کسی بالاخره نفهمید این صدای گزارشگر رو چه جوری میشه فعالش کرد.من تو ایکس پی صداش رو ندارم.
کسی بالاخره نفهمید این صدای گزارشگر رو چه جوری میشه فعالش کرد.من تو ایکس پی صداش رو ندارم.
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که چرا فیفا تو بخش ادیت و ارائه پچ ضعیفتر از رقیبش هست هر روز میبینیم که تو pes یه نوع کفش یا استادیوم یا چهره های جدید ارائه میشه توسط فن هاش اما فیفا خیلی ضعیف داره پیش میره ..
1- تو خیلی از مسائل مثل لباس تیم ها و اسم تیم ها و بازیکنان فیفا مشکلی نداره.
2- نوع طراحی چهره در pes و فیفا با هم متفاوته. برای فیفا کاملا س0 بعدی چهره توسط نرم افزار هایی مثل مایا یا 3d max .... ساخته میشه ولی در پس چهره اصلی رو از یک عکس بر میدارند و بهش بعد میدند برای همین طراحی چهره در اون فوق العاده راحت تره.
راستی چرا نمیشه گل ها رو سیو کرد ؟! تو instant replay گزینه ای برای سیو نداره ....
آقا من این فایل رو توی dvd بازی نمی تونم پیدا کنم میشه یکی برام آپلود کنه. بازیم واسه شرکت پردیس گیم هست.فایل اصلی و اجرایی فیفا 11 ( که کرک نشده) رو هم از داخل dvd بازی برمیداری و در فولدر بازی جایگزین میکنی. بعد پچ رو نصب میکنی و کرک 1.01 رو در محل بازی میریزی
اینو تا حالا چند بار گفتم ولی کسی به دادم نرسیده.
خواهشاً کمک کنین.
آقا یکی جواب این بده واقعا چرا نمیشه گل هایی را که میزنی ذخیره کر د![]()
منم رفتم فیفا 11 رو خریدم![]()
راستش من دفعه ی اولمه فیفا بازی میکنم، زیاد از فیفا خوشم نمیاد ولی چون خیلی تعریف این نسخه ش رو شنیدم رفتم خریدم.
از گیم پلی بازی خیلی خوشم اومد ... روونه و حرکاتشون خیلی طبیعیه.
کنترلش واسم یه کم سخته باید عادت کنم.
یکی بهم یاد بده![]()
راستی نمیشه با جوی استیک بازی کرد ؟![]()
من میخوام دو نفره با داداشم بازی کنم اگه نشه که خیلی ضد حاله![]()
چقدر ضد حاله چرا نمیشه با جوی استیک بازی کرد![]()
پس چه جوری دو نفره بازی کنیم ؟![]()
چرا نمیشه !!!!!! میشه همه دارن با دسته بازی میکنن .
واسه من نمیشه!!چرا نمیشه !!!!!! میشه همه دارن با دسته بازی میکنن .
واسه خیلی های دیگه هم نمیشه!!
شما بگو کرکت چه ورژنی هست و چقدر حجمشه!
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
من که فعلا بخاطر همین قضیه دسته گیم پد ، بازی رو گذاشتم کنار!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)