من نگفتم 2 روز 4 بار به مدت 1 دقیقه و 50 ثانیه خامموشی داده بود
به من گیر نده منبع : خود سایت ALTER IW NET
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نگفتم 2 روز 4 بار به مدت 1 دقیقه و 50 ثانیه خامموشی داده بود
به من گیر نده منبع : خود سایت ALTER IW NET
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و ممنون اما
من تمام سرور ها رو امتحان کردم حتی از چند تا دوستان فایل alterIWnet.ini هم گرفتم بازم نشدهاحتمالا اسم سرور رو یک نقطه کم گزاشتی یا یه چیزی شبیه این
damageware.no-ip.info
server.alteriw.net
فکر کنم مشکل داره چون حجم دانلودی را 0 کیلو بایت می زنه و اینکه من با رپید شر مشکل دارم . می گه که ایپی شما در حال دانلود است و باید منتظر بمانید(الان یک هفته ای می شه که این رو می گه و من مال دوستم رو هم گرفتم نشدهمن مال خودمو آپ کردم اسم سرور رو از مال من بردار تو مال خودت بریز احتمالا درس می شه
دوست عزیز همان طور که گفتم من دو روزه که دارم مدام امتحان می کنم و نمی شه من تا حالا وسل نشدم و از وقتی که بازی را نصب کردم .... همین رو می گه و فکر نمی کنم مشکلم این جا باشه...من نگفتم 2 روز 4 بار به مدت 1 دقیقه و 50 ثانیه خامموشی داده بود
به حر حال من برای اطمینان(گرچه که می دونم ربطی نداره اما خوب) ویندوزم را عوض می کنم و بعد اگر نشد اصلا بی خیال کالاف 6 می شم میرم همان 4 خودمان رو بازی می کنم
ممــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنون
سرور الان دایر هست
188.126.136.151
free for all
سرور بسته شد وقت تمام خسته نباشید.
Last edited by sima_6600; 27-05-2010 at 17:10.
ممنون که باز یه سرور رایگان زدی.ماهیانه 5 تومن رزو هرکی پایه اس بسم الله.
ey baba mikhaid server bezanid had aghal ghablesh ye neda bedid ta ma ham biaim![]()
سلام دوستان اگه میتونید یه توضیح بدید که اگه مثلا من بخوام یه سرور دائمی با اسم یه شرکت داشته باشم هزینه اش چقدر و باید چیکار کنم.
باید یکم پول خرج کنی
اقایون هر کی دوست داره به ما کمک کنه فقط 5 هزار تومان کافیه مطمان باشید خیلی بیشتر از این ها ارزش داره.
چقدر؟ کجا؟ به کی؟ یه خورده توضیحات بیشتر میخوام.
188.126.136.151
این هم ip سرور الان در حال اجرا هست
Mod=Free For All
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)