تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 208 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

خود ربکا اینو میگه اما ما دقت نکرده بودیم . من فکر میکردم باگ Animus بود . نگو اولش میگه Mario Auditore Led Me here آخرش میگه apple led me here . این دو تا رو ربط بدیم میشه همونی که شما گفتی .
    حالا با کی ازدواج میکنه ؟ آشناس؟

از رو پشت بوما برید

----------

خفن ترین زره که همون زره گرگی هستش ولی من ازش خوشم نمیاد . خیلی بی ریخته
    و خفن ترین شمشیر یه Heavy Weapon هست به نام stolo یا همچین چیزی . اگه از Heavy ها خوشتون نمیاد برید assassins Challenge رو تموم کنید و شمشیر الطائر رو بگیرید
    شما اگه تمام UPGRADE های آهنگری هارو بگیرید با اون Romulos Armor هیچ فرقی نداره جز اینکه این احتیاجی به Repair نداره... البته یه Drachen Armor هم هست که توی outfit ها هستش و هیچ فرقی با Romulos Armor نداره و به Repair هم احتیاج نداره....

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آره من دارم Shop Quest هاشو میرم . اون outfit هم در صورت 100% میاد

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اونجایی که اتزیو
    چزاره را تعقیب میکنه بعد از اینکه چزاره پاپ را میکشه و 4 دقیقه هم وقت دارین چکار باید کرد من به محلی که علامت زده میرسم ولی هر کار میکنم نمیتونم ناشناس بمونم یعنی از لحظه ای که 4 دقیقه شروع میشه این سربازها تعقیبم میکنن تا دم در اونجایی که باید برم
    چاره چیه؟
    از رو پشت بوما برید
    یکم بیشتر راهنمایی کن من که نفهمیدم چون از رو بوم ها هم میرم اینا پایین تعقیبم میکنن
    و اینکه اونجا که از قلعه میپرم پایین می افتم تو اب و حتی وقتی می افتم تو اب هم من میشناسن و علامت هاشون قرمز میشه

راستی پس این که دلقک داره و یک دختره و جلادو ... فقط تو حالت مولتی پلیر میشه بازیشون کرد؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دقیقا من نفهمیدم این Shop quest رو چطور باید بگیرم!!!!

یکی دقیق بگه ممنون میشم

5. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

آقا من یه جایی اولای بازی گیر کردم، همونجایی که از بالا میپره داخل یک حوض مانند. بعدش رو نمیدونم چطور به جایی که روی نقشه نشون میده برم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پ.ن: خواستم عکس بگیرم بذارم، اما هر چی عکس با print screen میگیرم یه صفحه سیاه میندازه. شما چه جوری عکس میگیرید؟

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

دقیقا من نفهمیدم این Shop quest رو چطور باید بگیرم!!!!

یکی دقیق بگه ممنون میشم
    ببین وقتی ضندوقچه ها را باز میکنی علاوه بر پول یه شی هم توش هست

اونا را نباید بفروشی و باید نگهشون

بعد از مموری 4 میری سراغ اون مغازه هایی که اطراف خونه اصلی خودت هست
    شکلشون تو نقشه با مربع کامل نشون داده میشه

تو اونا میبینی که برای هر وسیله چه چیزهایی لازم داری و اگه داری میگیریشون اگرم هنوز جمع نکردی که بازم باید دنبال صندوقچه ها بگردی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یکم بیشتر راهنمایی کن من که نفهمیدم چون از رو بوم ها هم میرم اینا پایین تعقیبم میکنن
    و اینکه اونجا که از قلعه میپرم پایین می افتم تو اب و حتی وقتی می افتم تو اب هم من میشناسن و علامت هاشون قرمز میشه

راستی پس این که دلقک داره و یک دختره و جلادو ... فقط تو حالت مولتی پلیر میشه بازیشون کرد؟
    آقا شما هر کاری کنید اونا رو رد نمیتونید بکنید . اونا باید بیان دنبالتون . فقط از رو پشت بوما بدویید . اگه دیدید رسیدن بهتون Smoke Bomb بزنید یا یه روش دیگه . از همون اول از رو زمین برید و دیدید تعداد زیاده T رو نگه دارید تیرباران میشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

توی بخش هشت،بعد از اینکه اتزیو سیب رو داره و میره به ملاقات دوستاش تصمیم میگیرن که نذارن چزاره با کاردینال ملاقات کنه!برا همین تو نمای بعدی اتزیو سیب به دست توی یه محوطه بازه که تو نقشه یه نقطه سبز رنگ هست
    من که میرم اونجا یه چند تا خونه خرابه هست که روی نقشه هم با رنگ سبز معلومه
    دو تا سرباز هم هست که اونارم با سیب میندازم به جون هم
    ولی فقط همین
    دیگه چیز دیگه ای نیست
    کسی میشه بگه من تو اینجا باید چیکار کنم؟

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

آقا من یه جایی اولای بازی گیر کردم، همونجایی که از بالا میپره داخل یک حوض مانند. بعدش رو نمیدونم چطور به جایی که روی نقشه نشون میده برم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پ.ن: خواستم عکس بگیرم بذارم، اما هر چی عکس با print screen میگیرم یه صفحه سیاه میندازه. شما چه جوری عکس میگیرید؟
    من خودم دیروز داشتم بازی میکردم که بعد از اینکه از اون بالا پرید توی حوض نقشه داشتم ولی تصویر اتزیو نبود منم فقط باصدا و نقطه ابی که رو نقشه نشون میداد رفتم جلو و هر جا لازم بود شیفت رو میزدم و شانسی نامه رو هم ورداشتم و بعد هم کمی چرخیدم تا باز شیفت نشون داد و منم زدم و از در خارج شدم و بعد رفتم!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اون پایین یه ستون بیشتر نیس که ازش میگیرین میرین بالا و... بقیه مسیر هم که معلومه.

برنامه Fraps رو از آدس زیر بگیرین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حین بازی, این برنامه رو باز میکنین و واسه شات گرفتن, F10 رو میزنین.

توی بخش هشت،بعد از اینکه اتزیو سیب رو داره و میره به ملاقات دوستاش تصمیم میگیرن که نذارن چزاره با کاردینال ملاقات کنه!برا همین تو نمای بعدی اتزیو سیب به دست توی یه محوطه بازه که تو نقشه یه نقطه سبز رنگ هست
    من که میرم اونجا یه چند تا خونه خرابه هست که روی نقشه هم با رنگ سبز معلومه
    دو تا سرباز هم هست که اونارم با سیب میندازم به جون هم
    ولی فقط همین
    دیگه چیز دیگه ای نیست
    کسی میشه بگه من تو اینجا باید چیکار کنم؟

من خودم دیروز داشتم بازی میکردم که بعد از اینکه از اون بالا پرید توی حوض نقشه داشتم ولی تصویر اتزیو نبود منم فقط باصدا و نقطه ابی که رو نقشه نشون میداد رفتم جلو و هر جا لازم بود شیفت رو میزدم و شانسی نامه رو هم ورداشتم و بعد هم کمی چرخیدم تا باز شیفت نشون داد و منم زدم و از در خارج شدم و بعد رفتم!
    بعد اون صحنه چندین نگهبون دیگه هم سر و کلشون پیدا میشه و بایستی فرار کنین...

تصویر اتزیو رو نداشتین و همینطوری رفتین اخرش؟!

اولین باره همچین باگ هایی گزارش میشه... اصلا دومین پچ بازی رو نصب کرده بودین؟

11. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من گیم رو از بیرون خریدم
    اره تصویر نداشتم و با صدا تونستم برسم به صندوقچه!
    در اون مورد هم من فقط دو تا نگهبان میکشم و دیگه اتفاقی نمیافته
    چیکار کنم تا درست شه
    حتی نمیدونم سیو ها کجا هست تا ازشون یه کپی جدا وردارم

اینم یه سری عکس
    میبینید که هیچی تو اون منطقه سبز نیست!

بعد این چیزی نشد
    لطفا کمک کنید

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------

چرا عکسارو نشون نمیده؟؟؟
    منکه اپلود کردم

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

این لینک!
    کد:

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

ای بابا
    انجمن چرا نمیذاره من لینک بذارم؟

کد:

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

اینم لینک اون عکس

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

اینم چند تا لینک دیگه
    کد:
    کد:
    اینجا هم رفتم یه جای دیگه و کشتم ولی هیچی به هیچی

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •