نه داداش به این راحتی ها هم نیست
اگر این هم طبق زمان انگلیس یا هر جای دیگه باشه باید بیشتر از اینها منتظر بمونی تا کرک بیاد چون این زمان مثل همون که برای بازی بود با زمان سیستم شما محاسبه میکنه.
امتحان کردم ربطی به ساعت سیستم نداشت
فقط 37 دقیقه بعد این زمان رو نزده به ساعت فلان کشور
تایمر گذاشته از هفته قبل الان به 37 دقیقه رسیده
خوبی داداش،خودت فهمیدی چی گفتی؟!:(:what:
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
بچه ها من بازی کردم اما خدایش قبول کنید داخل کابین اصلا رشد نداشته وهمون گرافیک قدیمی میشه گفت هسته.نمایشگرها که فرقی نکرده ثابت هستن .تو رنو کراکس که خیلی بد طراحی شده بود کیلومترهاش.بایستی زیاد کار میکردن تو کابین.چون در حین بازی 80- درصد گیمر ها داخل خود کابین بازی میکنن.به نظر من فقط صدا وگرافیک بیرون بیشتر شدن جاده ها وامکانات طراحی زیاد شده.اما داخل کابین افتضاح هست.کارت گرافیک من 560 gtx هست اما وقتی تنظمیات رو میذارم رو 400 لک لک میزنه.کاش داخل کابین بهتر طراحی میکردن.......امیدوارم با اپدیت های جدید حل بشه.نظر شما چیه بچه ها؟؟؟
اشتباه می کنی چون من هم تست کردم یک ساعت از تاریخ سیستم کم کردم به زمان اون یک ساعت اضافه شد
البته اشکال نداره این هم نهایتا سه یا چار ساعت
شما که این همه صبر کردین این هم روش
داداش من حالم خوبه این اتفاق دیشب برای خود بازی هم رخ داد
ما فکر می کردیم ساعت 12 میاد در حالی که بازی ساعت 12 به وقت انگلیس می اومد بالا برای دانلود و از روی زمان ما میشد ساعت سه و سی دقیقه
این هم همینطوره
من با gtx285 تنظیمات رو در بالا ترین شرایط گذاشتم بدون لگ دارم بازی میکنم به نظر من هم زیاد گرافیکی کار نکردن و بیشتر روی نورپردازی و جاده های بازی کار کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)