اگه دی وی دی خریدید فقط بازی رو روی درایو دیگه نصب کنید و چیزای دیگه رو مثل آپدیت و ... روی c نصب کنید حتما
اگه دی وی دی خریدید فقط بازی رو روی درایو دیگه نصب کنید و چیزای دیگه رو مثل آپدیت و ... روی c نصب کنید حتما
ببخشید دوست عزیز ولی منم بازیهارو روی آخرین تنظیمات گرافیک بازی میکنم، به نظرم این بازی اگه نگیم گرافیک عالی ولی گرافیک خیلی خوبی داره، نمیدونم شما چه توقعی از گرافیک یه بازی دارید! واقعا شما این بازیو با tropico مقایسه میکنید !!!در ضمن تمام بازی ها رو گرافیک بالا یعنی در اخرین سطح ممکن و در صورت ساپورت با dx11 بازی می کنم کسی که همچین گرافیکی رو دیده حتما می تونه متوجه گرافیک افتضاح این بازی بشه و درک می کنه من چی میگم
(ببخشید که اسپم دادم)
این صحنه های بازی کجاست که ما هیچی نمیبینیم !آخه دوباره نصب کردم دوباره صحنه دیدم![]()
دوستان مشکل من همچنان پا برجاست و نمیتونم بازی رو سیو کنم. یه values دیگه هم که دوستان لطف کردن دادن رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت.
لطفا کمک کنید
دوست عزیز من الان بازی کلا پاک کردم و فقط 2تا دیویدی بازی نصب کردم حالا باید چیکار کنم.میشه از اینجاشو بم بگین که راحت بازی کنم.توی یه سیدی فروشنده یه فایل کرک بم داد .فقط یه فایا اجرای و 3تا فایل نوشتاری.اونارم باید کپی کنم.لطفا کمک میکنید
اگه می خواید این بازی گرافیکی مثل metro داشته باشه نباید بخواید که شهری به این پیچیدگی و اجزای مختلف رو ببینید . به عبارتی یا اجزای زیاد بازی یا گرافیک بازی . اگه هر دو رو می خواید باید سیستم high-end داشته باشید و هیچ کمپانی به خاطر کیفیت بازی مشتریاشو از دست نمی ده .
از همون اول بازی صحنه ها شروع میشه و فحش و فحش کاری هم که فراوونه . البته واسه هر کسی اینا صحنه نیستن![]()
Last edited by black.assassin; 11-04-2010 at 22:08.
دستت درد نکنه حالا اینو کجا کپیش کنم؟
فکر نکنم value ربطی به سیو بازی داشته باشه . اگه نمی تونید سیو کنید شاید از کرک بازیتونه .
یه عکس از فولدر کرکت بزار . ممنوندوست عزیز من الان بازی کلا پاک کردم و فقط 2تا دیویدی بازی نصب کردم حالا باید چیکار کنم.میشه از اینجاشو بم بگین که راحت بازی کنم.توی یه سیدی فروشنده یه فایل کرک بم داد .فقط یه فایا اجرای و 3تا فایل نوشتاری.اونارم باید کپی کنم.لطفا کمک میکنید
شرمنده برنامه عکس گرفتن ندارم ولی دقیقا همون فایل 3مگیست که صفحه پیش گذاشتن دوستان
شما به روشی که دوستان تو همین تاپیک گفتن بازی رو کرک کن . دقیق یادم نیست کدوم صفحس .
ولی اگه server.exe رو روی دسکتاپ داری که باید بعد از اجراش بازی رو اجرا کنی و یوزر بسازی و وارد بازی بشی .
این قسمتو منم نمیدونم چطوری ردش کردم
دکمه ها را هم میده ولی کمی مشکله
باید روشش را پیدا کنی
همون صحنه اولهای بازی یادت رفته ؟
البته زیاد هم صحنه مشکلسازی نبود
جالا نمیدونم چرا اون دوستمون پرسیدند
اکثریت مردم از این صحنه ها دوست دارند ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)