تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 639 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام.موسسه کو ثر روزشمارش 20% هست.خودش هم خودپرداز داره تا سقف 400 تومن در روز .از بانکهای سپه و ملت هم میشه تا 200 تومن در روز برداشت کرد یا خرید کرد .اگر هم از این مبلغ بیشتر نیاز داشتین بريد یه حساب تو سپه یا ملت باز کنین با حداقل موجودی که فکر کنم پنج هزار تومن باشه بعدش هر جا پول بیشتر نیاز داشتین یا نزدیک شعبه کو ثر نبودین خیلی راحت از خودپرداز سپه یا ملت تا سه میلیون تومن از حسابِ کو ثر میریزین تو کارت سپه یا ملت و بعد برداشت میکنید .دیگه گمان نکنم فعلاً بهتر از این باشه
    سلام
    ممنون از راهنماییتون و فقط چند سوال داشتم
    1)حداقل موجودی برای افتتاح حساب روزشمار موسسه کوثر به چه میزانه؟
    2)آیا از حساب بانک ملتم میشه به حساب کوثر کارت به کارت کرد یا نه ؟
    3)آیا برا کارت به کارت کردن بین کوثر و ملت و یا بلعکس باید کارمزد پرداخت کرد؟
    4)آیا در زمان افتتاح حساب روزشمار در موسسه کوثر , عابر بانک بصورت آنی همون موقع صادر میشه یا یه هفته ای طول میکشه؟
    5) آیا امکان خرید از دستگاه pos بانک ملت بوسیله کارت کوثر وجود داره و اگر هست تا چه سقفی؟
    با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
    Last edited by jafari_123456789; 10-11-2012 at 09:48.

2. 2 کاربر از jafari_123456789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    موقع افتتاح حساب روزشمار بهت میگن تا یه ماه نمیتونی به موجودیت دست بزنی یعنی چه؟
    یعنی تو یه ماه اول نمیشه افزایش موجودی هم داد
    سپاس

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام ممنون از راهنماییتون و فقط چند سوال داشتم1)حداقل موجودی برای افتتاح حساب روزشمار موسسه کو ثر به چه میزانه؟2)آیا از حساب بانک ملتم میشه به حساب کوثر کارت به کارت کرد یا نه ؟3)آیا برا کارت به کارت کردن بین کو ثر و ملت و یا بلعکس باید کارمزد پرداخت کرد؟4)آیا در زمان افتتاح حساب روزشمار در موسسه کوثر , عابر بانک بصورت آنی همون موقع صادر میشه یا یه هفته ای طول میکشه؟5) آیا امکان خرید از دستگاه pos بانک ملت بوسیله کارت کو ثر وجود داره و اگر هست تا چه سقفی؟با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
    سلام .

حداقل موجودی برای افتتاح حساب , یک میلیون تومانه .

کارت هم همون موقع صادر میشه .

تا یک ماه نباید حساب رو ببندین وگرنه سودی بهش تعلق نمیگیره . یعنی اگر خواستین میتونین یک روز بعد هم ببندینش اما اگر زیر یک ماه ببندینش سودی نمیدند بهتون حتی اگر پولتون یک میلیارد باشه .

از همون روز افتتاح حساب هر چقدر بخواین میتونین واریز و برداشت کنین اما نباید موجودیتون زیر یک تومن بشه (فقط تا یک ماه) .

برداشت از دستگاهای کو ثر کارمزدی نداره اما از ملت و سپه 1000 ریال .

برای کارت به کارت از ملت یا سپه به کو ثر حتما 1000 یا 5000 ربال کارمزد دارد .اما اینکه آیا برعکسش هم میشه یا نه , اطلاعی ندارم .

در مورد خرید هم بله میشه از دستگاههای کارتخوانِ سپه و ملت تا سقف 200 تومن در روز خرید کرد . اما نمیشه 200 از سپه و 200 از ملت برداشت یا خرید کرد بلکه باید کل خرید یا برداشت روزانه از این دو بانک از 200 تومن در روز بیشتر نشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-11-2012 at 17:14. دليل: تصحیح

5. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حالا که صحبت از موسسه کوثر شد کسی شرایط تسهیلات این موسسه رو میدونه؟

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام من قراره بهمن ماه 3 میلیون پول بگیرم وام با 2 %
    که حساب کردم ماهیی باید 178 تومن اینا بدم .

میخوام این 3 تومن رو یه کاری کنم که از 178 تومن بیشتر منفعت کنم که پولی از جیبم بابت قسط هاش ندم
    راهی به نظرتون میرسه ؟

8. این کاربر از arash66_2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

حالا که صحبت از موسسه کوثر شد کسی شرایط تسهیلات این موسسه رو میدونه؟

یکی از طراح هاش هست (طرح کوثر 3) که شما 2 میلیون برای 5 ماه میزاری بعد از 5 ماه بهتون 3 میلیون و 2 میلیون خودتونم میدن و هیچ کارمزدی هم نداره باز پرداختشم 12 ماه هست می افته ماهی 250 هزار البته شرایط الانش رو نمیدونم ضامن هم یک کارمند یا جواز کسب داشته باشی کافیه و شاید چک و سفته هم بگیرند که همه جا میگیرن (البته الان اکثرشعبه هاش دیگه این وام رونمیدن چون سقفش پر شده)

چند تا طرح دیگم داره برای وام با مبالغ بالاتر که اگر بتونین بگیرین هم سودش از جاهای دیگه کمتره هم شرایط ضمانتش راحتره .

آدرس سایتش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام من قراره بهمن ماه 3 میلیون پول بگیرم وام با 2 %
    که حساب کردم ماهیی باید 178 تومن اینا بدم .

میخوام این 3 تومن رو یه کاری کنم که از 178 تومن بیشتر منفعت کنم که پولی از جیبم بابت قسط هاش ندم
    راهی به نظرتون میرسه ؟
    سلام
    معمولا زمانی که به شما وام داده میشه وام طوری نیست که شما بتونی از سود پولش قسط های وام رو بدی ! اگه اینطوری بود که ....
    از این فکر بیا آرش جان عملی هم نیست. خیلی خوشبینانه نشستی فکر کردی که از جیبت پولی ندی !

12. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام من قراره بهمن ماه 3 میلیون پول بگیرم وام با 2 % که حساب کردم ماهیی باید 178 تومن اینا بدم .میخوام این 3 تومن رو یه کاری کنم که از 178 تومن بیشتر منفعت کنم که پولی از جیبم بابت قسط هاش ندم راهی به نظرتون میرسه ؟
    سلام .بنده نمیدونم شما کلاستون چطوری هست و چه کاری رو دوست دارین و چه کارهائی حاضر نیستین انجام بدین .اما بنده پیک موتوری تو تهران دیدم که ماهی سه چهار تومن کار میکنه .تو اهواز هم کفّاش دیدم که تو بازار سیروس ,تو پیاده رو میشینه و ابزار کارش هم یک چرخ کفش دوزیِ مدل 50 سال پیش هست و یه مقدار چسب و نخ و میخ و چکش و گازانبر و تیغ و جلویِ خودِ بنده ظرف مدت 20 دقیقه 40 هزار تومن کاسبی کرد (ما شاء الله) . حتی کفشهای نویِ نو رو میاوردند پیشش تا دورش رو بدوزه و سه یا چهار تومن میگرفت و ظرفِ یک دقیقه میدوختش .سرمایه ی کارش به یه تومن هم نمیرسید .بنده تو همون مدتِ 20 دقیقه که پیشش بودم تا کفشم رو تخت بزنه ,چهار پنج تا از کارهایِ مهمش رو خوبِ خوب یاد گرفتم و حتی وسوسه شدم برم امتحان کنم حالا ببینید یه راننده ی تاکسی دهها ملیون سرمایه میذاره و هزار یک خرج و بَرج و خطر و اعصاب خوردی و غیره و شاید درآمدش نصف درآمد این کفاش هم نباشه .از خیلی راهها میشه پول قانونی و حلال در آورد اما هر کسی باید ببینه چه کاری دوست داره و بازار چه شغلی نیاز داره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-11-2012 at 17:14. دليل: سطربندی

14. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام بنظر من بانک ملت بهتره سرویس اینترنتی خوبی داره
    من خودم دارم از خدمات اینترنتیش استفاده میکنم

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

سلام دوستان
    من اهل آذربایجان غربی هستم
    اینجا یه موسسه اومده به اسم جوانان خیر
    وام هاش با کارمزد 4%
    هر چققدر بخوابونی بعد از 4 ماه اونقدر هم بهت میده
    به نظرتون برم پول بخوابونم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •