میشه لطفا بگین کجاست؟
میشه لطفا بگین کجاست؟
اقا این نوکیا چرا انقدر cpu,ram,rom پایین زده.در کل گوشی خوبیه یه چندتایی فناوری خیلی جالبو با خودش یدک می کشه.در کل من موندم بین فناوری های جالب این گوشی در مقابل این چندتا قطعه ی اساسی ضعیف. فعلا که منتظرم بیاد ببینم قیمتش چنده.بررسی کنم ارزش داره 97 بفروشم اینو بگیرم.
به اعداد توجه نکنید!
در تمام تست ها قدرت بالایی از خودش نشون داده!
همین که از نظر توان پردازشی از اون گالکسی پر مدعا ( خدای پردازنده ) و آیفون 4جی به اندازه 6 - 7 سر و گردن بالاتر ایستاده ( با این که در کاغذ این قطعات ضعیف جلوه می کنن ) فکر کنم کافی باشه. در صفحات پیش چند تست بنچمارک گرفته شده که در اون N8 در جایگاه قابل توجه و دقیقا رتبه 1 قرار گرفته.
شاد باشین
عزیزم....این بخاطره سیستم عامل سبک و راحتش هست...اگه همون iphone سیمبین بزاره که چند برابر میشه سرعتش![]()
ملاحظه فرمائید:
First impressions Nokia N8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر از فرمتهای Divx & Xvid پشتیبانی نمیشه![]()
Last edited by matin350; 04-09-2010 at 22:31.
خیلی وقت بود توی تاپیک نیومده بودم اقا این n8 هنوز نیومده؟!!!!!!!!!!!!
اینا که همه را گذاشتند تو خماری![]()
Last edited by jyjy; 05-09-2010 at 00:18.
مهمترین سوالی که دارم اینه که قراره کی بصورت رسمی وارد بازار بخصوص ایران بشه؟ و اینکه پیش بینی میشود این گوشی با چه قیمتی در ایران فروخته بشه؟ چون بدجور منتظرشم.
بچه ها شاید پرسیدن این سوال در حال حاظر که گوشی تو دستمون نیست و برنامه نویس ها و توسعه گر ها راه حل ها رو ارائه ندادن معقولانه نباشه میخوام بگم که توسط برنامه flipfont تو ایکس 6 فونتهای انگلیسی گوشی رو عوض می کردیم که یه برنامه سیمبیان بود ولی فونتهای فارسی رو نتونستیم. واسه این گوشی منظورم ان 8 چه پیشنهاد هایی دارید ..
آخه میدونید تغییر فونت یه جوریه که آدم رو سر ذوق میاره و گوشی رو کاملا سفارشی و باکلاس می کنه
حق با شماست فکر هم میکنم که بشه روی سیمبین 3 هم این کار رو انجام داد ولی نمیشه نظر قطعی داد تا موقعی که این ... این گوشی رو ول کنند بیاد اینور.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)