هیچکی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی منم یک مشکلی دارم اینه که نمیدونم بازی را چجوری شروع کنم یعنی اصلا هدفمم اول بازی مشخص نیست
تا نیمه های بازی که میرسم به اینکه چجوری بازی کنم
یعنی شروع بازی را شما ها بر چه اساسی انجام میدین
هیچکی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی منم یک مشکلی دارم اینه که نمیدونم بازی را چجوری شروع کنم یعنی اصلا هدفمم اول بازی مشخص نیست
تا نیمه های بازی که میرسم به اینکه چجوری بازی کنم
یعنی شروع بازی را شما ها بر چه اساسی انجام میدین
اقای chessmaster, caca,.....یکی بازی چک کنه؛من دیگه دارم شاخ در میارم؛چرا همه بلاهای اسمونی سر من نازل میشه!!
ولي وزيرتون كه نخورد
بخدا تو سیستم وقتی قلعه رو زدم وزیر گم شد و قلعه سفید جاش اومد بعد با همون قلعه زدم به سرباز سفید فکر کردم دیسکانکت شدم بعد قلعه تبدیل شد به همون سرباز و دیگه اثری از وزیر ندیدم؛بخدا اینا افسانه نیست؛یادم رفت یه عکسی چیزی از بازی بگیرم؛اقا چرا چرا چرا
نگران نباشيد اگه مشكلي باشه شك نكنيد كاكا بهتون كمك ميكنه
سلام
من اوایل از شما خیلی خیلی ناشی تر بودم.یه حرکاتی میکردم ابرو ریزیشما تو اون بازی باید سرباز رقیبتون رو می زدید تا سربازتون بیاد جلو و وزیر بشه.سرباز شما هم چون فیل پشتیبانش بود شاه نمیتونست بزنه.پس شما باید با شاه به سمت سرباز میرفتید و منتظر اشتباه حریف میموندید یا خلاقیت به خرج میدادید.من که بودم ادامه میدادم.
در مورد شروع بازی به امضای دیوی جونز مراجعه کنید.شروع بازیای خوبی داره.منم شروع بازیم هردمبیلیه!به این عادت کردم که باید اصلاحش کنم
شما دقیقا بگو مشکلت سر حرکت شماره چنده؟بازیی که من دیدم مشکلی نداشت!
بخدا تو سیستم وقتی قلعه رو زدم وزیر گم شد و قلعه سفید جاش اومد بعد با همون قلعه زدم به سرباز سفید فکر کردم دیسکانکت شدم بعد قلعه تبدیل شد به همون سرباز و دیگه اثری از وزیر ندیدم؛بخدا اینا افسانه نیست؛یادم رفت یه عکسی چیزی از بازی بگیرم؛اقا چرا چرا چرا
ندونی بهتره...ممکنه آمار تقلبات بالا بره!
وزیر شما که سر و مورو گنده تا آخرش هست؟!
شما سر زمان باختی...احتمالا زمان تموم شده بعد بازیو ادامه دادی.اونطوری مهره ها آزادانه حرکت میکنن.
ببین عزیز شما سر زمان باختی...اصلا فرنوش بگه.اینطوری شد؟ چقدر زمان باقی مونده بود؟
منم راسیتش تنها مدرکی که میبینم همون لینکی هست که صفحه قبل گذاشته شده بود که ایرادی توش نیست!
شما فکر کن من چی کار میتونم بکنم؟!بگم دوباره بازی کنید؟ وقتی که فقط خودت اونو دیدی؟ احتمالا این مشکلم فقط سمت شما به وجود اومده و حریفت خبری ازش نداشته.وگرنه حریفت حتما دوباره باهات بازی میکرده...
فقط لطفا هرکاری و هر پستی میدی سریغ بده که 12 باید قرعه کشی کنم....
شما خودت جای من بودی چی میکردی؟
بعد اصلا مهم نیست کی ببره کی ببازه...مهم اینه که دور هم باشیم...
راستي يه خسته نباشيد به شما بدهكاريم![]()
نگاه کن عزیز
29-شما کلا یه بار قلعه رو میزنی که اونم در حرکت 29 هست.
30-بعد در حرکت بعدی سربازیو باهاش نمیزنی.
31-بعدش کیش میده بهت و تو رختو میاری جلوش.میتونستی سربازم بیاری!(البته وزیرم میشد)
بعدش شما الان فقط سربازو میتونستی بیاری جلو که مات نشی.
تنها کار ناشیانه ای که داشتی اون قسمتیه که قرمز کردم.
شما بیا اینجا به صورت کامل توضیح بده . و بگو کودوم حرکتا (با چه شماره ای) مشکل داشتن)
البته امید نداشته باش.تنها در صورتی میتونی دوباره بازی کنی که حریفت قبول کنه...اونم قبل از 12.
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
قربانت داداش.کاری نمیکنم.فعالیتی که شما اینجا میکنی از من بیشتره(از لحاظ پیگیر بودن)![]()
Last edited by caca_caca888; 18-02-2011 at 22:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)