احساس میکنم میدون تره بار
![]()
عجب عکس خوش دستی
ممنون عزیز ... اما غیر این موزرها چیزی سراغ ندارید برا ته ریشاخه این اصلش سخت گیر میاد ظاهرا
فروشگاه اینترنتی سراغ دارید که اصلشو داره خیلی ممنون میشم ادرسشو تو پروفایلم بزارید
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 29-04-2013 at 00:14.
اصل این مدل موزر دیگه تولید نمیشه و همه بدل هستن.
اما شما میتونی با استفاده از همون بدل کارتو راه بندازی
اگر هم کسی گفت که اصلش رو داره ماله 18 یا 20 ساله پیش باید باشه . چون خیلیه اصلش دیگه تولید نیمشه.
شما ساکن کدوم شهر هستی ؟ (جهت راهنمایی برای خرید موزر اصل آلمان )
سلام من یه ریش تراش گرفتم که به نصبت قیمتش خیلی خوبه.لرزش خیلی کمی هم داره! شبیه همون المانی هاست، المانی ها رو میگن دیگه اصلش نیست! و جایی که من خریدم گفت چینیشو دارم ولی چون جنس خیلی مزخرفی هست نمیارم برات.برا همون خیلی خیلی دنبال یه ریش تراش ترجیحا ارزون قیمت میگردم که ته ریشو بزاره و به قول دوستان عمری باشه![]()
از برند PRINCELY هست که با قیمت 64 خریدم.(روش زده بود 85! و خودم کندمش! بعد گفت بارکدشو میزنم و با بارکد خوان که زد شد 64!) اسمش هم KING CLIPPER هست و شارژی هم نیست.
مدلهای شارژی زیاد داشت که توی این قیمت ها خیلی مزخرف بودن. یعنی ریش تراشش مثل همونی که سه تیغ ها هم دارن و برای خط گرفتن استفاده میشه!خیلی مزخرف بودن وکارایی نداشتن! فقط یه مدل شارژی بود که کیفیت بالای داشت. و اون هم 350 بود. البته هیچکدومشون با برق مستقیم کار نمیکردن!!
اگه ارزون قیمت میخوای زیاد دنبال شارژی بودن و چند کاره بودن نرو! چون کیفیت لازم رو ندارن!
Last edited by majid_sd2009; 28-04-2013 at 21:53.
حالا اصل هم نشد ... نشد ... مثه اینکه یه سری غیر اصلی هاشم به گفته یکی از دوستان که تو چند پست قبل تر گفتن کار راه انداز خوب و عمریه .. بنده گیلان هستم - رشت ... مرسی
نه شارژی اینا زیادم مهم نیست ( البته باتری قلمی خور هم نباشه فقط) چرا که برا اصلاح کامل همونطور که تو چند پست قبل تر گفتم ... یه فیلیپس سه تیغه گرفتیم چند ماه پیش گرفتیم اما اصلا ازش بشخصه استفاده نمیکنم به همون دلیل ذکر شده یعنی عملکرد مشابه تیغ اونم با کلی دردسر و وقت تلف کردنش
...
Last edited by SA.JJ.AD; 29-04-2013 at 01:01.
سلام دوستان
من این ریش تراش براون مدل 3770 سال 83 خریده ام قسمت توریش خراب شده ولی تیغه اش مشکلی نداره ، کجای تهران می تونم پیدا کنم.
البته می دونم طرفهای توپخونه (امام خمینی) این جور چیزها رو می فروشن . ولی نمی دونم لوازمو یدکی رو می تونم پیدا کنم یا نه .
![]()
Last edited by LORD0098; 30-04-2013 at 11:20.
دوستان من یک ریش تراش براون سری 3 خریدم
از این شارژی ها ولی پایه نداره و همیشه بعد از استفاده باید بزارمش تو جعبش !
پایه ایی بیرون نمیفروشن که برم بگیرم که بزارمش روی پایه ؟ حالا پایه اش اگه شارژش هم نمیکرد اشکال نداره فقط یه پایه ایی باشه که بشه ریش تراشو گذاشت روش
سلام
یه فروشگاه هست به نام نگین که مشخصات رو میتونی از سایت میهن مارکت قسمت آرایشی و بهداشتی پیدا کنی ، قبل از عید فویل ریشتراش 360 کمپلت رو از همون فروشگاه خریدم شاید مال شما رو هم داشته باشه یا حداقل بتونه راهنمایی کنه از کجا بخری ، متاسفانه تحریم باعث شده لوازم براون به سختی و با قیمت گرون گیر بیاد .
سلام
ممنون از راهنماییت
من تهران نیستم ، فروشگاهی که شما گفتین شماره تلفنشو پیدا کردم زنگ بزنم ببینم چی میگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)