تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 451 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

من تا 15 صفحه قبل چیزی پیدا نکردم. شما که بلدی آدرس رو بده چکار پستهای قبلی داری؟؟ دو تا پست زدی یک خط هم آدرسم میدادی!!

اگر منظورتون چندتا پست قبلی هست که عکس گذاشتن من هم عکس گذاشتم و این گزینه برای من فرق داره. تو چندجا خوندم که برای ویندوزهای 7 و 64بیت ممکنه فرق کنه. نمی دونم چقدر درست بود اما این گزینها در اورست من یا نیست یا اگه هست من پیداش نمیکنم....
    بهتره این بحث را خاتمه بدیم تا به قول شما آمار پستهای اسپمزیاد نشه!!!!!!!!
    من توی لپ تاپ خودم از قسمتWindows Storage دور هاردم را چک کردم که درست بود.برند هارد هم درست بود(Seagate).حالا نمیدونم چرا برای شما این گزینه وجود نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ویندوزت 7 و 64 بیت هست؟ اگر اینطوره لطفا لینک برنامه اورست که داری به من بده من همون رو دانلود کنم شاید برنامه من ورژن خاصی هست و یا کرکشون مشکل داره....

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ممنون از پاسخ دوستان

ایشالا Laptop رو بگیرم واسه رفع مشکلات دوستان میام البته اساتید هستن و ما زیر سایشون.

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی به من کمک نمیکنه؟ من دی وی دی رامم پریده از mycomputer

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یک برنامه به نام Asus copy protect به صورت پیشفرض رو دستگاه نصب هست. نرفتی از اونجا ببندیش؟؟
    اگه نه به جچند وقت پیش ری استور کن ببین چی میشه اگه درست نشد از رجیستری میشه یک کارهایی کرد اما اگه وارد نیستی ریکاوری کن

6. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

یه عکس از DEVICE MANGER بزار

8. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

9

داداش باید بری روی my computer راست کلیک کنی و وارد قسمت device manager بشی وو لیست قطعات متصل به سیستمو میبینی در بخش dvd/ cd rom وارد جزعیلتش شو و یک راست کلیک کن روش و بزن scan hardware change یا یه همچین چیزی اگه مشکلی باشه اینوری حل میشه اگر حل نشد اول درایوراتو دوباره نصب کن و بازم اگر نشد تعویص ویندوز راهشه باز هم اگر نشد میتونی بری توی BIOS اسکن کنی اگر دوباررررررررررره نشد DVD شما یه ملکوت رفته و دیگه بر نمیگرده.

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام!
    دوستان این مدل تو بازار هست؟
    n61jq-x1
    قیمتش الان تو بازار چنده؟اول می خواستم n61jq-jx014v بگیرم اینو بهم پیشنهاد کردن.نسبت به اون چه فرق هایی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بازم سلام اقا ما هنوز خودمونی نشدیم نمیذارن راحت ارتباط برقرار کنیم.
    من از vaioman و سایر دوستان متخصصی که تشریف دارن سوال دارم که به من گفتن asusn61jq-x1 فقط!!!
    بحثی که هست:1-چه فرقی با pro64jq(که میدونم مدلی از همونn61jqهست)داره تو جزییات و قیمت؟؟؟؟؟؟/
    2-من 1400 دارم و میخوام n61jq بگیرم ولی دقیقا نمی دونم کدوم؟؟؟؟؟هارد مهم نیست.بلوری مهم نیست .قدرت و سرعت بسیار بسیار مهمه!!!گرافیک در حد یه مهندس برق.اهل بازی زیاد نیستم.ولی علاقه به کارای گرافیکی دارم.
    3-جایی نیست لیست مشخصات همه مدل های n61 موجود در بازار ایران رو داده باشه انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟
    آقا خیلی خیلی ممنون!!!
    جوابو بدید ممنون

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

ویندوزت 7 و 64 بیت هست؟ اگر اینطوره لطفا لینک برنامه اورست که داری به من بده من همون رو دانلود کنم شاید برنامه من ورژن خاصی هست و یا کرکشون مشکل داره....
    بله.وینوزم 7 -64 Bit هست.من تو گوگل سرچ کردم. اولش یه چندتا نسخه پولی و بیخود آورد.ولی لینکهای بعدش خوب بود.(FREE Everest)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    من اورستم قبلا"دمای CPU را در قسمت SENSOR نشون میداد.ولی الان دیگه نشون نمیده.پریده؟باید دوباره نصب کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •