خوب بازم تشکر!
فکر کنم به جای devmap میزدم map
به زودی خودم فایل ویرایش شده را همرا با منتخب چند تا ازاسلحه های خوب میگذارم تا بقیه هم مشکلات کمتری داشته باشن
خوب بازم تشکر!
فکر کنم به جای devmap میزدم map
به زودی خودم فایل ویرایش شده را همرا با منتخب چند تا ازاسلحه های خوب میگذارم تا بقیه هم مشکلات کمتری داشته باشن
سلام .
من خودم از منتقدان بازی هستمولی در مورد گرافیک نمیشه ایرادی گرفت !
تنظیمات :
اینم 2 عکس هنری![]()
Save بازی
محتویات :
پسورد :
دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 24-11-2010 at 18:08.
ببخشید از چه کارت گرافیکی استفاده می کنین ؟
نه ولي نميشه گفت گرفيكش عاليه . فقط ميشه گفت خوبه . چون هيچ پيشرفتي تو گرافيك نسبت به سري قبلي ديده نميشه . والا من كه نديدم .
راستي من يه مشكل خفن دارم . بعد از اجراي بازي براي شما هم ارور run in safe mode مياد ديگه ؟ من yes ميزنم بعضي وقتا مياره و بعضي وقتا نمياره و ميريه رو اعصاب . چيكار كنم ؟ بعضي وقتا با ريست حل ميشه و بعضي وقتا با 600 تا ريست هم حل نميشه .
Last edited by black.assassin; 24-11-2010 at 19:47.
کی گفته که گرافیک بازی پایینه.احتمالا سیستم شما پایینهواقعا به گرافیک نمیشه گیر داد.اینم چندتا عکس خودتون قضاوت کنید
![]()
نمیدونم ولی من هنوز حس می کنم گرافیکش از MW2 پایین تره
MW2
با این یکی خیلی حال کردم
Black Ops
![]()
اتفاقا به نظر بنده تو این نسخه بهبودهای چشمگیری تو زمینه ی گرافیک داشته!
نمونه ی بارزش هم اسلحه ها هستند که توی شماره ی قبلی خیلی بی کیفیت طراحی شده بودند ولی شما در این نسخه مثلا وقتی shotgun داشته باشی میتونی افکتهای محیط اطرافت رو روی بدنه ی اسلحه ببینی! که واقعا کم نظیر طراحی شده!
run in safe mode هم اگه yes رو بزنی خودش گرافیک بازی رو برات تنظیم میکنه! ولی نمیدونم برای شما چرا اینجوری میشه! شما یه بار no رو بزن ببین چی میشه!
بچه ها من کلا زیاد بازی جنگی دوس ندارم....به نظرتون این بازی رو بگیرم؟؟؟؟
سلام
به نظرم بازی جالبی هست ولی یک مشکل خیلی بزرگ داره به نظرم اونم اینه که تو بازی فقط باید آدم بکشی یا جایی رو منفجر کنی تا بری جلو کار دیگری انجام نمیدی در بازی به نظرم یکم خسته کننده هست ولی در کل بازی خوبیه .
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
سلام
بعد از تعویض ویندوز دوباره بازی رو نصب کردم حالا Save هام رو کجا کپی کنم تا دوباره بتونم از اون سیو ها بازی کنم ؟؟
چرا برای اینکه گزینه Resume Game فعال بشه باید بری تو تنظیمات و دوباره برگردی ؟؟ یعنی مشکل از کرک هست ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)