تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 145 از 645 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

امروز شاتل گرفتم ،سرعت دانلودش 17 هست

ازش راضی هستم

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض اين بستگي به مركز مخابراتتون داره

من به اسیاتک 11 روز پیش مدارکم رو دادم ولی هنوز میگن وصل نشده!!
    واسه شما ها چقدر طول کشید ؟ چی کار کنم ؟
    اين بستگي به مركز مخابراتون داره برايه من مركزمون حكمت شعار بودش چهار رزوه وصل شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اين بستگي به مركز مخابراتون داره برايه من مركزمون حكمت شعار بودش چهار رزوه وصل شد
    بله این کاملا درسته به این دلیل که کار اداری یه مقدار طول می کشه برای خود من 2 هفته طول کشید وصل شود

اگه نباشه جاش خالی می مونه azh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ما كه تو مشهد صبانت گرفتيم چهار روزه تموم شد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان این موضوع که چقدر طول میکشه تا خط رانژه بشه بستگی به مخابرات منطقه شما داره اگه شما در تهران باشین کار شما نسبت به کسی که در شهرستان هستش دیرتر انجام میشه بدلیل اینکه بیشتر مصرف کنند اینترنت در تهرانی ها هستن بنابراین هر منطقه خود بستگی به تعداد نفراتی داره که دارن از اون منطقه اینترنت پر سرعت استفاده می کنن و در واقع این طور میشه گفت که شما رو توی نوبت قرار میدن و طبق اولیت هر فرد براش خط رو رانژه میکنن مثلا امکان داره در یه مرکز مخابراتی کل کارها 3 روزه انجام بشه ودر یه مرکز دیگه 2 هفته طول بکشه حداکثر زمان هم که به نظر خودم 3 طول میکشه تا خط رانژه بشهدر صورتی که مدارک به مخابرات فرستاده شده باشه و خط شما هم مشکلی نداشته باشه (pcm)نباشه خط رو براتون زانژه می کنن

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

رانژه در کل تعریفش چیه؟؟؟؟ چه امکاناتی رو روی خط میزارن ؟؟؟؟ چرا مخابرات کاری نمیکنه خط هاش آماده باشن از اول مثل دایل آپ اشتراک بخری استفاده کنی ؟!!! این کشور ما کی میخواد پیشرفت کنه نمیدونم .

من آسیاتک رو گرفتم ماه اول که تست کنم خوب باشه میگیرم بعد باشه میرم همون صبا میگیرم چون صبا واقعا افت سرعت نداشتش هیچ وقت فقط بدیش محدود بودنش هست که اونم برای همینه که خوب سرویس میده

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

اونایی که اسیاتک دارن با پیغام :the cable is unplugged روبه رو نمیشن؟
    من از دیروز که مدام با این پیغام روبه رو میشم....اصلا نمیتونم وارد شم...از صبح دو ساعت فقط تونستم تو اینترنت باشم...هی قطع میشه هی وصل میشه...
    اینم که ... قبلا یه مشکل داشتم الان شده 2 تا...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رانژه در کل تعریفش چیه؟؟؟؟ چه امکاناتی رو روی خط میزارن ؟؟؟؟ چرا مخابرات کاری نمیکنه خط هاش آماده باشن از اول مثل دایل آپ اشتراک بخری استفاده کنی ؟!!! این کشور ما کی میخواد پیشرفت کنه نمیدونم .

من آسیاتک رو گرفتم ماه اول که تست کنم خوب باشه میگیرم بعد باشه میرم همون صبا میگیرم چون صبا واقعا افت سرعت نداشتش هیچ وقت فقط بدیش محدود بودنش هست که اونم برای همینه که خوب سرویس میده
    زمانی که برروی خط شما بتونن سیگنال هایی رو به غیر از خط تلفن مدوله کنن رانژه کردن در اینجا مخابرات احتیاج به دستگاه خاص برای جدا سازی اطلاعات مدوله شما داره که اگه نباشه خوب غیر ممکن هستش و نسبت با دایال اپ خیلی فرق میکنه شما زمانی که با دایال اپ می خوای وصل بشی باید از طریق گرفتن یه شماره تلفن به سرور وصل بشی اما در اینترنت پر سرعت سرور میاد یه خط اختصاصی برای شما در نظر میگیره تمام ارتباطات بین مرکز سرویس دهنده تا مخابرات از کابل های نور استفاده شده که در سرعت دریافت و ارسال خیلی موثر هستش و دوست من حرف شما درست اگه مخابرات به خواد می تونه اینترنت پر سرعت برای شما قرار بده که احتیاجی به مودم هم نباشه و از طریق کابل شبکه وصل بشه به کامپیوتر ولی اینا بودجه لازم ندارن برای این کارا و اگر هم داشتن برای ما ها خرج نمی کردن که

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من از دیروز که مدام با این پیغام روبه رو میشم....اصلا نمیتونم وارد شم...از صبح دو ساعت فقط تونستم تو اینترنت باشم...هی قطع میشه هی وصل میشه...
    دوست من هم مثل شما این مشکل رو دیروز و امروز داشتم زنگ به قسمت فنی و گفتم که این مشکل رو دارم اونا گفتن که دارن خط ها رو توسعه میدن البته فکر کنم منظورشون بستن برنامه های p2p بوده گفتم کی درست میشه گفت حداکثر تا 1 شنبه طول می کشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست من سرعت دانلود شما چنده و مشکل اولتون چی بوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •