احتمالا اسم گرافیک رو اشتباه نوشتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا اسم گرافیک رو اشتباه نوشتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همسنگر ته دلمونو خالی کردی که !!!!!
تعداد سایه زن های 550 بیشتره یا 5470؟
اصلا فرقی میکنه ؟
من 5010 دارم میشه راجع به سوالات زیر راهنمائیم کنید؟!
1- با بلوتوثش چطوری میشه کار کرد؟! توضیح کامل لطفاً
2- مودم وایرلسش در چه جا هایی کاربرد داره؟! مثلاً دانشگاه ما وایرلس آنیم ، اما نمی دونم چطوری می تونم آن شم با 5010 ام؟!
فعلاً همینااااااااا
سلام بچه ها ویندوز سون 64bit دارید بذارید برای دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
sheytoon جان (ببخشید اسمتو نمیدونم )
بی زحمت پست شماره 2 همین تاپیکو آپدیت کنید مال منم بذارید
Core i5 2.53 ghz
4g ram
vga hd 550
os dos
hdd 500 g western digital
fee 920 choogh
دوست عزیز نگران نباش . توی قوی بودن گرافیک 550v از 5470 شک نکن
550v حد اقل توی بازی ها کارایی دو برابری نسبت با 5470 داره
تنها مزیت 5470 پشتیبانی از directx11 هست که همونطور که قبلا هم گفتم با توجه به low end بودن این گرافیک عملا شما نمیتونید از Directx11 استفاده کنید
درسته که سرعت سایه زنی 5470 بیشتره ولی تعداد هسته های سایه زنی 550v چهار برابر 5470 هست که خودش کارایی توی بازی رو خیلی بالا میبره. 320 هسته در مقابل 80 هسته.
تعداد ترانزیستورهای 550v هم دو برابر 5470 هست. 514 در مقابل 242
550v همون 4650 هست فقط سرعت هسته و حافظش کاهش یافتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اولی که بچه ها زیاد توضیح دادن، یه سر به 2-3 صفحه قبل بزنی جوابتو میگیری. درباره سوال دومتم برو به پست 939. جواب دادنو حال کردین؟!
Last edited by mss_195; 02-11-2010 at 18:30.
سلام
من درایور ویرلس رو نصب کردم ولی وقتی می خوام یه addhoc بسازم می نویسه windows could not setup X
مشکل از چیه ؟؟
ممنون
اولا بابت اینکه عکس ریت لپ تاپتون رو گذاشتین تشکر میکنم
اما اگه زحمت نیست در همون صفحه rate گزینه ی view and print detailed.. که عکس پرینتر هم کنارش داره رو بزن و بعد عکس بگیر و عکس رو بذار تا توی صفحه اول بذارم، به این دلیل اینو گفتم که در اون حالت سخت افزار لپ تاپ هم مشخصهلپ تاپ شما تا اینجا بالاترین rate رو داشته
![]()
شما ظاهرا اطلاعات خوبی راجع به کارت های گرافیک دارید
اگه زحمت نیست یه بررسی کامل بین 5470 و 550v بزارین و مزایا و معایبشون نسبت به هم رو بنویسید
البته خواهشا تا جایی که ممکنه با دلیل و سند این مقایسه رو انجام بدید
این مورد برا خیلی از بچه ها سوال بوده ،میخوام لینک این پست رو در صفحه اول بذارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)