جسارته این قضیه ان 8 فنلاندی موجود تو بازار ایران چیه!
جسارته این قضیه ان 8 فنلاندی موجود تو بازار ایران چیه!
ما که تا یه چیزی گفتیم همش پاک شد و رفت ولی نظر عام روی اینه که همش یکیه هیچ فرقی با هم ندارن...
بچه ها حالا اين همه اينجا راجع به دوربين N8 بحث شده، من خودم دليل اولم دوربينش بود كه خريدمش. اما حالا كه خريدم و عكس مي گيرم اين حالت رنگ پريدگي توي همه حالت ها وجود داره. من بار اول اصلا بهم شوك وارد شد. هر چقدر هم با آپشن ها ور رفتم و ستينگ رو تغيير دادم نتيجه دلخواهمو نگرفتم. چه بايد كرد؟
عصر كه عكس مي گيري انگار شبه، تا اين حد بي رنگ و رو و تاريك مي گيره تصويرو. واسه شماهام اينطوريه؟ ربطي به برچسب روي لنز نداره؟
سلام به دوستان P30world
یه راه حل برای کسایی که میخوان گوشیشون رو آپدیت کنن ولی نمیتونن
دوستانی که نمیتونند از طریق Wireless آپدیتهای اخیر رو بگیرند یه راه حل تست نشده براشون دارم. من چون خودم با یه روش پیچیدهتر که تو صفحات قبل گفتم آپدیت کردم دیگه نمیتونم این روش رو تست کنم. ولی شما تست کنید و نتیجهاش رو همینجا بگید تا بقیه هم استفاده بکنند.
ما قبلاً برای دور زدن فــیلتر، میرفتیم پــراکســی گیر میآوردیم و روی براوزر ست میکردیم. منتهی بعداً که فـــیلترینگ قویتر شد، اون روش دیگه از کار افتاد و جواب نداد. ولی هنوز هم میشه از همون روش قدیمی، IP خودتون رو تغییر بدید تا تحریمهای اونوریها رو دور بزنید.
اولین مرحله اینه که برید دنبال Anonymous P.r.o.x.y server بگردید. من قبلاً چند تاشو براتون پیدا کردم و این پایین براتون میذارم. ولی گارانتی نمیکنم که همهشون سالم باشند:
Server: 110.75.120.60 Port:80
Server: 110.75.120.72 Port:80
Server: 111.1.32.29 Port:80
Server: 109.235.48.106 Port:3128
Server: 110.136.177.117 Port:3128
Server: 110.137.125.4 Port: 8080
Server: 110.164.214.118 Port:3128
بعد این مسیر رو تو گوشیتون برید:
Settings -> Connectivity -> Settings -> Destinations -> Internet
حالا کانکشنی که میخواید باهاش به اینترنت وصل شدید رو انتخاب کنید. بعد مسیر پایین رو ادامه بدید:
Options -> Advanced Settings
حالا تو قسمت P.r.o.x.y [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس آی پی یکی از سرورهای بالا یا هر سروری که خودتون پیدا کردید رو وارد کنید و در قسمت P.r.o.x.y port number هم شماره پورت اون سرور رو وارد کنید
حالا سعی کنید با SW Update گوشیتون رو آپدیت کنید. توجه داشته باشید که سرعت اینترنت در این حالت به دلیل اینکه شما پشت پــراکسی هستید، کاهش پیدا میکنه.
در نهایت هم این تنظیمات رو از گوشیتون پاک کنید تا سرعت اینترنتتون به حالت عادی برگرده و از پشت پـروکسی در بیاید...
خواهشاً نتیجهاش رو هم همینجا بگید تا بقیه استفاده بکنند.
این راه حل رو آقای Don.Corleone ارائه دادن و بنده هم تست کردم و کاملا عملی بود
من خودم تست کردم و اجرا شد
آقا من چيكار كنم؟؟؟؟ من به خاطر دوربينش اين گوشي رو خريدم. اما عكس كه مي گيرم يه حالت رنگ و رو رفتگي داره و تاريكه...مثلا عصر رو غروب نشون ميده. شما همچين مشكلي ندارين؟
با سلام به همگی
خواهش می کنم مرا بسیار دقیق و پرتوضیح کمک کنید(اصلا با نوکیا کار نکردم و اطلاعاتم خیلی کمه)
می خواهم این گوشی را بخرم:
1- آیا اسمس فارسی میشه باهاش داد؟
2- اسمس فارسی رو میگیره ؟
3- میشه کل منوش رو فارسی کرد؟
4- توی نقشه اش ایران و جزئیات تهران رو داره...؟
5- تو این قیمت خودش بهترینه؟
خیلی ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدید و توضیحات بفرمائید...![]()
اگه گارانتي اصلي بگيري ، هم اس ام اس فارسي ميده ، هم ميگيره و هم منوش فارسي ميشه.
نقشه تهران رو هم داره و كامل ترش رو مي توني از اينترنت دانلود كني.
تو اين قيمت به نظر من واقعا خوبه . البته شايد دوستان ديگه بگند كه سيستم عاملش مثل آندرويد نيست اما ولقعا دوربينش و امكانات ديگه اش معركه است.
كسي جوابي ندارهدوستان الان قيمت گوشي چنده ؟
سايت گوشي شاپ 20 تومني گرون كرده مگه قيمتش رفت بالا؟
جناب sodi joon
برای حل مشکل دوربین بکن... اون برچسب لامصب روی لنزو رو می گم!![]()
خیلی ممنون
اگه منوشم فارسی بشه که خیلی عالیه!
ببخشید گارانتی اصل رو فقط از قیمت بیشترش میفهمند؟؟ چقدر گرونتره نسبت به غیراصل؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)