وقتم نمی کنیم بازیرو زود اند کنیم ببینیم چه پایانی داره ....
به هر حال خبرای خوشی میاد ....
IGN :
BioWare May Still Change Mass Effect 3's Ending
وقتم نمی کنیم بازیرو زود اند کنیم ببینیم چه پایانی داره ....
به هر حال خبرای خوشی میاد ....
IGN :
BioWare May Still Change Mass Effect 3's Ending
امازون اعلام کرده حاضره به هرکسی که با پایان بازی مشکل داره پول خرید بازی رو پس بده . از دردسر های یکی از بهترین بازی های چند سال اخیر بودن هم همینه دیگه یه جا اشتباه کنی باید جواب همه رو بدی. حالا باید دید بایو ور چه تصمیمی میگیره
نمیدونم چرا ملت نمیگن حق انتخابا کم رنگ تر شده و گیر به اخر بازی دادن. بنظر من اخر بازی هیچ مشکلی نداره. اونی که داستانو نوشته حق داره زیبای و ساده نبودن داستانشو حفظ کنه و به مخاطبش هیجان وارد کنه. با این پایان یه معما توی سر همه میاد که چی شد؟ و بعد از اون که بازی ادامه پیدا کنه معما حل میشه و حل شدنش لذت بخشه. یه جورای مث حل معمهای پلیسی
مشکل اینه که قسمت نقش آفرینیش کم رنگ شده
محتوای مخفی: !
Last edited by ALI&SOAP; 20-03-2012 at 12:23.
اولا اخر بازی نهایته اشکاله . بعد به یک سری موارد دیگه هم مثل معلوم نبودن سرنوشت شخصیت ها و افزایش سوال ها و نبودن پاسخ هم گیر دادن . قرار بود مس افکت 3 به همه سوالامون جواب بده. ولی نفهمیدیم کیپر ها چی هستند و ریپر ها از کجا اومدند.
commander که میشه ناخدا دوم ولی انگار اخرای بازی ارتقاع درجه پیدا میکنه میشه کاپیتان که میشه ناخدا 1![]()
من فک کردم بالا تر از major ه
راستی چرا اول بازی به اندرسون گفت که من دیگه از تو دستور نمی گیرم مگه اندرسون تیمسار نبود؟
اول بازی به خاطر نابود کردن کل سیستم باتارین ها و کشتن همه باتارین ها از درجه فرماندهی عزل شده بود![]()
خوب محمد جون اینجوری باشه پایان 2 هم مشکل داره.چون یهو 100 تا ریپرو نشون میده.که چی؟
بعدها میفهمیم که به زمین میخوات حمله شه.بعد اون وقت همه میگیم اوه ه ه ه .
نباید توی پایان قسمت 3 یه سریال مثلا 7 قسمتی بگیم داستان چی شد ,چه مسخره تموم شد.
داستان ادامه داره. مثلا کسی نباید بگه الن ویک چه مسخره تموم شد. یا هالف لایف ؛ فرقه قاتلین
قبل انتشار بازی هزارو یک حرف از سازندهاش هست ولی موقعه انتشار فرق داره قضیه.
منم بازیم اینقده محبوب بود که هالیود انگشت به دهن بگیره تا 20 سال دیگه بازیو میکشیدم.
مشکل اخر بازی حق انتخابای مسخرشه.که توی طول بازی هم بود.
(یه وقت فکر نکنی این حرفارو تند و باخشونت زدم و یهو ناراحت شیا.فقط نظرمو گفتم)
Last edited by 3taxxx; 20-03-2012 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)