آخرین قیمت طبقه 4 علائدین:
سفید 196
مشکی 195!!!!!
بچه ها بی زحمت یه نگا به این تاپیک هم بکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من گوشی رو برای بازی نمی خرم و گمون هم نکنم ادم عاقل اینکار روبکنه
اما گمون هم نکنم قیمت اینا زیر 300 باشه (در موقع ریلیز که احتمالا اواسط تابستون هست)و با این تفاسیر
و وجود گوشی ای مثل گالاکسی اس که در اون برههی زمانی احتمالا قیمتش 370-380 باشه
خرید این 2 گوشی حماقت محضه من فقط همین رو میخواستم عنوان کنم
سلام
من این رام کاستوم رو نصب کردم اما بازم که میخام برنامه نصب کنم تو حافظه تلفن نصب میشه.
تنظیمات خاصی داااااااااااااااااره؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
توی پستای قبلی که دادمم کسی جوابمو نداد
!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی
این مشکلو که من ندارم
دوربین کار میکرد تو این رام؟
کسی x8 خاست بفروشه به من پیام بده
من نمیخام بگم این گوشی بدیه ولی انصافا" ادمو حرص میده اینقدر سعی کردم رامشو عوض کنم حتی یه بار بخاطر همینکار دیگه بالا نیومد که دادم فلشش کردن الانم بازی که میخام روش نصب نمیشه هر دفعه یه جوری اذیت میکنه
بابامو دراورده
یه ماه نیست خریدمش و میخام تو ماه اینده با htc wildfire عوضش کنم
خستم کرده بخدا
این کارایی که شما گفتی جزو دستکاری کردن گوشی حساب میشه که باید ریسک خراب شدن گوشیتون هم بکنید
من هم خیلی مشکلا براش پیش اومد سر این رام عوض کردن که در نهایت همش تقسیر خودم بود حتی یک بار هم شد که گوشی فقط ارم سونی اریکسون رو نشون میداد و همونجا میموند که همه به من گفتن باید فلش بشه اما خودم بدون فلش کردن با یکم وقت گذاشتن درستش کردن
ولی در این مورد شک نداشته باشید که واید فایر به گرد پای این گوشی هم نمیرسه
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
این رام رو نصب کردن رام خوبی میتونه باشه اما پایداری نداره و خیلی ریست میشه و فیلم برداری هم نمیکنه و هنوز جای کار داره تا بشه ازش استفاده کرد
ممنون دوست عزیز بابت تست
از نظر کارایی و استفاده نسبت به رام های دیگه برتریی داره؟
من از محیطش کاربریش و تمش خوشم اومد
توی قابلیت 3 بعدی هم امتیاز بهتری از رام cm 2.2 گرفت اما امتیاز کلیش پایین تر بود بخاطر سی پی یو
و توی اجرایی بازی (رو نوا تست کردم) کند اجرا میکرد بازی رو
سلام براي ديدن فايلهاي ويديويي با پسوندهاي مختلف ازچه پليري استفاده كنم من به غير از vplayer بيشتر پليرها نصب كردم ولي فايلهاي مانند mpg avi wmv ,و غيره اجرا نميكنه اگه دوستان اطلاع دارند لطفا راهنمايي كنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)