شما کرایسیس رو بازی نمیدونین؟ واگه انکه به نظر من کرایسیس 1 یکی از بحترین بازی های تاریخه مخصوصا نسخه دومشکرایسیس اصلا داستان داشت که بخواد فیلم هندی باشه یا نباشه؟ تو اصلا به کرایسیس میگی بازی؟
شما کرایسیس رو بازی نمیدونین؟ واگه انکه به نظر من کرایسیس 1 یکی از بحترین بازی های تاریخه مخصوصا نسخه دومشکرایسیس اصلا داستان داشت که بخواد فیلم هندی باشه یا نباشه؟ تو اصلا به کرایسیس میگی بازی؟
بلکبرن بنده خدا که فقط دو مرحله عملیات داشت باقیش میلر و دیما و اون خلبانه بودن اما پرایس که تو بیشتر عملیاتها بود اونهم با این سن نزدیک صد سالش
سلام
نمیدونم اینجا جاشه یا نه.خواستم بپرسم MW3 روی Xbox لذت بخش تره یا رو PS3.کاری به سایر بازی ها ندارم.فقط COD
ممنون میشم راهنماییم کنین
کنسول کنسوله برادر من، بازی شوتر اونم اول شخص به هیچ وجه به اندازه ای که روی کامپیوتر و با موس و کیبورد حال میده با کنسول حال نمیده
ولی از بین این دو کنسول بشخصه بیشتر با xbox راحت ترم، دلیل خاصیم ندارم
Last edited by jb.NY; 28-11-2011 at 09:03.
آره ولی خیلی بهینه بود بنده خدا همه کارای بزرگ رو خودش انجام داد تو بازی البته بازم می گم من به این مسوله گیر نمی دم چون همه بازی ها اینطوری هستن که قهرمان و شخصیت اصلی یکه بزن میشه فقط اینکه مطرح کردم این قضیه رو فقط جوابی بود به اینکه خیلی ها می گن BF تافته جدا بافته هست... در حالیکه اینطور نیست... اینکه BF3 توی لیست بهترین گیم های سال هست به خاطر برتریش به کال آف نیست بلکه به خاطر پیشرفتش هست کال آف اینهمه بازی FPS داده ولی وقتی بتلفیلد میاد دومین یا سومین بازی که سبکش FPS هست رو اینقدر خوب میده بیرون خوب جای تقدیر هم داره
اگه منظورت وارهد هست شدیدا باهات موافقم کرایزس فقط و فقط وارهد اولی و این کرایزس 2 به درد نمی خورن... وارهد فوق العاده جذاب بود... ارتباط خاصی با بازی و خود سایکو برقرار کردم یادش به خیر
ممنون لطف داری مجید جان... همین پیرمرد یه جنگجوی کارکشته هست عجیب نیست که یه مشنگی مثل مکاروف رو دار بزنه (دیگه اسپویلش کردی رفت ها تقصیر من نیستاونایی که تموم نکردن بازی رو یقه منو نگیرن)
من می گم CoD برام خیلی بیشتر چسبید بتلفیلد گرچه توی موشن ها سوژه های خوبی به کار برده بود ولی باز هم جذابیت و ماندگاری این CoD MW3 رو نداره و نخواهد داشت... باز هم میگم CoD امسال بخش مولتی پلیرش رو خیلی باحال ارائه کرد و همین باعث میشه خیلی هوادار جذب کنه...
حرف سیاست باشه که بتلفیلد خیلی سیاسی تر هست حداقل واسه ما ولی این چه اهمیتی برای ما داره که بازی می کنیم؟ و دنبال چیز سیاسی نیستیم؟
بازی کلا از واقعیت دور هست منظور از پیدا کردنی ها همونی هست که گفتم دیگه نمی دونم خوندی پست قبلیم رو یا نه من با دلایل مختلف توضیح دادم پیدا کردنی ها رو
والا من که روی ایکس باکس بازی می کنم خیلی حال میده... تنها ایراد بازی کردن بازی های شوتر روی کنسول تا حدودی محرومیت از اسنایپینگ هست با ماوس شما خیلی راحت اسناپیپ میری ولی خوب توی اکشن کاری و سرعت عمل بی بروبرگرد دسته بهتره
کرایسیس 2 به درد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
والا یکی از بهترین بازیایی بود که من تا به حال تجربشو داشتم
مثل اکثر بازیا، قهرمان بازی یتنه همرو نابود کرد ولی یه دلیلی واسه قدرتش داشت، اونم نانو سوئیتش بود
منم همینطور.....خیلی بازیه خوفی بود
من فکر کنم دوستان در تعریف گیم پلی دچار اشتباه شدن.....
گیم پلی یعنی:
استفاده از توانایی هایی که بازی در اختیار شما گذاشته تا چالش های قرار داده در پیش رویتون رو رد کنید.....حالا اگه رد کردن این چالش ها نیاز به تمرین و بازی چند باره داشته باشه میشه یه بازی hardcore و اگر نه میشه یه بازی ساده ...... .
هر دو این بازیها این قابلیت رو دارن ......یعنی هردوشون گیم پلی دارن ولی مساله در اینجاس که رد کردن چالشهای کدوم بیشتر برای بازیکن حال میده و براش جذابتره؟؟؟؟؟یعنی به قول معروف گیم پلی کدوم یک هیجانی تر و جذابتر.... .
حالا نمیدونم تعریف این دوستمون کجاش ربطی به گیم پلی داره:
اینایی که شما میگی میتونه عاملی برای جذابتر شدن گیم پلی باشه نه اینکه تعریف خود گیم پلی باشه........
شاید باشه بازی که گرافیک و همه چیش عین واقعیت باشه ولی یه گیم پلی مزخرف داشته باشه......و در عوض باشه بازی که همه چیش تخیلی و مسخره باشه ولی گیم پلی عالی داشته باشه.
+
به نظر من هم بتلفیلد درسته گرافیک و صداگذاری به مراتب بهتری داشت ولی مساله اینه که گیم پلی بی روحی داشت و بازیکن رو حریص به بازی نمی کرد ولی COD اینجوری نیس و گیم پلی بی نظیرش(حالا هرچقدر هم نخ نما شده باشه)باعث میشه ادم راغب به بازی بشه(البته cod هم مشکل عمیقی در طراحی مراحل تکراری داشت)...... .
در مورد بخش survival و ایتم های اضافی هم ارمین جان کاملا راس میگه .........فقط بخش survival ارزش داره 60 دلار بدی به بازی......(راستی من رکوردم تا wave 34 هستش.....کسی رسیده به این wave?)
کرایسیس یه بازی سرشار از تقلید بود ولی خوب بود.......اون لباسشم که شما می گی تقلید از halo بود...... .فقط وارهدش لذت بخش بود.......بقیه شماره هاش فقط گرافیک برجسته ای داشت(بقیه قسمتاشم خوب بودن ولی بهترین نبودن)
اگه اهل انلاین بازی کردن هستی که شک نکن x360 ولی از بقیه جهات کاملا یکسان هستند البته عده ای میگن دسته x360 واسه شوتر مناسبتر.....
.
..
.
.
Last edited by halflife g; 28-11-2011 at 12:13.
عزیزم ولی من فکر میکنم شما تعریفت از گیم پلی اشتباهه گیم پلی mw 3 کاملا مصنوعی بود و در برابر bf3 اصلا حرفی برای گفتن نداشت .اینایی که شما میگی میتونه عاملی برای جذابتر شدن گیم پلی باشه نه اینکه تعریف خود گیم پلی باشه........
شاید باشه بازی که گرافیک و همه چیش عین واقعیت باشه ولی یه گیم پلی مزخرف داشته باشه......و در عوض باشه بازی که همه چیش تخیلی و مسخره باشه ولی گیم پلی عالی داشته باشه.
از طرفی دیگه جذابیت بازی یه طرفه و گیم پلی خوب یه طرف دیگه یعنی اینطور نیست که هر بازی که جذابیت داره گیم پلیش هم عالیه
این حرف دقیقا مشخص میکنه که تعریف شما از گیم پلی اشتباهه که در بالا توضیح دادم.به نظر من هم بتلفیلد درسته گرافیک و صداگذاری به مراتب بهتری داشت ولی مساله اینه که گیم پلی بی روحی داشت و بازیکن رو حریص به بازی نمی کرد ولی COD اینجوری نیس و گیم پلی بی نظیرش(حالا هرچقدر هم نخ نما شده باشه)باعث میشه ادم راغب به بازی بشه...... .
به نظرم اینجا بیشتر از این نمیشه در موردش بحث کرد چون تاپیک mw3 هستاگه امکانش بود یه تاپیک تشکیل بدیم تا بیشتر و تخصصی تر بشه
در مورد این دو بازی بحث کرد.
موضوع دیگه ای که یادم رفت اینه که اعتراض علاقه مندان به این بازی از جمله خودم مشخص میکنه که بازی کاملا تکراری بود و
حرفی برای گفتن نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)