ثابت باید بذارم داخل پرانتز چون اصلا ثابت نیست !!
ماکسیمم سرعت 1.46
ثابت باید بذارم داخل پرانتز چون اصلا ثابت نیست !!
ماکسیمم سرعت 1.46
عجب 128 من زور بزنه 132
انشا.. سرعتها خوب بمونه
Last edited by maziarb; 07-03-2011 at 21:45.
خوب من خیلی وقت بود نت نداشتم ! الان رفتم 3گیگ 128 گرفتم !
این قضیه سرعت های بالاتر چطوریه ؟! 128 دارم سرعت دانلودم 128اِ ! پس 512 باید 512 باشه و 1 مگ هم 1مگ نه 200-250 ! که غیر ممکن ِ ! در واقع ما همین الانم 128مون 1مگابیت !
فک کنم 128 روزانش همون 1مگ باشه ولی شبانش 128 (15تا) باشه و بقیه سرویس ها فقط شبانشون بهتر بشه !
امیدوارم هرکاری میکنند به نفع ما باشه
اگه دیدم به صرفس واسه تابستون 3ماهه 512 یا 1مگ میگیرم !
کارت بازنشتگی بابام کارو حل میکنه ؟!
فعلا که ما که 1مگ گرفتیم فرقی با 128 نداره ! الان هم مخابرات رو هواست شما یک برگ سفید هم ببری اصلا نگاه نمی کنند این چی هست کارت دانشجویی همسایتونم ببری قبول می کنند !!
با این تعرفه ها همه چی به سود مخابرات و به ضرر ماست بچه ها اینجا هم روز اول داغ بودن گفتن می ریم مخابرات ولی الان فقط بلندند اینجا اعتراض کنند کم کم هم مجبورند خودشون راضی کنند !!
Last edited by nini bad; 07-03-2011 at 22:26.
من امروز رفتم گفتم باو دارن راس راس ازمون دزدی میکنن چرا هیچی نمیگین ؟!
همه ملت تابع ظلمن ...
من پایه اعتراض هستم ،اما واسه این نمیشه که هرروز یه اطلاعیه جدید توی سایت میذارن، مگر یدفعه نگفتند که کسانی که مشترک فعلی هستند، میتونند از سرویس قبلی استفاده کنند؟ دیروز اعلام کردن همه باید سرویس جدید بگیرن!
دوستان اونایی که قبلا از جریان عوض شدن تعرفه های تمدید کردن و بخوان بیان روی این سرویس ها نمیشه؟
کسی رفته اونجا بپرسه؟
من تازه یه 6 ماهه تمدید کردم حدود 10 روز پیش اگه میدونستم صبر میکردم
البته هنوز نمیدونم سود کردم یا ضرر ولی اگه سرعت شبانش واقعی بشه یه مگ اون خیلی به صرفه هست البته اگه اینجوری بشه
حالا اونایی که میتونن یه پرسو جو کنن ببین مشترکین سیستم قبلی میتونن بیان رو تعرفه های جدید یا نه اگه بشه من میخوام بیام رو 1 مگ
جالبه . امشب سرعت دانلود من حدود 30 هستش که گاهی تا 40 هم میره .سرویس 128 قدیمی
البته اینم بگم که 2 هفته پیش هم یه شب سرعت شبانه رو 130 تنظیم شده بود که حدود 2 گیگ دانلود داشتم بدون اینکه حتی یه ذره از اعتبارم کم بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)