نكنه مثل دوستمون lock rotation كردين خودتون خبر ندارين؟؟؟
نكنه مثل دوستمون lock rotation كردين خودتون خبر ندارين؟؟؟
با برنامه آیفون باکس فیلمهاتو منتقل کن به او پلیر
========
یعنی کلا دیگه بیخیال ایتیونز بشم دیگه..ای فان هم همون کارارو میکنه"؟
یه چیز تو همون مایه ها
من میخام دستگامو بدم دیجیکالا واسم 200 تا نرم افزار بزاره....دیگه خسته شدم با این اینستالوس و اپترکر مسخره کار ککنم...همیشه وسط دانلود کردن fail میشه...اعصابمو خورد کرده...از طرفی هم چون جیلبرکم اگه اون شرکت واسم اینکارو کنه اگر از لب تاب خودم برنامه با ایتیونزم بندازم تو ایبد همه ی اون برنامه هایی که اونا میریزن((و بابتش هم پول میگیرن پاک میشه))ای فان باکس هم همینجوریه؟ایا این کارم درسته یا نه؟
سهیل چرا این قدر خودتو اذیت میکنی ؟
برو پک نرم افزاری آیپد رو داخل 2 تا دی ویدی بخر همیشه هم داشته باشه شون تو سایتها هم به صورت اینترنتی میفروشن و پست میفرستن دم در خونه
سهیل جان ! هیچوقت بابت این چیزا به دیجیکالا یا هر جای دیگه ای پول نده !
همونطور که عماد جان گفتن شما میتونین یه پک نرم افزاری بگیرین یا اگر هم دوست ندارید پول بدید از همین سایت های ایرانی بازی و برنامه دانلود کنید ! به روز ترین سایتی که من میشناسم در این زمینه : Appleapps.ir هست . تمام لینک ها مستقیم هست و آخرین آپدیت رو برای دانلود قرار میده .
یکی از دلایلی هم که میگم به بیرون نده برات برنامه و بازی بریزن همین Erase Sync هست که خودت می دونی ...
اما اگر بخوای با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار کنی کارت خیلی راحت تر می شه ! من پیشنهاد می کنم از همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی چون راحت تره ! Erase Sync هم نداره و میتونی خیلی راحت تر از iTunes به فایل هات دسترسی داشته باشی ...
نکته دیگه درباره اینستالوس هست !
همه میدونیم که اینستالوس برای Apptrackr هست و وابسته به اونه ... پس از اونکه اپل به apptrackr گیر داد , Apptracker سعی کرد تمامی سرور های خودش رو به کشور هایی که کپی رایت ندارن انتقال بده ! پس از انجام این کار سرور های محبوب filedude و fileape بسته شدن و به جای اون سرور های جدیدی ارائه داد که ما توی ایران به اونها دسترسی نداریم ! ( به علت ف-لترینگ !) مانند سرور های oron و .... پس از اون به نوعی اینستالوس در ایران فلج شد ! معدود سرور هایی هستن که قابل دسترس هستن تو ایران مثل : Slingfile .
در کل میشه گفت که اینستالوس در ایران برای کسانی که ف*ی*ل*ت*ر ش*ک*ن ندارن زیاد کاربرد نداره !
موفق باشی![]()
Last edited by JoWkErsSs; 17-05-2012 at 09:18.
همه میدونیم که اینستالوس برای Apptrackr هست و وابسته به اونه ... پس از اونکه اپل به apptrackr گیر داد , Apptracker سعی کرد تمامی سرور های خودش رو به کشور هایی که کپی رایت ندارن انتقال بده ! پس از انجام این کار سرور های محبوب filedude و fileape بسته شدن و به جای اون سرور های جدیدی ارائه داد که ما توی ایران به اونها دسترسی نداریم ! ( به علت ف-لترینگ !) مانند سرور های oron و .... پس از اون به نوعی اینستالوس در ایران فلج شد ! معدود سرور هایی هستن که قابل دسترس هستن تو ایران مثل : Slingfile .
در کل میشه گفت که اینستالوس در ایران برای کسانی که ف*ی*ل*ت*ر ش*ک*ن ندارن زیاد کاربرد نداره !
موفق باشی[/QUOTE]
اخه بدبختی اینه که من که س....ا...ک...ص و چیز ....بی ان رم هم نمیتونم برم از اینستالوس دان کنم....این بک نرم افزای رو شما ندارین که ازتون بخرم...یا لینکشو بدین که بگیرم...این نرم افزارها رو هم باید از طریق ایتیونز یا ایفان باکس بریزم؟
شما میتونید پک مربوط به آیپد رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید . آخرین آپدیت برنامه ها و بازی ها ! کاملترین پکی که میشناسم اینه .
اگر بخواین برنامه ها و بازی های این پک رو هم نصب کنید باید یا از آیتونز یا از آی فان باکس استفاده کنید . ( پیشنهاد من آی فان باکس هست )
دوستان یه سوال : من چند روز پیش با ایپد رفتم تو اپ استور دیدم 30-40 تا اپدیت دارم بعد اومدم بیرون که برم با پی سی بذارم رو اپدیت دیدم همه فایل ها خودشون رفتم رو آپدیت بعد همرو pause کردم اینترنتو قطع کردم بعد چند تا اپدبت رو با پیسی دانلود کردم وصلش کردم به ایپد. اونایی که آپدیت شده بود نصب شد اما برنامه های جدید و اونایی که اپدیت نکرده بودم همچنان روی pause هستن بازیشونم نمیشه کرد.
بعد یه سوال دیگه: خواستم با خود ایپد به 5.1.1 برم اما بعد دانلود ارور داد و نصب نشد موقع 5.1 هم همینطور اما الان چون مجبور بودم برای درست شدن برنامه هام اومدم با آیتونز برم 5.1.1 که اونم در حین دانلود ارور داد
چه کنم؟
راستی من دارم مکبوک میگیرم چیکار کنم که برنامه هام ریخته شن روی اون و مجبور نشم بعد سینک کردن ایپد با مک بوک دوباره برنامه هامو دانلود کنم؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)