حدودا جفتی ۳۵۰
اگر پهن دوست دارید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه .
حدودا جفتی ۳۵۰
اگر پهن دوست دارید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه .
سلام
دوستان از بین این سه مدل لاستیک برای 405 سایز 205.60.14 کدوم رو به ترتیب اولویت پیشنهاد میکنید ؟ در درجه اول مهم چسبندگی (خصوصا در برف و باران) و چهار فصل بودنه و درجه دوم دوام لاستیک ، الان هم مکسس ساخت تایوان مدل UA 603 روی ماشینه که تریدویر 420 و ترکشن A داره ولی ایندفعه میخوام لاستیک بهتری بندازم چون مکسس هم نمیدونم الان تایوانیش پیدا میشه و آیا کیفیت تایلندی به تایوانی میرسه ؟ البته میخواستم یزد مرکوری رو به خاطر قیمت کمترش و تحت لیسانس بودن انتخاب کنم که با راهنمایی یکی از دوستان تو همین تاپیک و نظرات دیگران منصرف شدم . در ضمن فکر کنم لاستیکهایی که انتخاب کردم همه چهار فصل باشن .
دانلوپ LM 702
دانلوپ 601
سومیتومو HTR 200
سپاس
Last edited by 22arash; 22-10-2015 at 22:26.
ممنون پوریا جان
- - - Updated - - -
ممنون پوریا جان
پوریا رودستون با سایز 13.60.185 هم هست
به نظرت بهتر از فاق هفتاد نیست ؟
فاق هفتاد خیلی بلند و ماشین یگم بی ریخت میکنه
آخه ریو به دلیل اینکه خیلی باید نرم باشه رینگ کوچک و فاق بلند براش درنظر گرفته شده . فاق ۶۰ میشه چرخ پرایدی خیلی ناجور میشه ماشینت مثل کالسکه میشه . شما ۱۷۵ فاق ۷۰ هانکوک بندازی به نظرم خیلی بهتره .
سلام
داداش از بین این سه لاستیک با توجه به تجربه شما کدوم به ترتیب اولویت بهتره و چسبندگی و دوام بهتری داره ؟
دانلوپ LM702
دانلوپ 601
سومیتومو HTR 200
هر سه ساخت ژاپن
سپاس.
Last edited by 22arash; 25-10-2015 at 19:15.
سلام خسته نباشید
من خاکی زیاد میرم (حدود ا هفته ایی 30 کیلومتر) ،هم چنین جادش کوهستانیه وپر پیچ و خم هست
چه لاستیکی برای پرایدم( 131 sl ) خوبه؟
ممنون اگه کامل جواب بدین
لاستیک های کره ای برای ماشین شما مناسب هستن
هانکوک پیشنهاد من هست
- - - Updated - - -
لاستیک های کره ای برای ماشین شما مناسب هستن
هانکوک پیشنهاد من هست
شما گفتی لاستیک واسه سمند میخای یعنی رینگ 15 ، ولی لاستیکایی که نام بردی واسه رینگ 14 که !!!!
شما اگه 185/65/14 میخای که باید گل 702 دانلوپ بندازی ، اگه 205/65/14 میخای باید گل 601 بندازی
هر دو گل هم امتحانشو پس داده و تایید شده داداش، من 185/65/14 گل 702 رو 11 سال کارکردشو زیر ماشین دیدم، تازه تایلندیش!!
سومیتومو هم پنجمین لاستیک پرفروش دنیاست و حرفی توش نیست،فقط گل HTR200 یه مقدار زخمت و درشته ، به سلیقه هرکس نمیاد
وگرنه هم فوق العاده نرم و مقاوم ،
شما باید لاستیک نسبتا خشک بندازی و گلش هم ریز باشه که خاطر ترددت تو خاکی قلوه کن نشه
گل هرچی درشت تر باشه راحت تر قلوه کن میشه،من به شما GT اندونزی یا اکسلر اندوزی ،تری انگل چین(این یکی فقط 175 تایید میشه) مکسس تایوان یا تایلند
پیشنهاد میکنم ،قید لاستیک کره ای هم بزن ،چون بیش از حد نرم هستن و توی خاکی سریع قلوه کن میشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)