نه مربوط به حرف سیاسی نیست. من کسی رو میشناسم که بدجور فعالیت سیاسی میکنه جزو لیست دوستامم هست. راحت میشه از آواتارش شناختش. همون آواتارش کلی سیاسیه.
نه مربوط به حرف سیاسی نیست. من کسی رو میشناسم که بدجور فعالیت سیاسی میکنه جزو لیست دوستامم هست. راحت میشه از آواتارش شناختش. همون آواتارش کلی سیاسیه.
رفیق ممنون
ولی من نتونستم بازش کنم.میتونی یه جا دیگه برام آپ کنی؟
با سلام دوستان ، این بازی چجور بازیی هستش ؟ ، مثل تیکن هستش یا سوم شخص ؟ ممنون میشم ، در ضمن ماجراش چی خوبه ؟ و آیا گرفیکش خوبه و نسخه جدیدش اومده ؟
به قول یارو گفتنی سبک مبارزه ای است(شبیه تیکن و این جور چیزا
) و فقط باید بهت بگم که اگه این بازی زیبا رو نمیشناسی و بازیش نکردی عمرت بر فناست.....
در ضمن برات یه تریلر از این بازی در زیر می ذارم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا دمتون گرم چقدر باحال هستین!!
یک لینکی چیزی از فنهای MK5 PROJECT ندارین؟!
اخه نمیشه که همش با مشت و لنگ و لقد ببرم!!
اگر لینک یا منبعی دارید لطفا ذکر بفرمایید یا اینکه ناچارم برم سراغ نسخه 4.8
رفیق همه ی مورتالها رمزاشون تقریبا ایناست:
پایین جلو مشت /لگد
پایین عقب مشت/لگد
غقب جلو مشت/لگد
جلو عقب مشت/لگد
اینارو بزن یه چیزی در میاد![]()
عزیز اینها را که میدونستم
بیشتر دنبال FATALITY هم بودم
به هر حال باز هم ممنون
خواهش میکنم برو تو این سایت ، همه ی رمزهارو نوشته
mortalkombatwarehouse.com
سلام
من دنبال ultimate mortal kombat 3 میگردم اما تمام مورتال کامبت هایی که پیدا می کنم کامل نیستن!!البته فقط از یک لحاظ:
animalityشون کار نمی کنه!!اما متاسفانه همین موردو به شدت احیاج دارم!!
قبلا یکی گرفتم که collection بود و umk3ش اینم داشت!!ولی الان ندارمش!!
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی لینکی داره یا خودش بازو داره واسم آپلود کنه جدی خیلی احتیاج دارم!!
این چند تا لینک هست امیدوارم به دردت بخوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)