برو تو این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل دوم رو بخون همون ریست پسورده
می تونی جای ایمیل آلترناتیو از سوالات اکنیتی استفاده کنی البته.
برو تو این تاپیک
راه حل دوم رو بخون همون ریست پسورده
می تونی جای ایمیل آلترناتیو از سوالات اکنیتی استفاده کنی البته.
سلام
آرشیو یاهو مسنجر دیگه واسه من توی میل اپدیت نمیشه!
مشکل از چی میتونه باشه؟
اینو چک کن
توی یاهو میل
چرخ دنده>
messenger options
other
conversation history
گزینه
keep a history of my conversation
تیک داشته باشه
تیک داره
عجیبه که دیگه چیزی نمیاد توی میل!
من فکر میکردم شاید یاهو برداشته این امکان رو.
شاید مشکل تنظیمات مسنجرته اونو تو بخش خودش بپرس
شاید بات گوشیت سینکش کردی از اونجا مشکل دار شده
سلام
چند وقتیه که از یاهو میخوام ایمیل بفرستم بعد زدن دکمه ی سند یک کد امنیتی میاره که بایدواردکنیم تا ایمیلو بفرسته
من کم بینا هستم و خوندن اون کد ها واسم خیلی سخته
یعنی غیر ممکنه
حالا نمیتونم ایمیل بفرستم
راهی هست این کد امنیتیو غیرفعال کنم؟؟؟؟؟؟؟
اگه راهی هست بی زحمت بر اساس قالب کلاسیک ایمیل یاهو واسم توضیح بدین...
منتظرراهنماییتون هستم....
ممنون بالا خره با استفاده از آلترنیتیو میل و رست پسورد مشکلم حل شد.
حوب گزینه ای به نام کدامنیتی وجود نداره که شما غیر فعالش کنید
این یک راهکار اسن برای اینکه وقتی سایتی فکر می کنه که ممکنه مورد حمله ماشین قرار بگیره از خودش دفاع کنه و مطمئین شه طرف آأمه نه ماشین. مثلا برای میل درست کردن حتما از این کدها باید وارد کنید چون تا به خال برنامه های ایمیج پروسسینگ اینقدر قوی نشدند که کدامنیتی رو بتونند بخونند بنابراین فقط آدم ها می تونند میل درست کنند (البته با پبشرفت علم شک دارم همیشه درست باشه)
خوب در مورد شما هم یاهو به یه چیزی مضنون می شه که می گه کد رو بزن. چند حالتشو من خودم باهاش مواجه شدم اینجا می گم ببینید اگر از ایناست که می تونی این کارهارو انجام ندی تا مجبور نشی کد وارد کنی
1- به تعداد زیادی آدرس ایمیل می زنی. البته اگر از تعدادی بیشتر شه یاهو کلا نمی فرسته ولی اگر به تعداد زیادی داری میل می زنی بهتره دوبار میل رو به نصف اون تعداد بزنی که مشکل نداشته باشب.
2- ی این یکی رو یه بار دیدم فقط: به یه تعدادی داری با بی سی سی میل می زنی و هیج آدرسی در جلوی
to
نمی باشد. البته فکر نکنم دلیل گیر دادنش فقط همین باشه ولی اگر برای تو اینجوریه میلات . برو جلوی تو یه آدرس بده ببین راحت سند می کنه یا نه
3- یاهو به کلمه ای یا هر نکته توی میلت مشکوک شده که اسپم است. این یکی رو راه حل ندارم خودم دوسه بار فقط اسنجوری شده اونم کد دادم
4- یه دوهفته پیش من سه چهاربار که خواستم میل برنم اینجوری شد یاهو میگفت یه مشکلی براش پیش اومده اگر ادامه پیدا کرد به پشتیبانی بگید. و دوباره امتحان کنید و از این حرف ها. این مشکل خود یاهو است من خودم نشد کدو بزنم گذوشتم چند دقه بعد رفرش کردم درست شد.
دو تا چیز دیگه:
1- اگز کدهارو نمیتونی بخونی یه گزینه داره زیر کد معمولا شکل دونا فلش مثل علامت رفرش . اونو بزن کدو عوض کنه. ممکنه نوشته باشه اگز نمی تونی بخونی عوض کنیم. بالاخره برات عوش می کنه.
2- اگز مشکلت پاربرجاست لطفا از ارورت یه عکس بزار که ببینیم دقیق چی میگه
ممنون
شادباشی
با سلام
میخوام در یاهو یک مطلب برای کسی ایمیل کنم که عکس هم داره
چطور میتونم نوشته را به همراه عکس بفرستم طوری که وقتی طرف ایمیل را باز کرد هم عکس ونوشته به صورت یکجا لود شوند
منظورم attachنیست
پستت فکر کنم جا مونده بود ببخشید جواب ندادم
این معنی لغتی آلترنتیو
کلا می گیم میل آلترنتیو یعنی میل دیگر. یعنی یه میل دیگه غیر از میلی که درست کردی به سیستم میلت می دند. اونوقت اگر برای این میلت مشکل پیش بیاد به اون میل می زنند. مثلا مثل این می مونه که رفتی یه فرم پر کردی گفته شماره خودتو بده. بعد گفته شماره اقوامتونو بدید در موقع اضطراری زنگ بزنیم.. اینم همینه. یه میل دیگه بدیدکه مشکل مثل پسورد پیش اومد بت بگند.
تو این پست دوستمون توضیح دادند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)