از این شکل جدید تندر90 عکس ندارین؟
از این شکل جدید تندر90 عکس ندارین؟
دوستان توجه كنيد :
براي پرداخت اينترنتي حتما بايد از اينترنت اكسپلورر استفاده كنيد چون با موزيلا ارور ميد
تو سایت ایران خودرو هست ودر شهرستان ما حدود دو سه تا از این فیس لیفت ها موجوده به نظر من جالب نیست.
من عاشق ظاهر فعلی تندر نودم. خدا نکنه بخوان از این مدل فیس لیفت ها بدن به ما! من قیافه اش رو دیدم. خیلی افتضاحه! خیلی!
اینم لینک عکس هاش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که L90 دارند یک سوال : آیا کسی ماشینشو گاز سوز کرده ؟
من میخواستم ماشینم رو گازسوز کنم به چند تا از کارگاه ها هم زنگ زدم گفتند حدودا چیزی بین 400 تا 500 هزار تومان هزینش میشه و خودرو هم بیمه میشه ، ضمن اینکه گفتند کیتها و سوخت CNG با کامپیوتر ماشین و موتور خودرو هیچ ناسازگاری نداره . نظر شما چیه ؟ ( چون L90 تا بحال دوگانه سوز کارخانه ای نداشته یک مقدار تردید ایجاد میکنه )
با تشکر .
بحمدالله بدست متخصصان توانمند داخلی جلو پنجره تندر هم مثل 132 شد . رنو ی فرانسه تو خواب هم میدید همچین سعادتی نصیبش بشه ؟؟؟من عاشق ظاهر فعلی تندر نودم. خدا نکنه بخوان از این مدل فیس لیفت ها بدن به ما! من قیافه اش رو دیدم. خیلی افتضاحه! خیلی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از جلو نگاه کنی فکر میکنی پراید هست!!!!!!!!!!
من دوست داشتم سپر هاش همرنگ بدنه بشه ولی نه اینجوری
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
رنو چرا اجازه میده !!!!!![]()
تاريخ : چهارشنبه 3 شهريور 1389
[بازار تندر-90 با فروش نقدی و پیش فروش متعادل می شود
خبرگزاری فارس - مدیرکل صنایع ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنایع در مورد افزایش قیمت تندر-90 در بازار آزاد گفت: با فروش نقدی و پیش فروش تندر-90 شرایط بازار را متعادل خواهیم کرد.
محسن صالحی نیا در خصوص افزایش قیمت تندر-90 در بازار و سیاست وزارت صنایع برای کنترل قیمت ها اظهار داشت: محدودیت های موجود در عرضه تندر-90 یکی از دلایل افزایش قیمت این خودرو است که با برنامه ریزی خودروسازان برای افزایش تیراژ تولید و برطرف شدن مشکل تامین قطعه، قیمت ها نیز به سطح مناسبی باز خواهد گشت.
منبع : دنیای اقتصاد
جالبیش اینه که آرم رنو رو برداشتن آرم سایپا زدن جاش !!!
چی شد مثلا؟ الان طراحی این ماشین رو یعنی متخصصان ما انجام دادن؟
همین دیگه. یه ماشین میارن تا 20 سال چراغاشو عوض میکنن می چپونن به ملت.
حالا ببینین همین تندر رو تا چند سال دیگه تولید میکنن...
با توجه به اینکه روز به روز روابط ما با فرانسه داره تیره تر میشه، پارس خودرو مشکل تامین قطعه پیدا نمیکنه!؟؟؟
حتما مثل ایران خودرو میره سراغ چینی ها...!
امروز E2LP رو بردیم نمایندگی پارسخودرو برای سرویس دوره ای اول که ماشین 9100 تا کار کرده بود ، 5 لیتر روغن موتور ELF و یکعدد فیلتر هوا و روغن رو عوض کرد شد 54 هزار تومن.
مگه سرویس دوره ای اول مجانی نباید باشه ؟ (البته میدونم اینجا ایرانهپارک دایناسورها
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)