شما آپدیت 128 مگی رو از اینجا نصب کن درست میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما آپدیت 128 مگی رو از اینجا نصب کن درست میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شهرواندان امریکایی از کاخ سفید می خواهند تمام نسخه های بازی The Elder Scrolls V: Skyrim را نابود کند و هر کسی ان را خرید
او را مجازات کند.
به گزارشی از Kotaku, در پستی که در سایت We The People قرار گرفته است مردم امریکا می خواهند :
دولت اوباما به سرعت باید تمام نسخه های این بازی را نابود کند تا برای ایمنی. نوجوانان این بازی را بازی نکنند
این بازی در افراد مشکلات اخلاقی و روحی بوجود می اورد چون در این بازی مسائل هم جنس گرایی وجود دارد و این مسائل پایه و اساس دین مسیحیت را نابود می کند
ما مردم امریکا از دولت می خواهیم
1-تصویب ممنوعیت 'SkyRim برای فروش در امریکا ساخته جدید بلیزارد
2-نابودی تمام نسخه های این بازی و لینک های در اینترنت
3-ایجاد یک بانک اطلاعاتی ملی که اسم صفحه ان" روش هایی که نوجوان بهتر کنترل می شوند "باشد
شهروندان آمریکایی خیلی کار بدی میکنند به خاطر اینکه اصلا بحث همچین چیزی نیست. توی بازی شما میتونید با هر کسی خواستید ازدواج کنید یعنی بازی سازها هیچ کاراکتری رو برای ازدواج قفل نکردند فقط همین. هیچگونه مسائل غیراخلاقی در بازی نمی بینید یعنی فوقش ازدواج کردید فقط میتونید با همسرتون برید بیرون یا براتون غذا بپزه همین. من هم اول فهمیدم اینجوری هست ناراحت شدم ولی الان فهمیدم که اصلا اونجوری که می گفتند هم نیست. این مسئله جدید هم نیست و چندین بازی قبل از این بازی هم امکان ازدواج با هرکسی رو فراهم کردند. این عده قلیل شهروندان آمریکایی بهتره به بازی های دیگه گیر بدن که پر از مسائل غیراخلاقی هست.
اگه اینطوره که خوب بازی هایی مثل سیمز باید به تاریخ بپیوندنشهرواندان امریکایی از کاخ سفید می خواهند تمام نسخه های بازی The Elder Scrolls V: Skyrim را نابود کند و هر کسی ان را خرید
او را مجازات کند.
به گزارشی از Kotaku, در پستی که در سایت We The People قرار گرفته است مردم امریکا می خواهند :
دولت اوباما به سرعت باید تمام نسخه های این بازی را نابود کند تا برای ایمنی. نوجوانان این بازی را بازی نکنند
این بازی در افراد مشکلات اخلاقی و روحی بوجود می اورد چون در این بازی مسائل هم جنس گرایی وجود دارد و این مسائل پایه و اساس دین مسیحیت را نابود می کند
ما مردم امریکا از دولت می خواهیم
1-تصویب ممنوعیت 'SkyRim برای فروش در امریکا ساخته جدید بلیزارد
2-نابودی تمام نسخه های این بازی و لینک های در اینترنت
3-ایجاد یک بانک اطلاعاتی ملی که اسم صفحه ان" روش هایی که نوجوان بهتر کنترل می شوند "باشد
منبع خارجی این خبر چیه؟
اگه گرگینه بشم فقط شبها می تونم تبدیل بشم؟اگه لولتون بین 10-15 هست گرگنما بودن خوبه و قویه
ولی اگه لول بالا هستین اصلا به درد نمیخوره و بدون گرگنما بودن قوی تر هستید
تنها ضرری که داره اینکه از امتیاز های خوابیدن بهره نمیبرید
Vampire هم که کلا دردسره و هر شب باید خون یک نفر رو بخورید
برای چی می گید بدون گرگنما بودن قوی ترم؟
راستی من داخل Effect هام یدونه افکت هست به اسم Jointrack یا Rackjoint که 25% دمجمو کم می کنه
چطوری از بین میره؟؟؟
Last edited by new evil; 26-11-2011 at 14:29.
آپدیت رو دانلود کردم و ریختم تو فولدر اصلیه بازی ولی هنوزم اونم فایل اجرا نمیشه و باز ارور میده.شما آپدیت 128 مگی رو از اینجا نصب کن درست میشه :
سیو با Imperial or Stormclocks? بعد من 2 تا دارم هنوز توی گیلد ها دارم کار میکنم وارد داستان اصلی نشدم!با Warrior تموم کردم که توی یه ساید کوئست به یه باگ برخوردمو سیو رو هم پاک کردم!
الان یه میج و یه دزد(Thief)دارم کدومشو میخوای داداش؟![]()
منبعتون ؟؟؟؟
دراگون ایج هم ازدواج با همجنس داره.مس افکت هم ازدواج با سوسک و کرگردن داره. اونا چرا جمع نشده؟![]()
توی دراگون ایج 2 تازه بدتر هم بود!
طرف حتی نمیدونسته سازنده و ناشر بازی کیه!تصویب ممنوعیت 'SkyRim برای فروش در امریکا ساخته جدید بلیزارد![]()
دوستان یه تیر رفته توی گردن کاراکترم
بیرون نمیاد
چیکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)