تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 212 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

کرایسیس اصلا داستان داشت که بخواد فیلم هندی باشه یا نباشه؟ تو اصلا به کرایسیس میگی بازی؟
    شما کرایسیس رو بازی نمیدونین؟ واگه انکه به نظر من کرایسیس 1 یکی از بحترین بازی های تاریخه مخصوصا نسخه دومش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در کل mw3 بیشتر از bf3 بهم چسبید... موضوع و داستان یه طرف هست اینکه نتونی دست از بازی کردن بکشی یه چیز دیگه من بتلفیلد رو روی آسون ترین درجه سختی بازی کردم تا زود تموم بشه ببینم موضوع چیه خیلی می گفتن داستان داستان داستان خلاصه نمردیم و دیدیم که بلک بورن یه جماعت رو به کشتن داد اما خودش نمرد و و هرچی آدم بده بود یه تنه درو کرد اخرشم که دیدیم خدای جنگ شد و کلا همه رو یه تنه درو کرد والا پرایز هم توی کال آف می کشت اما همه چیز یه تنه نبود پس اگه کال آف فیلم هندی باشه باید اسم بتلفیلد رو هم بذاریم داستان یکه بزن معرکه که هیچ کس جلو دارش نیست البته من آدمی نیستم به این گیر بدم چون اکثر بازیها الان دیگه همینه شخصیت اول که ما کنترلش می کنیم همه کاره اس ولی خواستم بگم که دیگه داستان بتلفیلد تافته جدا بافته نیست یه توهم غربی هست تموم شد رفت! من نمی گم آمریکا بخواد علیه ایران جنگ زمینی راه بندازه موفق نمیشه اما اینو 100 درصد می گم با 7 - 8 تا کاماندو عمرا سوروایو بشن و بخوان قهرمان بازی دربیارن پس یه توهمی بیش نبود این از این که دیگه هی نگید بتلفیلد داستانش اینطوری بود اونطوری بود واقعی بود و ... مال کال آف هم که دیگه ادامه یه دنباله بود که شخصا قبول دارم ابکی بود دیگه بعد CoD 4 ادامه دادن این داستان خراب کردنش بود ولی خوب به هر شکل اینطوری کش اومد ولی چیزی که باعث شده من هنوزم کال آف می زنم جذابیتی هست که توی قسمت Special Ops و اونقسمت سوروایو داره خیلی خفن حال میده خیلی هم سریع و روان هست گرچه شکل آرکید داره موشن هاش ولی خوب از خیلی لحاظ قابل قبول تر هست برام و البته این رو بگم سوژه های خوبی توی کال آف هست می دونید بتلفیلد قبول دارم بازی خیلی خوبی هست ولی مشکلش سازنده و کسانی بود که روش کار کردن ببنید این بتلفیلد می تونست یک سری چیزهای پیدا کردنی بذاره توی مراحل ولی این کارو نکرده این شاید به نظر بی معنی باشه ولی این کار گیمر رو به چالش می کشونه که بره سوراخ سومبه ها رو بگرده و جاهای جالبی رو کشف کنه حتی این کار توی مولتی پلیر می تونه خیلی کمکش کنه ولی بتلفیلد همچین کاری نکرده یک چیز دیگه هم که باعث میشه خیلی نخوام بتلفیلد بازی کنم اینه که کاراکترهاش گیرایی لازم رو ندارن شما به هم تیمی هاتون نگاه کنید واقعا به بسکتبالیست بیشتر شبیه هست قیافه هاشون تا کاماندو و جنگجو ولی توی کال آف هم صدا ها هم قیافه ها گیرایی خاصی دارن من قبول دارم که کال اف بعد CoD 4 اونطور که باید مایه نذاشت ولی خوب این کال آف شماره هشت انصافا چیزی داده بیرون که دیگه مشکلات قبلی رو حسابی پاک کرد شما از فردا گیم نت ها و کلوپ ها رو ببینید دیگه همونایی که PES بازی می کردن توی کلوپ ها مطمئن باشید مود سوروایو Special Ops رو اسپلیت اسکرین خواهند زد رو ایکس باکس 360 دیگه اون زامبی کشی بلک آپس رو هم می ذارن کنار چون لذت واقعی سوروایو رو میشه با این بازی تجربه کرد نمی دونم تا چه حدی توی نخ Special Ops و مولتی پلیر بازی رفتید ولی اگه برید می بینید توی این قسمت چه قدر پیشرفته تدوین شده و چقدر گیمر پسند

راستی خیلی فک زدم یه باگ ناجور داره بازی به نظرم مثلا شما یه مرحله رو روی وترن تموم کنی اصلا مشخص نمیشه! یعنی اصلا جایی درج نمیشه که فلان مرحله روی چه دیفیکالتی کلیر شده! خیلی عجیب بود من دیروز Black Teusday رو روی وترن تموم کردم امشب هم مرحله بعد اون hunter killer رو منتظر بودم اچیومنت بگیرم دیدم نه هیچی نداد فکر می کنم باید استریک باشه یعنی بعد مرحله یک بلافاصله دو رو برم بدون اینکه مرحله رو انتخاب کنم باید ادامه بدم که این باگ بزرگی هست شما فکر کنید واسه تموم کردن بازی رو هاردند چقدر باید وقت صرف کنی! نمیتونی انتخابی مرحله ها رو بری این زیاد جالب نیست...
    بلکبرن بنده خدا که فقط دو مرحله عملیات داشت باقیش میلر و دیما و اون خلبانه بودن اما پرایس که تو بیشتر عملیاتها بود اونهم با این سن نزدیک صد سالش

3. 2 کاربر از zeelog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    نمیدونم اینجا جاشه یا نه.خواستم بپرسم MW3 روی Xbox لذت بخش تره یا رو PS3.کاری به سایر بازی ها ندارم.فقط COD
    ممنون میشم راهنماییم کنین

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    نمیدونم اینجا جاشه یا نه.خواستم بپرسم MW3 روی Xbox لذت بخش تره یا رو PS3.کاری به سایر بازی ها ندارم.فقط COD
    کنسول کنسوله برادر من، بازی شوتر اونم اول شخص به هیچ وجه به اندازه ای که روی کامپیوتر و با موس و کیبورد حال میده با کنسول حال نمیده
    ولی از بین این دو کنسول بشخصه بیشتر با xbox راحت ترم، دلیل خاصیم ندارم
    Last edited by jb.NY; 28-11-2011 at 09:03.

6. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بلکبرن بنده خدا که فقط دو مرحله عملیات داشت باقیش میلر و دیما و اون خلبانه بودن اما پرایس که تو بیشتر عملیاتها بود اونهم با این سن نزدیک صد سالش
    آره ولی خیلی بهینه بود بنده خدا همه کارای بزرگ رو خودش انجام داد تو بازی البته بازم می گم من به این مسوله گیر نمی دم چون همه بازی ها اینطوری هستن که قهرمان و شخصیت اصلی یکه بزن میشه فقط اینکه مطرح کردم این قضیه رو فقط جوابی بود به اینکه خیلی ها می گن BF تافته جدا بافته هست... در حالیکه اینطور نیست... اینکه BF3 توی لیست بهترین گیم های سال هست به خاطر برتریش به کال آف نیست بلکه به خاطر پیشرفتش هست کال آف اینهمه بازی FPS داده ولی وقتی بتلفیلد میاد دومین یا سومین بازی که سبکش FPS هست رو اینقدر خوب میده بیرون خوب جای تقدیر هم داره

شما کرایسیس رو بازی نمیدونین؟ واگه انکه به نظر من کرایسیس 1 یکی از بحترین بازی های تاریخه مخصوصا نسخه دومش
    اگه منظورت وارهد هست شدیدا باهات موافقم کرایزس فقط و فقط وارهد اولی و این کرایزس 2 به درد نمی خورن... وارهد فوق العاده جذاب بود... ارتباط خاصی با بازی و خود سایکو برقرار کردم یادش به خیر

ارمین جان من با بیشتر حرفات مخالفم
    البته من برای شما و همه احترام قاعلم ولی من خیلی خلاصه بگم که جنگ واقعی رو توی bf3 تجربه کردم نه mw3 .
    از اونجایی که یوری به مکراو اونم قایمکی یه تیر بیشتر نمیزنه و مکراو برمیگرده و میکشتش معلومه که اصلا فیلم هندی نیست
    و بعدشم مکراو وای میسه این پیرمرد 50 ساله به راحتی دارش میزنه
    البت همن منکر این قضیه نمیشم صحنه اخر واقعا به دلم چسبید ولی حرف من چیز دیگه ایه
    حرف من اینه که من کیفیت خوده بازی رو به صحنه های اکشن و جذابش نمیفروشم.
    هر چی باشه شما خودت یه پا گیمری از لحاظ فنی واقعا به نظرت کدوم یک موفق تر بود؟
    بتلفیلد توهم غربی بود درست ولی بنظرت کالاف سیاستهایی رو پشت این بازی نداره؟
    حالا بر علیه ما نه بر علیه یه کشوره دیگه ولی چیزی که مشخصه سیاسی بودن همه ی این بازی هاست.
    در مورد چیزهای پیدا کردنی هم سلیقه ای من خودم اصلا علاقه ای بهش ندارم چو نبازی رو از واقعیت درو میکنه.
    از نظر من بازی fps باید بدون وقفه و استوپ بازی بشه که لذت بیشتری داشته باشه

راستی اینم در مورد فیلم هندی اضافه کنم که هر بازی اگه به این شکل باشه فیلم هندی به حساب نمیاد ولی نه سبک fps.
    مثلا کرایسیس واقعا بازی جالبی بود و نمیشه گفت فیلم هندی بود.

شاد باشی
    ممنون لطف داری مجید جان... همین پیرمرد یه جنگجوی کارکشته هست عجیب نیست که یه مشنگی مثل مکاروف رو دار بزنه (دیگه اسپویلش کردی رفت ها تقصیر من نیست اونایی که تموم نکردن بازی رو یقه منو نگیرن)
    من می گم CoD برام خیلی بیشتر چسبید بتلفیلد گرچه توی موشن ها سوژه های خوبی به کار برده بود ولی باز هم جذابیت و ماندگاری این CoD MW3 رو نداره و نخواهد داشت... باز هم میگم CoD امسال بخش مولتی پلیرش رو خیلی باحال ارائه کرد و همین باعث میشه خیلی هوادار جذب کنه...

حرف سیاست باشه که بتلفیلد خیلی سیاسی تر هست حداقل واسه ما ولی این چه اهمیتی برای ما داره که بازی می کنیم؟ و دنبال چیز سیاسی نیستیم؟

بازی کلا از واقعیت دور هست منظور از پیدا کردنی ها همونی هست که گفتم دیگه نمی دونم خوندی پست قبلیم رو یا نه من با دلایل مختلف توضیح دادم پیدا کردنی ها رو

سلام
    والا من که روی ایکس باکس بازی می کنم خیلی حال میده... تنها ایراد بازی کردن بازی های شوتر روی کنسول تا حدودی محرومیت از اسنایپینگ هست با ماوس شما خیلی راحت اسناپیپ میری ولی خوب توی اکشن کاری و سرعت عمل بی بروبرگرد دسته بهتره

8. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

کرایسیس 2 به درد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کرایسیس 2 به درد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟
    والا یکی از بهترین بازیایی بود که من تا به حال تجربشو داشتم
    مثل اکثر بازیا، قهرمان بازی یتنه همرو نابود کرد ولی یه دلیلی واسه قدرتش داشت، اونم نانو سوئیتش بود

11. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مثل اکثر بازیا، قهرمان بازی یتنه همرو نابود کرد ولی یه دلیلی واسه قدرتش داشت، اونم نانو سوئیتش بود
    منم همینطور.....خیلی بازیه خوفی بود

13. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من فکر کنم دوستان در تعریف گیم پلی دچار اشتباه شدن.....

گیم پلی یعنی:
    استفاده از توانایی هایی که بازی در اختیار شما گذاشته تا چالش های قرار داده در پیش رویتون رو رد کنید.....حالا اگه رد کردن این چالش ها نیاز به تمرین و بازی چند باره داشته باشه میشه یه بازی hardcore و اگر نه میشه یه بازی ساده ...... .
    هر دو این بازیها این قابلیت رو دارن ......یعنی هردوشون گیم پلی دارن ولی مساله در اینجاس که رد کردن چالشهای کدوم بیشتر برای بازیکن حال میده و براش جذابتره؟؟؟؟؟یعنی به قول معروف گیم پلی کدوم یک هیجانی تر و جذابتر.... .

حالا نمیدونم تعریف این دوستمون کجاش ربطی به گیم پلی داره:
    گیم پلی دقیقا چیزی بود که در bf3 خیلی بیشتر از mw3 بهش دقت شد هبود و همه حرکات و. انیمیشنها
    روی اصول بود مثل دویدن، خشاب عوض کردن ، بالارفتن از نبردبان و ..
    اینایی که شما میگی میتونه عاملی برای جذابتر شدن گیم پلی باشه نه اینکه تعریف خود گیم پلی باشه........

شاید باشه بازی که گرافیک و همه چیش عین واقعیت باشه ولی یه گیم پلی مزخرف داشته باشه......و در عوض باشه بازی که همه چیش تخیلی و مسخره باشه ولی گیم پلی عالی داشته باشه.

+

به نظر من هم بتلفیلد درسته گرافیک و صداگذاری به مراتب بهتری داشت ولی مساله اینه که گیم پلی بی روحی داشت و بازیکن رو حریص به بازی نمی کرد ولی COD اینجوری نیس و گیم پلی بی نظیرش(حالا هرچقدر هم نخ نما شده باشه)باعث میشه ادم راغب به بازی بشه(البته cod هم مشکل عمیقی در طراحی مراحل تکراری داشت)...... .
    در مورد بخش survival و ایتم های اضافی هم ارمین جان کاملا راس میگه .........فقط بخش survival ارزش داره 60 دلار بدی به بازی......(راستی من رکوردم تا wave 34 هستش.....کسی رسیده به این wave?)

کرایسیس یه بازی سرشار از تقلید بود ولی خوب بود.......اون لباسشم که شما می گی تقلید از halo بود...... .فقط وارهدش لذت بخش بود.......بقیه شماره هاش فقط گرافیک برجسته ای داشت(بقیه قسمتاشم خوب بودن ولی بهترین نبودن)

سلام
    اگه اهل انلاین بازی کردن هستی که شک نکن x360 ولی از بقیه جهات کاملا یکسان هستند البته عده ای میگن دسته x360 واسه شوتر مناسبتر.....
    .
    ..
    .

.
    Last edited by halflife g; 28-11-2011 at 12:13.

15. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینایی که شما میگی میتونه عاملی برای جذابتر شدن گیم پلی باشه نه اینکه تعریف خود گیم پلی باشه........

شاید باشه بازی که گرافیک و همه چیش عین واقعیت باشه ولی یه گیم پلی مزخرف داشته باشه......و در عوض باشه بازی که همه چیش تخیلی و مسخره باشه ولی گیم پلی عالی داشته باشه.
    عزیزم ولی من فکر میکنم شما تعریفت از گیم پلی اشتباهه گیم پلی mw 3 کاملا مصنوعی بود و در برابر bf3 اصلا حرفی برای گفتن نداشت .
    از طرفی دیگه جذابیت بازی یه طرفه و گیم پلی خوب یه طرف دیگه یعنی اینطور نیست که هر بازی که جذابیت داره گیم پلیش هم عالیه

به نظر من هم بتلفیلد درسته گرافیک و صداگذاری به مراتب بهتری داشت ولی مساله اینه که گیم پلی بی روحی داشت و بازیکن رو حریص به بازی نمی کرد ولی COD اینجوری نیس و گیم پلی بی نظیرش(حالا هرچقدر هم نخ نما شده باشه)باعث میشه ادم راغب به بازی بشه...... .
    این حرف دقیقا مشخص میکنه که تعریف شما از گیم پلی اشتباهه که در بالا توضیح دادم.

به نظرم اینجا بیشتر از این نمیشه در موردش بحث کرد چون تاپیک mw3 هست اگه امکانش بود یه تاپیک تشکیل بدیم تا بیشتر و تخصصی تر بشه
    در مورد این دو بازی بحث کرد.

موضوع دیگه ای که یادم رفت اینه که اعتراض علاقه مندان به این بازی از جمله خودم مشخص میکنه که بازی کاملا تکراری بود و
    حرفی برای گفتن نداشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •