سلام
نظر شخصی من
1. زیاد معروف و شناخته شده نیست
2. به نظر میرسه که اینها سازنده واقعی هارد نیستن ، بلکه هاردهای اینترنال کمپانی دیگر رو میذارن توی باکس و بعنوان هارد اکسترنال به مردم میفروشن !!! (گنجشک رنگ میکنن و بعنوان قناری میفروشن)
سلام
نظر شخصی من
1. زیاد معروف و شناخته شده نیست
2. به نظر میرسه که اینها سازنده واقعی هارد نیستن ، بلکه هاردهای اینترنال کمپانی دیگر رو میذارن توی باکس و بعنوان هارد اکسترنال به مردم میفروشن !!! (گنجشک رنگ میکنن و بعنوان قناری میفروشن)
ادی تا همینطوره؟
آخه از مدل اسپرتش خیلی خوشم اومده
خب اینجا ایرانه و خیلی از برندها رو نمیشه راحت گیر آورد. مثلا هیتاچی شاید بشه گفت بزرگترین سازنده هاردهای کوچیک و ضد ضربه هست که هارهاش در mp3 player ها و ... استفاده میشه ولی در ایران نیست!! و اگر هم مارکهای دیگه پیدا بشن یا قیمتهاشون نجومی هست و یا اصلا خدمات ندارن.
راستی دست دو دوست عزیز فعال این تاپیک درد نکنه که راهنمایی میکنند و ما هم هارد اکترنال دار شدیم![]()
Last edited by noisymind; 11-04-2011 at 19:45.
با سلام
خوب خیالم راحت شد، فکر کردم بقیه هاردا هم مثل اون سیگیت صفحه قبل مشکلاتی از قبیل استندبای نشدن دارند.
حرفاتون کاملا درسته در مورد شماره 1 باید بگم، اتفاقا بهتره، چون اگه کیفیت داشته باشند با قیمت کمتری از بازار میشه تهیه کرد.
در مورد شماره 2 هم ، به نظر بنده اشکالی نداره مثلا سیلیکون پاور بیاد هارد سیگیت یا وسترن درون هاردای اکسترنالش بزاره، خوب وقتی هارد سیگیت هم بخریم مطمئنیم توش سیگیته.
ولی من وسوسه شدم که این مدل سیلکون پاور رو بگیرم
2.5” Portable Hard Drive Armor A80 640GB SP640GBPHDA80S3B
با توجه به قیمت حدود 90 تومنیش و ضد ضربه و ضد آب بودنش، میارزه، سه سال هم که گارانتی داره، توی بنچمارکای سایت toms هم در بعضی موارد از وسترن و سیگیت سرتر بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم دوتا ریویو ازش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریویو دوم مدل هارد داخلش رو هم نوشته: There is a 2.5-inch Samsung Spinpoint HM641JI 640 GB 5400 RPM laptop hard drive with 8 MB cache, inside the enclosureکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام![]()
Last edited by alirezawater; 11-04-2011 at 23:57.
در مورد 1 بگم که:اومد و شما هارد رو خریدن و بعدش بد از آب در اومد.اونوقت چه میکنید؟
ولی ایم مدلی که انتخاب کردید هم خوبه و بد نیست....
Last edited by solo8; 12-04-2011 at 16:43.
دوستان یه هارد 1 ترا میخوام که به برق هم نیازی نداشته باشه .
My Passport Essential SE خوبه ؟ کسی میدونه قیمتش چقدره ؟
عالیه.یه ترا حدود قیمتش 130 تا 140 هست....
تو این رنج از بهترین هارد هاست.
دوستان نظرتون راجبه این هارد چیه
Transcend 320GB StoreJet 25 Classic Portable
خیلی از استایلش خوشم اومده
قیمتش چطوره؟
آقا این دکمه پاور تو my book essential چطوری هست؟ فکر کنم فقط بار اول کار کرد! الان هر دفعه برق رو میزنم خودش روشن میشه! و دیگه اینکه وقتی روشنه از اونجا خاموش نمیشه و فقط بعد از یک مدت که تنظیمش کردم میره رو استند بای و چراغش چشمک میزنه. سیستم هم که خاموش کنم بازم چراغش چشمک میزنه. اگه سیستم خاموش باشه و همینجور تو برق باشه مشکلی نداره؟
سلام دوست من
باید چند ثانیه ای اونو فشار بدی تا خاموش بشه !!!
ضمنا دوست من برای خاموش کردن هارد به صورت نرم افزاری بهتره که طبق شکل زیر عمل کنی (روی کله آدم راست کلیک کن و safely remove)، با این کار هارد کاملا خاموش میشه و حتی چراغش هم خاموش میشه برای خاموش کردن این بهترین کاره !!!!
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 14-04-2011 at 16:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)