سلام...
کی گفته راضیم.من فقط گفتم قطعی نداشته.
پینگش افتضاحه.800 تا 1800
سرویسم 256 است سرعت دانلودم بیشتر مواقع 7 تا 12 است.
سلام...
کی گفته راضیم.من فقط گفتم قطعی نداشته.
پینگش افتضاحه.800 تا 1800
سرویسم 256 است سرعت دانلودم بیشتر مواقع 7 تا 12 است.
بچه ها کسی می دونه چجوری میشه این مودم های indoor هشتاد تومانی به یک فرکانس خاص مثلا 34490000 وصل بشه و هی تغییر فرکانس نده؟
غرفه های مبین نت در نماشگاه الکامپ:
سالن 41
غرفه های 4124-41254126-4127-4128-4129-4130-4131-4132-4133
این هم نقشه نمایشگاه :
اگر این وضع سرویس دهیشون ادامه داشته باشه می تونید توی نمایشگاه گیرشون بندازید !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه فیلم تست سرعت که از یک کشور خارجی در حال دانلود با سرعت نور از هات فایل گرفته شده .
فقط تفاوت اینترت ما رو با اینا مقاسه کنید !!!!!!
لینک دانلود مستقیم : ( حجم 800 کیلوبایت )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالب بود.
داره بازی Medal of Honor رو میگیره که فکر میکنم توی 6 دقیقه کلشو بگیره (البته ایشون نسخه repack که حجمش کمتره رو داشت میگرفت!) ولی من دو روزه گذاشتم برای دانلود هنوز تمام نشده!
امروز 4 5 ساعت سرعت خوب بود بعدش خراب شد.
اینم برای دومین روز....
برای من توی این هفته که خیلی خوب بوده, روزی 10 گیگ هم دانلود داشتم. این گزارش دانلود روزانه du meter هستش:
![]()
واقعا سود کلان مثلا توی مودم های اوت دور 150 هزار تومانش کم کم سوده
با سلام
یه سوال برام پیش اومده از بچه های دانلودر
شما که 24 ساعت میزنید برای دانلود کی و چه جوری وب کردی میکنید ؟ همین جوری اگه IDM را استارت کنیم کل پهنای باند را میگیره ( حالا فرض کنیم شما تعداد کانکشن ها را از 8 زیاد تر نکردید ) دیگه نمیزاره یه صفحه وب براحتی باز بشه شما این موضوع کلافتون نمیکنه ؟ یا چه جوری باهش کنار اومدید
بچه ها امروز سایت rapidbaz رو بستن واسه تعمیرات. کسی یه سایت تو این مایه ها نمیشناسه. اگه مجانی باشه که بهتر.
با سلام به دوستان من 3 روز وایمکس گرفتم 1 مگ نامحدود و سرعت دانلود من با تورنت 120 و دانلود منیجر 140 میده و هیچ مشکلی هم ندارم و پینگ هم 250 میده تو شهر ما یعنی اردبیل از هر کسی پرسیدم قطعی یا مشکلی داشتید گفتن نه همه چیز عالی است منم 3 روزه خریدم سرعت هم تورنت و هم دانلود منیجر خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)