تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 303 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ

اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.

موفق باشید

2. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    ایاتلویزیون ال سی دی مدلB530تیونر دیجیتال داره؟یابایدست تاب باکس بخرم
    من به منوی مخفی رفتم وlocal setروروی ایران تنظیم کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد
    میترسم بیشتر دست کاری کنم به سرنوشت دوستان مبتلا بشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید.منم یه ال سی دی سری 5  مدل سی 530 دارم ایا میتونم کانالای دیجیتال رو بگیرم باهاش.منطقه تبریزه و کانالای دیجیتال هست اینجا.من هتل موود رو  روشن کردم ولی      colone tv to usb  نبود  اونجا. قبلا از لطفتون تشکر میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همون که در تصویر شماره یک می بینید بعد از ورود به منوی سرویس و بخش Options تنظیمات مربوط به Local Set و Model غیر فعاله.
    برای فعال کردن اون به این روش عمل کنید:

1. یک عدد فلش USB که با فایل سیستم FAT32 فرمت شده باشه رو به تلویزیون وصل کنید.

2. تلویزیون رو روشن کنید. کد زیر رو در کمتر از 3 ثانیه وارد کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منوی Hotel Mode ظاهر می شه.

3. Hotel Mode رو روشن کنین و بعد تلویزیون رو خاموش کنین.

4. وارد منوی سرویس بشین. به مسیر زیر برین:
    Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
    <<
    این کار اطلاعات ذخیره شده کانال های دیجیتال و --- رو روی فلش ذخیره می کنه که بعدن هم قابل بازیابیه که البته به کار ما ارتباطی نداره.

5. کار ما تموم شده. حالا بسیاری از قابلیت های غیر فعال از قبیل Local Set، Model، PVR و فعال شده.

6. بعد از اینکه کارتون تموم شده و مطمئن شدید که همه ی بلاهای ممکن رو سر تلویزیون تون آوردید به مسیر مرحله 4 برین و Hotel Mode رو خاموش کنید. اگه این کار رو نکنین بخشی از قابلیت های تلویزیون غیر فعال می شه.

7. تلویزیون رو خاموش و بعد روشن کنید.

سلام دوست عزیز هیچ کدوم از عکسها دیده نمیشه .لطف کنین وقتی عکسی میزارین لینک دانلود اونم بزارین .
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سام دوستان طریقه فعال کردن pvr در led40 d5550 سامس.نگ از دوستان کسی این کارو کرده که کار کنه درست درمون؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سام دوستان طریقه فعال کردن pvr در led40 d5550 سامس.نگ از دوستان کسی این کارو کرده که کار کنه درست درمون؟
    شما اینجا رو ببین توضیح داده چگونه PVR رو فعال کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی چون تلویزیون شما پورت LAN نداره با برنامه ruSamsungTVCommunicator نمیشه منوی مخفی رو Unlock کرد بنابراین باید از روش زیر این کارو بکنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی باز هم مطمئن نیستم بعد از این کار بتونید ضبط کنید چون اسمارت هاب که ندارید و نمی دونم روی ریموت شما دکمه Rec هست یا نه.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام

بعضی از تلویزیونها با تغییر کشور به اسراییل ساعتشان با ساعت ایران تنظیم می شود که این کار را باید از منو مخفی انجام دهید. وبا این کار در بعضی مواقع کانالهای دیجیتال غیره فعال می شود .امتحان کنید شاید برای شما درست انجام شود.
    Last edited by matinpour; 15-09-2013 at 16:02.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من تلویزیون 7770 با گارانتی خریدم به اینترنت وصل شدم و نصاب هم همه کانال های دیجیتال رو خودش گرفت. ولی وقتی منوی فارسی رو از سایت دانلود کرده و خوندم دیدم خیلی چیزها مثل اینترنت تی وی و contact library و ... فعال نیست . حالا می خوام بدونم اگه بخوام اینها رو فعال کنم باید وارد منوی مخفی بشم؟ و اگه این کار رو انجام بدم تنظیمات دیجیتال و زبان فارسیش که از بین نمیره؟
    ممنون از کمکتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من تلویزیون 7770 با گارانتی خریدم به اینترنت وصل شدم و نصاب هم همه کانال های دیجیتال رو خودش گرفت. ولی وقتی منوی فارسی رو از سایت دانلود کرده و خوندم دیدم خیلی چیزها مثل اینترنت تی وی و contact library و ... فعال نیست . حالا می خوام بدونم اگه بخوام اینها رو فعال کنم باید وارد منوی مخفی بشم؟ و اگه این کار رو انجام بدم تنظیمات دیجیتال و زبان فارسیش که از بین نمیره؟
    ممنون از کمکتون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اینترنت TV
    . این کدها به شرح ذیل می باشد . شما دکمه ورد به اینترنت را می زنید به محض ورودابتدا کلید FastFoward را فشار می دهید بعد به سرعت اعداد 9-8-2 را به ترتیب فشار می دهید وبعد کلید FastRev را فشار می دهید بعد از این عمل یک و دو ثانیه صبر می کنید قسمات نتظیمات کشور ها می اید و می توانید به هر کشوری خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را به ترتب بزیند ضمنا اگر خواستید از app بیشتری استفاده کنید یگوید برایتان نحو انجام ان را بگویم . این هم متن انکلیسی این عمل

Internet @ TV CountryCode EasyWay Change! USA included
    a new one here
    First Enter Internet @ TV
    Second Press "FastFoward" key (right key of play)
    Third Press 2 8 9 Sequenz.
    4th Press "FastRev" key (left key of play)
    change country before, make backup of your widgets.

13. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •