سلام این بازی چطوریاس اینقد طرفدار داره؟من هر جا میرم گیر نمیاد بازیش
سلام این بازی چطوریاس اینقد طرفدار داره؟من هر جا میرم گیر نمیاد بازیش
مد که نیست فقط میتونی چیت بزنی
برای زدن چیت باید توی این قسمت C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator فایل confing رو با word pad باز کنید واین تغییرات رو انجام بدید:
-uset g_console 0
-uset g_developer 0
-uset g_police 1
از حالت بالا به این حالت پایین تغییر میدهید
-uset g_console 1
-uset g_developer 1
-uset g_police 0
شما صبر کن یکی داره بازی رو آپلود میکنه تموم بشه میذاره اینجا با خیال راحت دانلود کن![]()
بازی شبیه ساز کامیون هست و شما در نقش راننده کامیون هستید که باید بار های مختلف رو از هر شهر به شهر دیگری ببرید و میتونید بنزین بزنید ماشین خودتون رو تقویت کنید در کل بازی خیلی جالب و خوبی هست و شما صبر کن تا فردا به احتمال زیاد لینک سالم بازی برای دانلود توی همین تاپیک قرار میگیره و میتونی دانلود کنی واز بازی لذت ببری
شما هم تنها راهت این هست که تا فردا صبر کنی تا لینک سالم بازی رو توی همین تاپیک بزاریم![]()
سلام
جسارتاً اینو بگم که مطمئن شدم لینک صفحه اول مشکل داره.
آخه الآن رفتم بازی را خریدم و اومدم نصب کردم و بدون کرک وارد بازی شد اما متاسفانه فقط زبان آلمانی داره.![]()
دشمنت شرمنده ما هم چون به لینک صفحه اول شک کردیم برای همین هم داریم لینک جدید میذاریم
برای زبان هم شما پچ زبان انگلیسی رو دانلود کن تا زبان انگلیسی هم بهش اضافه بشه
لینک پچ زبان انگلیسی
http://www.18wos.org/mods/239
من پچ زبان انگلیسی را دانلود کردم و در پوشه مود ریختم اما زبان انگلیسی اضافه نشده تو منوی زبانها!
آهان فهمیدم ورژن بازی من 1.0 است.نیازی هست ورژنش را ببرم بالاتر؟
من که لینک صفحه وال رو دانلود کردم و مشکلی ندیدم
ورژن 1.32 هم هست و کرکش هم که قرار دادم مشکلی نداره
من هم میگم مشکلی نداره ولی برای اطمینان داریم لینک جدید میذاریم که خیالمون راحت باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)