم صدر جدول
خدا کنه فردا سیتی ببازه تا صدر بمونیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)