به نظر من اگه 16 ای حیفه جلوی رشد قدتو بگیری. بدنسازی نرو فعلا. میتونی ورزشای دیگه ای رو داشته باشی مثل شنا. من خودم 21 و 185 هستم و 70 کیلو گرم.
به نظر من اگه 16 ای حیفه جلوی رشد قدتو بگیری. بدنسازی نرو فعلا. میتونی ورزشای دیگه ای رو داشته باشی مثل شنا. من خودم 21 و 185 هستم و 70 کیلو گرم.
بدنسازی رو بیخیال شو راههای بهتری هم برا چاقی هست کلا بدنسازی ورزش بی سرو ته یی![]()
بدنسازی تو این سن فقط تاثیرش رو قد نی/سن شما سن رشد هستش از هر لحاظی امکان داره یه حرکت اشتباه شما موجب سوختن عضلات بشه/بهترین کار رفتن پیش متخصص تغذیس
بدنسازی گنده شدن و پف کردن نی
بدنسازی علم رشد و شکل دهی و تقویت عضلاته
دوست عزیز 180 سانتی متر برای والیبالیست حرفه ای اصلا قد مناسبی نیست و شما اگه بخواین به بدنسازی برین و از طرفی تو سنین رشد باشین باعث خواهد شد از رشدتون جلوگیری کنه یه جورایی ! شما می تونید با استفاده برنامه ها و رژیم های غذایی مناسب در کنار والیبال هم وزن خودتون رو افز ایش بدین هم در این ورزش پیشرفت روز افزون داشته باشین
پیشنهاد می کنم به یه مشاور تغذیه ورزشی مراجعه کنید و ازش مشاوره بگیرید .
من 190 قدم بود اشتباه کردم سه ماهی رفتم بدنسازی 195 قدم شد اما قد بلندی رو دوست ندارم. معایب خودش رو داره قد بلندی
سلام. با این گفته دوستان اصلا موافق نیستم که میگن قد آدم میسوزه !!!!! آخه دلیل علمی بیارید !!! مگه با کبریت میسوزونن ؟؟؟
وقتی شما بدنسازی کار میکنی هورمون های رشد شروع به فعالیت بیشتر میکنند ( در افراد معمولی هم هست ولی نرمال ) !!!! هورمون رشد هم که دیگه اسمش با خودشه !!!
اصلا با این حرف موافق نیستم. آدم اگه اصولی و درست تمرین کنه !!! تاکید میکنم اصـــــولی !!!! هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد. تنها ضرر ورزش بدنسازی : 1 باید خرج کنی !!! ورزش پر خرجی هست ! 2. سن آدم که میره بالا تمام مفصل ها به علت تحمل فشار وزنه ، همگی شروع به صدا دادن و درد کردن و اینجور مسائل میکنه !
موفق باشید.
دوستان لطفا وقتی مطلبی رو بیان میکنید علمی باشه نه کپی شده از سایتهای ایرانی که مطالبشون بر میگرده به 5 6 سال پیش...علم روز نشون داده بدنسازی
.
هیچ تاثیری در رشد قد نداره و این مواردی که شنیده میشه بیشتر حرفهای عامیانه ست..حتی باعث افزایش سطح هورمونهای رشد میشه....
.
شما هم فقط با بدنسازی تنها نمیتونی به هدفت برسی باید کالری دریافتی رو روزانه بیشتر کنی ...حداقل باید 500 تا 1000 کالری روزانه به رژیم غذاییت اضافه کنی..
.
سن شما برای شروع این ورزش کاملا مناسبه و هیچ مشکلی نداره.
ممنون
ولی اگه میشه ادرس اینترنتی یا ادرس جایی واسه خریدش رو واسم PM کن
نه جای مطمئن (اینترنتی) سراغ ندارم
دوست عزیز سعی کنید همچین مواردی رو حتما حضوری خریداری کنید و تست ها و مطابقت های لازم رو برای شناخت تقلبی از اصلی رو انجام بدین و بعد خرید کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)