توی ناو هست قبل از اینکه از داخل ناو بیای بیرون روی سطح ناو ...دوست عزیز میشه بگی که اون اسلحه مخصوص کجا میشه پیدا کرد؟
توی ناو هست قبل از اینکه از داخل ناو بیای بیرون روی سطح ناو ...دوست عزیز میشه بگی که اون اسلحه مخصوص کجا میشه پیدا کرد؟
duste aziz unja raftam vali linkesh kharab bud..............kasi nemidune?????????????rahe digei nist.................KOMAK konid khily hayatie
يه سوال داشتم اونايي كه 2 DVD اين بازي رو دارن... مستقيم نصب مي كنه از رو dvd ها يا اول رو كامپيوتر اكستراچ ميكنه (مال من كبير سافته اينجوري نصب ميكنه خيلي ناجور ميشه)
هر چند كه اينجا جاش نيست اما خوب شما ميري توي كنترل پنل قسمت regional and language option و در regional option قسمت زبان رو فارسي انتخاب ميكني
موفق باشي ديگه فينگيليش تايپ نكني ها دي:
بابا منم میرم رو سطح ناو یه علامت سبز هم رو نقشه هست ولی وقتی میرم اونجا هیچی پیدا نمیکنم
روي سطح ناو نيست داخل زير زمين هست از سمت راست ناو بايد داخل زير زمين شي
سلام دوستان من توی اون مرحله که توی ناوهستی وبایداون یاروغوله روبکشی گیرکردم من اون4تاتیراندازهای روی بدنش رو زدم فقط نمیدونم بعدش چه کارکنم لطفاسریع کمک کنید
دستت درد نكنه ARIAK جان آقايي كردي......
وقتي روي بدنش شكاف باز ميشه بايد با اون اسلحه خاصي كه در دست داري و اين امكان رو بهت ميده كه Lock كني باهاش اون قسمت رو لاك كني و چند ثانيه نگه داري تا گروه بمبارانش كنن. تو فقط با اون اسلحه مخصوصت بايد لاك كني اون قسمت غول رو
بايد باtag gun روي بازوهاش قفل كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)