پنج بازیکن بارسا در تیم منتخب سال «اکیپ»
روزنامه اکیپ فرانسه لیست یازده بازیکن برتر سال را اعلام کرده است.
سایت گل - پنج بازیکن اسپانیایی که 4 نفر از آنها عضو بارسلونا هستند در لیست یازده بازیکن برتر منتخب روزنامه اکیپ فرانسه در سال 2010 قرار گرفته اند. در این میان باید نام ستاره دیگری از بارسا، لیونل مسی را نیز در نظر داشت.
ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید، تنها بازیکن حاضر در لیست 5 بازیکن اسپانیایی است که عضو بارسا نیست. 4 بازیکن دیگر عبارتند از جرارد پیکه،چابی، سرخیو بوسکتس و آندرس اینیستا.
در لیست منتشره از سوی روزنامه اکیپ فرانسه، نام ستاره های برزیلی اینتر: مایکون و لوسیو، وسلی اسنایدر هلندی، شواین اشتایگر آلمانی و فابیو کونترائو، ستاره پرتغالی بنفیکا نیز دیده می شود.
به دلیل قهرمانی تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی، 5 بازیکن از این تیم در لیست تیم منتخب سال روزنامه اکیپ قرار گرفتند و قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا سبب شد تا نام 3 نفر از بازیکنان نرآتزوری در لیست نهایی قرار بگیرد.
این برای سومین سال پیاپی است که اکیپ، کاسیاس را بعنوان برترین دروازه بان سال انتخاب می کند ؛ امسال نیز کاسیاس پس از رقابت پایاپایی که با ژولیو سسار داشت، باز هم برترین دروازه بان دنیا لقب گرفت.
2010/12/25کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابراهیم آفلای رسما به بارسلونا پیوست
او شماره 20 را به تن خواهد کرد.
سایت گل - بارسلونا ابراهیم آفلای، بال ملیپوش هلندی را با قراردادی چهار و نیم ساله به خدمت گرفت. او با مبلغ 3 میلیون یورو از PSV آیندهوون خریداری شد.
قهرمان اسپانیا در وبسایت رسمی خود این خبر را اعلام کرد. همچنین به گفته آنها، مبلغ بازخرید آفلای در قرارداد این بازیکن 24 ساله 100 میلیون یورو در نظر گرفته شده است.
PSV و بارسا در نوامبر بر سر مبلغ 3 میلیون یورو توافق کرده بودند و البته در صورت فروش آفلای، درصدی از این مبلغ هم به باشگاه هلندی میرسد.
طبق این قرارداد، بارسا باید در سال 2013 به مناسبت صدسالگی باشگاه PSV با آنها بازی کند.
آفلای گفت: «با غرور و احترام پیراهن بارسلونا را به تن میکنم. بارسا چیزی فراتر از یک باشگاه است؛ کریسمس مبارک و ویسکا (زنده باد به زبان کاتالان) بارسا!
هنگامی که کودک بودم میخواستم برای بارسا بازی کنم و رویایم این بود. ما همه میدانیم اینجا بهترین جا برای بازی فوتبال است و هنگامی که از علاقه آنها باخبر شدم تردید نکردم؛ تنها این حس به من دست داد که: همین حالا امضا کن و قرارداد را سریعا ببند!»
البته ملیپوش هلندی باخبر است که یافتن جایی در ترکیب ثابت بارسا دشوار است: «طبیعی است که در باشگاهی اینچنین که بازیکنان باکیفیت بسیار زیادی دارد این گونه باشد، اما من برای جایگاه خود میجنگم. برایم مهم نیست کجا بازی کنم، هرجا مربی از من بخواهد نهایت تلاش خود را انجام خواهم داد.
تیم ما بسیار سریع است و در سطحی بسیار بالا بازی میکند. هر بازیکن جدید باید جایگاهش را در تیم بیابد و من هم همین کار را انجام خواهم داد.»
به آفلای پیراهن شماره 20 داده شده است.
آندونی سوبی ساره تا: در ژانویه خرید دیگری انجام نمی دهیم
مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا اعلام کرد خرید ابراهیم آفلای ترکیب این تیم را تکمیل کرده است و باشگاه کاتالانی تا پایان فصل نقل و انتقالات خرید دیگری انجام نخواهد داد.
سایت گل - آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، اعلام کرد خرید ابراهیم آفلای ترکیب این تیم را تکمیل کرده است و باشگاه کاتالانی تا پایان فصل نقل و انتقالات خرید دیگری انجام نخواهد داد.
او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت: "ما هیچ برنامه ای برای خرید بیشتر در فصل نقل و انتقالات نداریم. قرارداد آفلای رو به پایان بود و با توانایی هایی که دارد می تواند کمک زیادی به تیم ما بکند.
او علی رغم سن کمش کاپیتان پی اس وی آیندهوون بود و در زمین بازی پختگی زیادی از خود به نمایش گذاشته است. او باید با شرایط جدید سازگار شود و البته برای پیدا کردن فرصت بازی باید مبارزه کند."
سوبی ساره تا تابستان گذشته از احتمال خرید یک هافبک میانی گفته بود اما تا اینجای فصل از نمایش بازیکنانی مانند فونتاس، باترا و مونیسا راضی است.
"ما در حال حاضر نیازی به خرید در این پست نداریم. این سه همچنان برای تیم بی بارسا بازی خواهند کرد و احتمال حضورشان در تیم اصلی نیز وجود دارد.
ما در حال تغییر مفهوم تیم اول و تیم ذخیره ها هستیم. هر بازیکنی که بتواند با روش ها و سیستم های متفاوت بازی کند، می تواند به تیم اصلی راه پیدا کند."