اگه یه روز کسی با حرفش نارحتت کرد حرف دلت رو بزن چون شرافت و پاکی آدما چیزکمی نیست که بخوای به سادگی ازکنارش رد شی.....
حتی اگه دوستی بدون اگاهی ازدرون تو همچین نظری بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه یه روز کسی با حرفش نارحتت کرد حرف دلت رو بزن چون شرافت و پاکی آدما چیزکمی نیست که بخوای به سادگی ازکنارش رد شی.....
حتی اگه دوستی بدون اگاهی ازدرون تو همچین نظری بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
همیشه انسان بزرگترین و بدترین ضربه هارو از کسانی میخوره که بهش نزدیک هستند.خیلی حواستون باشه.نگید این دوستمه این داداشمه این...
سعی کنید همیشه نحوه درست نشستن رو رعایت کنید ! من عموما خیلی بد می نشستم ، پشت سیستم که دیگه واقعا به بد ترین شکل ، چون کارم هم همیشه با کامپیوتر هست ساعتها رو در عنوان حالات مختلف و غلط گذروندم .
الان به انواع درد ها دچار شدم در ابتدای جوانی ! باور کنید هنوز شروع نشده ... فقط یک نمه درد هست ولی همون اینقدر وحشت ناک هست که احساس میکنید الان گردنتون میشکنه ...
خلاصه مواظب باشید .
---
هیچ وقت زمانی که یه خانواده به هم به مشکل میخورند شما پیش یک دسته از اونها طرفشون رو نگیرید و نگید حق با شماست و ... یا بد طرف مقابل رو نگید چون اونا خانواده هستند خلاصه با هم کنار میان و این شما هستید که خراب شدید .
---
هیچ وقت رازتون که دوست ندارید فاش بشه رو به هیچ کس نگید ، من خیلی سعی کردم جلو خودم رو بگیرم و به کسی که خیلی اعتماد داشتم نگم با کلی قول گرفتن و اینا براش گفتم 10 دقیقه بعد همه فهمیدن .
Last edited by milad_gta; 15-12-2011 at 23:29.
همیشه لازم نیست آدم خوبه باشید...گاهی واسه اینکه خودتونو از یه مخمصه نجات بدین لازمه یکی دیگرو درگیر کنید...
اجازه ندید انسانیت سر راهتون قرار بگیره...گاهی لازمه خاموشش کنید...گاهی نه...
بی رحمانه به نظر میاد...ولی امنیت خودتون از همه چی مهم تره...
خودتونو واسه نجات دیگران جلو نندازین باور کنید هیچ جایزه نوبلی بهتون نمیدن...من مدتها اینکارو میکردم...به دیگران لطف میکردم بدون کوچیکترین انتظاری تا اینکه سر آخرین لطفی که به یه دوست کردم نزدیک 2سال زندگیم فنا شد...تباه شد...واسه همین...راهمو عوض کردم منظورم افکارمه...
Last edited by vampire girl; 16-12-2011 at 00:51. دليل: من به کسی جواب پس نمیدم!!!!
هیچ وقت دل کسی را نشکنید
حقارت کسی را به رخش نکشید
در مورد مردم قضاوت نکنید
با آدمها مهربان باشید / لبخند زیباترین هدیه ایست که میتونید به آنها بدین
همیشه جواب تلفن رو بدین / Reject نکنید . ××
هیچ وقت به کسی نگویید من از تو بهترم
بخدا دنیا ارزش نامردی رو نداره
آخرش همه می میرند اما خیلی فرقه که وقتی مرد بقیه بگن حیف / یا بگن آخ جون از شرش راحت شدیم
به جای اینکه دائم از تنهایی خودت گلایه مند باشید سعی کنید دل های تنها را از تنهایی به در بیاری
سعی کنید زندگی را برای دیگران زیبا کنید حتی اگر زندگی خودتان زشت است
در کل سعی کنید همیشه خوب و مهربان و دلسوز مردم باشید / از درد مردم خوشحال نشوید ، با آنها همدردی کنید
حضرت علی (ع) فرمود : نمازخوان به بهشت نمیرود ، خوش اخلاق به بهشت میرود
نتیجه »» : اونیکه نماز میخونه و به نظر خودش هم خیلی آدم با خدایی است اما دل مردم از حرفاش و کاراش زخمیه رو خدا نمیبره بهشت
+
گاهی برای اینکه مردم و آنهایی که دوستشان دارید را از مخمصه و گرفتاری در بیارید خودتونو گرفتار کنیدگاهی واسه اینکه خودتونو از یه مخمصه نجات بدین لازمه یکی دیگرو درگیر کنید...
فداکار باشید و از خود گذشتگی کنید .
Last edited by Farhad; 16-12-2011 at 17:20.
رو هیــــــــچ چیز تعصب نداشته باشید...تعصب باعث میشه نتونید حقیقت رو ببینید و این بالاخره یه روزی به ضررتون تموم میشه...
اگه یه روزی داغون بودی ، دلت شکسته بود ، چشات بارونی بود
بدون اولین کسیکه از این حال تو دلش خون میشه "پدر
" تو است / اگه بتونه همه ی دنیا رو زیر و رو میکنه ، آسمونو به زمین میرسونه تا تو رو خوشحال کنه ...
" عاشق پدرت باش "
حساب " پدر " از همه ی دنیا جداست
تقدیم به همه ی پدران دنیا ...![]()
وقت دعوا به دوستتون بد و بیرا نگید تا وقت آشتی روی دیدن همو داشته باشین
رابطه ای که مرده ، هر ۵ دقیقه ۱ بار نبضش نگیرید چون دیگه مرده
سلام
تلقین منفی خیلی بد هستش خواهشا به خودتون تلقین های منفی از قبیل من نمیتونم نمیشه نخواهد شد یا هر نوع دیگه نکنید.
مثلا خودم امتحان میانترم داشتیم قبل از اینی که برم سر جلشه به فکر حذف این درس بودم و میگفتم که نمیتونم سوالا رو جواب بدم و امتحان رو خراب میکنم نمیدونم فلانی که درساشم خوبه دو بار این درسو افتاده پس ما هم میفتیم عیبی نداره فوقش خراب میکنیم البته با یه دوستام بودیم و اونم عین من این حرفا رو میزد و جفتمون با هم مچ شده بودیم و از نقاط منفی صحبت میکردیم خلاصه سر جلسه رفتیم و انصافا هم امتحان سختی بود من که خودم با این تلقینا اصلا روی بعضی سوالا فکر نمیکردم و راحت از روشون رد میشدم در حالیکه با فک کردن میشد حلش کرد یا حداقل یه اندک نمره ای ازش گرفت خلاصه تلقین و من نمیتونما شد و امتحان رو خراب کردیم و الان که نتایجش اومده من و رفیقم نمرات پایین کلاس شدیم و خلاصه.........
ولی در عوض تا میتونید از نکات مثبت صحبت کنید و بگید که من میتونم حتما میتونید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)