یکی بگه این Jam چیکار میکنه تو race?؟؟
موقعی که پلیس emp میخواد بزنه بهت jam رو بزن emp غیر فعال میشه .یا موقعی که میخوای بری تو فرعی و میخوای پلیس ردتو گم کنه jam بزن![]()
jam یه کار دیگه هم میکنه
میخهایی (حالا هر چی که اسمشه) که پلیس میندازه رو جمع میکنه
و در کل مخطل کننده سیستمهای دیجیتالی و فرکانسهای پلیس هست..
اقا این emp و jem چیه من تازه نصب کردم این بازیو اگه توضیح بدی ممنون مییشم
jam که دوستان لطف کردند در بالا توضیح دادن.بالا رو نگاه کن متوجه میشی ولی emp سیستم ماشین جولوییو مختل میکنه،موتور ماشین جولوییو برای چند ثانیه از کار میندازه
اینا یه جور اسلحه هست که بهت میدن تا دخل ماشین پلیسا یا ماشین مسابقه ای ها رو بدی.اگه پلیس باشی 4 نوع اسلحه بهت میده که یکی اسمش helicopter هست اگه بزنی یه هلیکوپتر میاد و با کارهایی که انجام میده باعث میشه سرعت ماشینایی که داری دنبالشون میکنی پاییین بیاد .
یه اسلحه دیگش اسمش emp هست که با زدنش یه نشانگر میاد که باید روی ماشین طرف نگهداری تا یه دستگاه اکتریکی به سمت ماشین طرف پرتاب میشه که باعث میشه طرف برای چند لحظه کنترل ماشینو از دست بده (چقدر طرف شد).
یه اسلحه دیگه اسمش spike strip هست که با زدنش از پشت مشین میخ میندازه رو جاده تا ماشینای پشت سری پنچر شن .
یه اسلحه دیگه اسمش road block هست که با زدنش یه تعداد ماشین پلیس میان جاده رو میبندن تا ماشین مسابقه ای ها با برخورد به اونا به ماشینشون صدمه وارد شه
برای ماشین مسابقه ای ها هم همین اسلحه هاست با این تفاوت که در مسابقه به جای هلیکوپتر بهتون turbo میدن که با زدنش سرعتتون زیاد میشه و میتونید از دست پلیسا در برید .یکی دیگش به جای road block بهتون jamme میدن که باهاش میتونیید این کارارو بکنید
میخهایی (حالا هر چی که اسمشه) که پلیس میندازه رو جمع میکنه
موقعی که پلیس emp میخواد بزنه بهت jam رو بزن emp غیر فعال میشه .یا موقعی که میخوای بری تو فرعی و میخوای پلیس ردتو گم کنه jam بزن
و در کل مخطل کننده سیستمهای دیجیتالی و فرکانسهای پلیس هست..![]()
سلام من بازی رو تازه خریدم وقتی بازی رو اجرا میکنم و دمو ها رو نشون میده و منو رو میاره بعد که من career رو میزنم و cop/racer یکیشو انتخاب میکنم بازی کرش میکنه بدون ارور موجه -(همون لوگو ی کرش ویندوز رو میاره)
سیستمم اینه :
vga : 5850 1g
ram : 4g ddr2
cpu: phenom 9550 4x ~ 2200
من و یک نفر دیگه هم این مشکلو داریم ظاهرا هیچ کس راه حلشو بلد نیست.......... اگه مشکلت حل شد راه حلشو مطرح کن ما هم از تو کف در بیایم![]()
منم این مشکل رو داشتم Update دو ماه پیش کارت گرافیکم رو دوباره نصب کردم درست شد در صورتیکه تازه آپدیت کره بودم خودشم یه ورژن بالاتر ولی پایین تره جواب داد
شما هم یه امتحانی بکن چند تا کرک مختلف هم هست دونه دونه چک کن درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)