تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 179 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان اینجا هرکسی دربارهی این مدل سوالی داره یا مشکلی داره ذکر کند تا توسط بچه های گروه برطرف بشود

خوب اولین اموزش را با اولین کار برای لپ تاپ که همون نصب ویندوز هست شروع میکنم به تصاویر خوب دقت بشود ،

دوستان برای نصب ویندوز باید اولین بوت را به درایو نوری و بوت دوم رابه هارد درایو تغییر بدیم برای این کار باید وارد بایوس سیستم بشیم خوب حالا برای وارد شدن به بایوس باید اول وقتی سیستم را روشن میکنیم و مارک ACER ظاهر میشه کلید F2 را از روی صفحه کلید فشار بدیم و بقه ی تنضیمات را مانند تصویر دوم(b) انجام بدیم وقتی هم ویندوز را نصب کردم مانن تصویر سوم عمل میکنیم
    نکته قابل توجه در این مدل برای تغییر بین IDE0,IDE1از کلیدهای F5,F6 استفاده میکنیم

مشکلی بود بگید تا راهنمایی کنم
    Last edited by ztczt328; 13-06-2011 at 17:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این لینک که میتونید داخلش به جستجو بپردازید و مدل خودتونو پیدا کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از تعیین نوع سیستم عامل و زدن گزینه جستجو(SEARCH) به صفحه مورد نطر برای دانلود برده میشوید

------------------------------------------
    دوستان لینک فوق (لینک دوم)براساس ویندوز سون 64 بیت داده شده است در صورت استفاده کردن از مدل های دیگر باید در قسمت Operating System: نوع سیستم عامل خود را تایین کنید

http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-275.33-whql-driver.html

نکته: باید در تمام مراحل چه وارد شدن چه دانلود کردن حتمان از وی پی ان یا فیلتر شکن استفاده گردد
    در صورتی که وقت اضاف بیاورم حتما درایورها را دانلود و در هاستین خود اپلود میکنم تا دیگر نیازی به فیلتر شکن نباشد

توجه :::: 'گرافیگ GT540M به هیچ عنوان از ویندوز XP چه 32Bit یا 64Bit پشتیبانی نمیکند،شاید یکی از معایب باشه ولی یک از مزایا از DirectX11 را پشتیبانی میکند
    Last edited by ztczt328; 13-06-2011 at 18:36.

3. این کاربر از ztczt328 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

به این میگن قاعده مورفی. بدتر از این هم می تونست باشه. یعنی وقتی دستت می رسید دوباره کار نمی کرد!
    بعدش روت نمی شد دوباره ببری برای گارانتی
    منم از اینش میترسم.چون حتی موقعی که بوت هم میکردم ویندوز بزنم کار نمیکرد 100% مشکل درایو بود خدا کنه دیگه خرابب نشه خدایی دیگه نه روشو دارم ببرم نه نزدیک هست.

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منGraphic Card ATI را دانلود کردم...
    توی DVD خود ایسر ۲ تا فایل برای کارت گرافیکATI بود...
    ولی‌ این ۱ فایل ...
    تکلیف اون یکی فایل چی‌ می‌شه..؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

13

منGraphic Card ATI را دانلود کردم...
    توی DVD خود ایسر ۲ تا فایل برای کارت گرافیکATI بود...
    ولی‌ این ۱ فایل ...
    تکلیف اون یکی فایل چی‌ می‌شه..؟

دوست من ATI
    5742گرافیکش nvidia هست روی خودشم intel هست

اگر منظورت nVidia VGA Chip و nVidia VGA Physx هست مقاله رو بخون تابفهمی این دوتا چی هستن

اگر داریور را از سایت انودیا دانلود کرده باش هم physx داره هم چیپ را داره و نیاز یبه دانلود فایل اضافی نیست همون یک فایل جواب کار رو میده در ضمن فایل سایت انویدیا شامل دایرکت ایکس11 میباشد

كمپاني NVIDIA که هميشه به فکر بازي دوستان و کاربران مشتاق دنياي گرافيکي بوده است براي به ارمغان آوردن يک محيط گرافيكي جذاب تر و مطابق با دنيای واقعی در سال گذشته ميلادي (200 دست به يک ابتکار جالب زد و به سراغ كمپاني Ageia كه براي بازي هاي رايانه اي پردازشگر فيزيک توليد مي كرد رفت كمپاني Ageia که براي اولين بار فناوري Physx را در سال 2005 ميلادي ارايه نمود سرانجام توسط کمپانی NVIDIA خريداری شد و تحت پوشش نام NVIDIA اين نوآوري خود را به دست تمامي طرفداران بازي هاي رايانه ‌اي در سراسر جهان رساند.

اين بهره‌ برداري مبتکرانه NVIDIA در طي سال 2008 ميلادي و بروي کارت گرافيکي Geforce 9800 GTX با نام فناوري NVIDIA Physx وارد دنياي گرافيکي شد لازم به ذكر است با صرف هزينه های بسيار از سوی کمپانی NVIDIA اين تکنولوژی کم کم گسترش پيدا کرد و هم اکنون فناوري Physx از بيش از 150 بازي برتر دنيا پشتيباني مي كند و توانسته ده ها هزار کاربر را تحت پوشش خود قرار دهد اين فناوري جديد علاوه بر کامپيوتر هاي شخصي بر روي کنسول PlayStaion 3 نيز پياده سازي شد و هم اكنون در دسترس تمامي کاربران در سرتاسر جهان مي باشد.

مهمترين ويژگی فناوري Physx به ارمغان آوردن يک بازي جذاب و تجربه کردن حرکات فيزيکي است، در بازيهاي مشتمل بر اين فناوري مي‌توان دود، انفجار، گرد و غبار، مه و آثار ضرب و شتم را بطور ملموسي احساس کرد به طور مثال در هنگام انفجار يک شي در بازي، اجزاي آن درست شبيه به آنچه در يک انفجار واقعي رخ مي‌دهد متلاشي شده و به اطراف پرتاب مي‌شوند و يا شيشه يک پنجره درست همانند شيشه واقعي شکسته شده و فرو مي‌ريزد و حتي دود، بخار و پارچه‌ ها درست همانند وضعيت طبيعي در برابر باد حرکت مي کنند.
    اما برای فعال سازی اين تکنولوژی بر روی کامپيوتر های شخصی نياز به حداقل يک کارت گرافيکی GeForce سري 8000 و يا بالاتر ميباشد نکته بسيار مهم اينکه کارت گرافيکی بايد حداقل مجهز به 256MB حافظه مستقل شده باشد همچنين کاربر بايد آخرين نسخه از درايور کارت گرافيکی خود يعنی Forceware و NVIDIA Physx Driver را نيز بر روی سيستم عامل خود نصب نمايد از سوی ديگر و همانطور که اشاره شد بازی مورد نظر هم بايد کاملاً از تکنولوژی Physx کمپانی NVIDIA پشتيبانی کند.

لازم به ذکر است اين امکان وجود دارد که کاربر دو کارت گرافيکی GeForce و با چيپست های متفاوت را بر روی مادربرد خود نصب كند و محاسبات فيزيک را به يکی از آن ها و محاسبات گرافيکی را به ديگری واگذار کند بطور مثال کاربر ميتواند از يک GeForce GTX 260 و يک GeForce 9600GT بر روی سيستم خود بهره گيرد که GeForce GTX 260 وظيفه انجام محاسبات گرافيکی و GeForce 9600GT وظيفه پياده سازی فيزيک را بر عهده گيرد همانطور که مشخص است اين تکنولوژی با تکنولوژی SLI که بايد حتماً هر دو کارت يکسان باشند تفاوت دارد و معمولاً يک GeForce 9600GT برای محاسبات فيزيک کافی ميباشد.

اما امکان فعال سازی فيزيک در سيستم های مجهز به تکنولوژی SLI نيز وجود دارد و در صورت راه اندازی اين تکنولوژی در اين سيستم ها محاسبات فيزيک بين هر دو يا سه کارت گرافيک مشابه با توجه به WorkLoad آن ها تقسيم خواهد شد،
    مسلم است حداقل افت کارايی در صورتي رخ مي دهد که کاربر از از تکنولوژی SLI و يا دو کارت که يکی از آن ها وظيفه انجام محاسبات فيزيک را بر عهده دارد استفاده كند و مشخص است که در صورت بهره گيری از يک کارت که مسئول انجام هر دو وظيفه باشد افت کارايی مشهود خواهد بود.
    Last edited by ztczt328; 14-06-2011 at 13:40.

7. 2 کاربر از ztczt328 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان آخرین ورژن کارت گرافیک 540M که همین دو هفته پیش منتشر شده تو سایت NVIDIA موجوده ولی بخاطر مسائل تحریم خیلیا نمیتونن برن از خود سایت دانلود کنن واسه همین درایور رو رو براتون تو یه سرور ایرانی با لینک مستقیم آپلود کردم.
    (قابلیت RESUME هم داره با حجم 143 مگابایت)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی اینم اضافه کنم این درایور که گذاشتم فقط برای ویندوز 7 و ویستای 32 بیتی هست.
    Last edited by crazymohamad; 15-06-2011 at 13:23.

9. این کاربر از crazymohamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منم به مناسبت روز پدر امشب 64Bit را اپلود میکنم روی سرور خودمون تا دیکه کسی مشکل دانلود نداشته باشه با 64 bit

11. 2 کاربر از ztczt328 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام .
    لپ تاب من , وقتی بازی میکنم خیلی داغ میکنه ٬ به حدی که دست چپ من داغ میشه . یه مشکل دیگه هم که دارم اینکه تو بازی گیر میکنه . میشه منو راهنمایی کنید .مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

میشه راهنمایی کنید که چرا چراغ وایرلس همیشه روشنه ٬ چیکار باید کنم که خاموش باشه هروقت خواستم روشن کنم ٬ نه اینکه همیشه روشن باشه
    چراغ بغل وایرلس برای چیه ?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ببخشید ولی یه سوال دیگه .... کلید اف5 واسه چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •