شما اگه تمام UPGRADE های آهنگری هارو بگیرید با اون Romulos Armor هیچ فرقی نداره جز اینکه این احتیاجی به Repair نداره... البته یه Drachen Armor هم هست که توی outfit ها هستش و هیچ فرقی با Romulos Armor نداره و به Repair هم احتیاج نداره....
شما اگه تمام UPGRADE های آهنگری هارو بگیرید با اون Romulos Armor هیچ فرقی نداره جز اینکه این احتیاجی به Repair نداره... البته یه Drachen Armor هم هست که توی outfit ها هستش و هیچ فرقی با Romulos Armor نداره و به Repair هم احتیاج نداره....
آره من دارم Shop Quest هاشو میرم . اون outfit هم در صورت 100% میاد
اونجایی که اتزیو
چزاره را تعقیب میکنه بعد از اینکه چزاره پاپ را میکشه و 4 دقیقه هم وقت دارین چکار باید کرد من به محلی که علامت زده میرسم ولی هر کار میکنم نمیتونم ناشناس بمونم یعنی از لحظه ای که 4 دقیقه شروع میشه این سربازها تعقیبم میکنن تا دم در اونجایی که باید برم
چاره چیه؟یکم بیشتر راهنمایی کن من که نفهمیدم چون از رو بوم ها هم میرم اینا پایین تعقیبم میکنناز رو پشت بوما برید
و اینکه اونجا که از قلعه میپرم پایین می افتم تو اب و حتی وقتی می افتم تو اب هم من میشناسن و علامت هاشون قرمز میشه
راستی پس این که دلقک داره و یک دختره و جلادو ... فقط تو حالت مولتی پلیر میشه بازیشون کرد؟
دقیقا من نفهمیدم این Shop quest رو چطور باید بگیرم!!!!
یکی دقیق بگه ممنون میشم
آقا من یه جایی اولای بازی گیر کردم، همونجایی که از بالا میپره داخل یک حوض مانند. بعدش رو نمیدونم چطور به جایی که روی نقشه نشون میده برم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: خواستم عکس بگیرم بذارم، اما هر چی عکس با print screen میگیرم یه صفحه سیاه میندازه. شما چه جوری عکس میگیرید؟
ببین وقتی ضندوقچه ها را باز میکنی علاوه بر پول یه شی هم توش هست
اونا را نباید بفروشی و باید نگهشون
بعد از مموری 4 میری سراغ اون مغازه هایی که اطراف خونه اصلی خودت هست
شکلشون تو نقشه با مربع کامل نشون داده میشه
تو اونا میبینی که برای هر وسیله چه چیزهایی لازم داری و اگه داری میگیریشون اگرم هنوز جمع نکردی که بازم باید دنبال صندوقچه ها بگردی
آقا شما هر کاری کنید اونا رو رد نمیتونید بکنید . اونا باید بیان دنبالتون . فقط از رو پشت بوما بدویید . اگه دیدید رسیدن بهتون Smoke Bomb بزنید یا یه روش دیگه . از همون اول از رو زمین برید و دیدید تعداد زیاده T رو نگه دارید تیرباران میشنیکم بیشتر راهنمایی کن من که نفهمیدم چون از رو بوم ها هم میرم اینا پایین تعقیبم میکنن
و اینکه اونجا که از قلعه میپرم پایین می افتم تو اب و حتی وقتی می افتم تو اب هم من میشناسن و علامت هاشون قرمز میشه
راستی پس این که دلقک داره و یک دختره و جلادو ... فقط تو حالت مولتی پلیر میشه بازیشون کرد؟
توی بخش هشت،بعد از اینکه اتزیو سیب رو داره و میره به ملاقات دوستاش تصمیم میگیرن که نذارن چزاره با کاردینال ملاقات کنه!برا همین تو نمای بعدی اتزیو سیب به دست توی یه محوطه بازه که تو نقشه یه نقطه سبز رنگ هست
من که میرم اونجا یه چند تا خونه خرابه هست که روی نقشه هم با رنگ سبز معلومه
دو تا سرباز هم هست که اونارم با سیب میندازم به جون هم
ولی فقط همین
دیگه چیز دیگه ای نیست
کسی میشه بگه من تو اینجا باید چیکار کنم؟
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
من خودم دیروز داشتم بازی میکردم که بعد از اینکه از اون بالا پرید توی حوض نقشه داشتم ولی تصویر اتزیو نبود منم فقط باصدا و نقطه ابی که رو نقشه نشون میداد رفتم جلو و هر جا لازم بود شیفت رو میزدم و شانسی نامه رو هم ورداشتم و بعد هم کمی چرخیدم تا باز شیفت نشون داد و منم زدم و از در خارج شدم و بعد رفتم!
اون پایین یه ستون بیشتر نیس که ازش میگیرین میرین بالا و... بقیه مسیر هم که معلومه.
برنامه Fraps رو از آدس زیر بگیرین:
حین بازی, این برنامه رو باز میکنین و واسه شات گرفتن, F10 رو میزنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اون صحنه چندین نگهبون دیگه هم سر و کلشون پیدا میشه و بایستی فرار کنین...
تصویر اتزیو رو نداشتین و همینطوری رفتین اخرش؟!
اولین باره همچین باگ هایی گزارش میشه... اصلا دومین پچ بازی رو نصب کرده بودین؟
من گیم رو از بیرون خریدم
اره تصویر نداشتم و با صدا تونستم برسم به صندوقچه!
در اون مورد هم من فقط دو تا نگهبان میکشم و دیگه اتفاقی نمیافته
چیکار کنم تا درست شه
حتی نمیدونم سیو ها کجا هست تا ازشون یه کپی جدا وردارم
اینم یه سری عکس
میبینید که هیچی تو اون منطقه سبز نیست!
بعد این چیزی نشد
لطفا کمک کنید
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
چرا عکسارو نشون نمیده؟؟؟
منکه اپلود کردم
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
این لینک!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
ای بابا
انجمن چرا نمیذاره من لینک بذارم؟
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
اینم لینک اون عکس
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
اینم چند تا لینک دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا هم رفتم یه جای دیگه و کشتم ولی هیچی به هیچیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)