مرگ بر X10
مرگ بر X10
داداشی،اگه کم لطفی سونی نبود،الان همه دست و پا میزدن و یه نفر مثل من،بین خریدن دیزایر و نکسوس و گالکسی و ایکس تن شکی نداشت.....!!!مرگ بر X10
خیلی وقته روتش کردن بابا. کجای کاری. ولی الان مشکل همون بوت لودرهاین فلک خورده مگه روت هم میشه؟ تا جایی که من میدونم هیچ رامی نداره اینگوشی چون بوت لودرش -- نشده و نمیشه!!
تغییراتی که بعد از آپدیت به 2.1 دیده میشه:
Main improvements from Android 2.1 Xperia update:
* 30% increase in battery life: Due to Android 2.1 as well as better OS task management.
* Each homescreen will now display 20 app icons instead of 16. There will be 5 homescreens overall instead of 3.
* Improvement in the dialler: Applies to application of text messages and e-mail that will help to simplify and streamline operations.
* New lock screen displays battery level.
* New start-up wizard: Helps configure the Xperia X10 easily when first setting up. This includes steps to import contacts, setting up Wi-Fi and Gmail account as well as synchronizing with Google sync.
* Single inbox for multiple emails (Gmail and other).
* Live wallpapers: Sony Ericsson will offer a selection of 11 live wallpapers to choose from.
* Ability to import contacts from Facebook and Twitter: Profile pictures will be imported too.
* 720p HD video recording with autofocus.
* HTML 5 support and Bluetooth 2.1.
Android 2.2 (Froyo) on Xperia X10 undecided
A decision regarding Android 2.2 has not been decided yet. One of the reasons against upgrading, generally speaking, is due to hardware limitations that can result in lag, crashes or further bugs.
ایی یعنی هنوز تصمیم گرفته نشده.پس باز امکانش هست؟
منک ه براش رامی ندیدم!!! اگر رام باشه،دیگه مگه کسی مرض داره منتظر بمونه که سونی اپدیتش کنه؟!!خیلی وقته روتش کردن بابا. کجای کاری. ولی الان مشکل همون بوت لودره
بله،البته مولتی تاچ و 16 میلیون رنگ چیزایی بودن که ملت منتظرش بودن و بخاطرش حسابی سونی رو فحش کاری کردن!!!امیدوام که شما عقب نیوفتاده باشی!!!تغییراتی که بعد از آپدیت به 2.1 دیده میشه:
رام نيومده به خاطر همون بوت لودرشمنک ه براش رامی ندیدم!!! اگر رام باشه،دیگه مگه کسی مرض داره منتظر بمونه که سونی اپدیتش کنه؟!!
وگرنه 50 در% كار پيشرفته
منم همینو میگم دیگه!!!سونی هم گفته که بازش نمیکنه...وگرنه به هیچ وجه گوشی رو دستش نیمتونست حرف بزنه اونم این جوجه گوشی ها....!!!! نکسوس و این یارو کی بود؟ گالاکسی؟ او دیزایر و اینا همه جلوش باید زانو میزدن!!!رام نيومده به خاطر همون بوت لودرش
وگرنه 50 در% كار پيشرفته
سلام به همگي
من اين گوشي را خريدم ولي زبان فارسي نداره و حتي فارسي نشون نميده چيكار كنم ميشه بگيد چطوري فارسي روش نصب كنم فروشنده ميگفت همنوز فارسيش نسومده ولي برنامه اي هست كه روش نصب ميشه و فارسي را نشون ميده ميشه لينك برنامه رابرام بزارين
همچنين ميگن بلوتوث ش را بايد نصب كني .(والا اينجوريش را ديگه نديده بودم ) ميشه بهم بگيد چطوري نصبش كنم
لطفا كمكم كنيد ممنون
نوشته معلوم نیست که اپدیت 2.2 براش بیاد چون باعت میشه گوشی کند بشه
عجبچیچیش کمه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)