مگه بازی آرژانتین چش بود.....؟؟؟؟؟؟
آخه انگلیس هم تیم بود که شما بردید.....؟؟؟؟
مطمئن باش که آلمان دو بر هیچ به آرژانتین میبازه.......![]()
مگه بازی آرژانتین چش بود.....؟؟؟؟؟؟
آخه انگلیس هم تیم بود که شما بردید.....؟؟؟؟
مطمئن باش که آلمان دو بر هیچ به آرژانتین میبازه.......![]()
Last edited by CHEGUEVARA.; 28-06-2010 at 00:20.
سوتی زیاد میدن! درضمن تو بازی تیمی هرگز به پای آلمان نمیرسن..دوتا گلشونم که مفت بود..ولی خب بازم به قول شما تو بازی بعدی معلوم میشه.
حالا شما میشه بگی که چه طور به این نتیجه رسیدی که فوتبال آلمان ماشینیه؟!![]()
يواخيم لوو: بازيکنانم بسيار درخشان ظاهر شدند
يواخيم لو در پايان بازي زيباي تيمش برابر انگليس به شبکه ملي آلمان گفت: مردان من بازي بسيار خوبي را ارائه کردند و از آنها کاملا راضي هستم. همه منتقدان من و تيمم نتيجه جوانگرايي منطقي فدراسيون فوتبال آلمان را ديدند و گمان نميکنم که ديگر مشکلي با جوانگرايي بسيار حساب شده ما داشته باشند.
سرمربی آلمان افزود: انگليس هم خوب بازي کرد اما هرگز در سطح فوتبال احيا شده ما نبود و اين پيروزي کاملا حق مردان من بود.
لو در مورد گل مشکوک انگليس که از ديد داور مردود اعلام شد گفت: من در مورد داوري اظهار نظر نميکنم اما فوتبال پر است از اين حوادث کوچک و بزرگ و تابلوي نتايج را هيچ چيزي تغيير نميدهد.
--------------------------------------------------------
اظهار نظر بازيكنان آلمان پس از برد انگليس
مولر در پايان مسابقه گفت: اکنون هدف بزرگمان را دنبال ميکنيم. من در هر حال در ويترين افتخاراتم يک جاي خالي خواهم داشت. روي گل سوم خوششانس بودم. خوشبختانه زاويهي درستي را انتخاب کردم. هميشه به خودم ميگويم هيجانزده نشو.
ميروسلاو کلوزه ديگر بازيکن گلزن بازي عصر يکشنبه در شهر بلوم فونتين هم گفت: از دقيقه نخست بازي در جريان مسابقه بوديم. سرسخت بوديم و شايسته اين پيروزي.
لوکاس پودولسکي ديگر گلزن بازي هم گفت: مهمترين بازيها همواره خاص هستند. اکنون بازيهاي دور حذفي است. از همين رو آلمان هميشه حاضر و آماده است. ما از دفاع تا حمله عملکرد خوبي را نشان داديم و در اين سطح هم با شايستگي به پيروزي رسيديم. ميدانيم که ميتوانيم و ميخواهيم سه بازي ديگر را هم در جام انجام بدهيم.
باستين شواين اشتايگر بازيکن خط مياني آلمان هم گفت: ما امروز تاکتيک خوبي داشتيم. هر کس سهمي داشت. ما در دفاع هم بخوبي ايستادگي کرديم. در خط مياني توپهاي زيادي را از آن خود کرديم و سپس فرصتهاي خوبي را هم به دست آورديم. بديهي است که اين بازي براي مسابقهي بعدي به ما اعتماد به نفس ميدهد. شايد اين بازي برابر آرژانتين باشد. مکزيک هم تيم بدي نيست.
داداش تایپیک جک که اینجا نیست اشتباه اومدی
خداییش تعصب رو کنار بزن کی امروز با اشتباه داوری اومد بالا المان یا ارژانتین
من که دلم می خواست گل افساید ارژانتین رو حساب نکنن چون ما نیازی نداشتیم
ولی اگه اون گل صد در صد انگلیس رو حساب می کردند شاید الان رقیب ما انگلیس بود
عزیز دلم گل ما افساید بودش ولی تو بازی شما گل صد در صد رو نگرفتن
ببین هوادارهای خودتون هم به بازی بعدیتون امید ندارن اینو که دیگه من نگفتم
انتقام شب طاعونی رم رو در افریقا خواهیم گرفت
اقا اين ماشيني رو كه همه شنيدن هي تكرار ميكنن...
ارژانتين مسي رو بگير ببينم ميخواد چه كار كنه...
يه تاكتيكي ...يه تكنيكي ...چيزي ...
با اون هشت پا که نسبتی ندارید؟البته اونم نمیتونست نتیجه رو به این دقت و اطمینان تعیین کنه!
شما اگه مسی و توز و میلیتو و...رو دارین خب انگلیسم رونی و جرارد و لمپارد و ..رو داشت پس بردن انگلیس به این راحتی هم نبود..
دوستان این تگ رو بیخیال
از بالا تهدید شدیم : دی
+
خدایی لو و کیلینزی تیم آلمان و نحوه بازی اونو متحول کردن
به نظرتون به آرژانتین دوتا میزنیم یا چهارتا؟
نه گلم نسبتی باهاش ندارم.....
ولی شمارشو دارم.....
شما داری آرژانتینو با انگلیس مقایسه میکنی....؟؟؟؟![]()
اگه تیمی با اشتباه داور اومده باشه بالا اونم آرژانتینه..حداقل ما با اختلاف سه گل بردیم خب تاثیر اشتباه داور کمتره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)