این ویدئو ها داره یه hover craft رو درست می کنه . من می خوام یه اتومبیل باشه.
این ویدئو ها داره یه hover craft رو درست می کنه . من می خوام یه اتومبیل باشه.
آیا ویدئو ای در مورد وارد کردن اتومبیل انگلیسیش هست ؟
سلام
چه فرقی داره شما جاش ماشین قرار بده .
منظورم آموزش به زبان انگلیسی هستش.
خواهش می کنم
راستش ماشینی که من اضافه کردم، Sci-Fi بود، یعنی تخیلی بود و مربوط به آینده. برا کد نویسی باید دقیقا اون چیزی که می خوای رو پیاده کنی. برا همین کد من به درد شما نمی خوره. با این همه قبل هر کدی، شما باید اول به Unreal Script وارد شده باشی، روش کار کن، کار سختی نیست.
در ضمن کد های مثالی که در حین یادگیری می بینی بعضیاش که ظاهرا بی ربط هم هست، در عمل مستقیما به درد این کارت می خوره. مثلا من شلیک ماشینم رو از یه کد مثال که برای Turret ساخته شده بود، درست کردم.
مهران جان Geodav تو اون ویدئو ها انگلیسی حرف می زنه، فقط لهجه داره، چون خودش آلمانیه. در ضمن خیلی هم وارده، قبلا یه مود خیلی بزرگ با آنریل ساخته.
فعلا.![]()
سلام
والا من که کار نکردم، ولی از مدل کارم پرسیدم، اینو گفت:
چیزی که من می دونم اینه که کار ساده ایه، چون هر چی مدل به من میده چند المنتیه، منم هی بش می گم نکن این کارو ولی گوش نمی ده.تو مکس هر قسمتی که می خوای جدا متریال بدی، رو سلکت می کنی، و تو تنظیمات Edit Poly یه ID جدا بهش می دی.
تا بعد.![]()
سلام
من اگه بخوام آنریل اسکریپت رو یاد بگیرم باید چه برنامه ای رو نصب کنم؟
با تشکر
دوست عزیز برو یا wotgreal نصب کن یا nfrigne
نرم افزار context هم می تونه باشه یا نه؟
سلام
اگه منظورت اینه با چه برنامه ای کدنویسی کنی، در کل هیچ محدودیتی نیست، و با هر ادیتور متنی می تونی، حتی Notepad. با ااین همه یه سری برنامه هست، که Color Highlight یا Class Tree بهت میده.
UnCodeX: کلا اکثر این امکاناتو داره، ولی برنامش چندان جدید نیست، و احتمال بروز باگ توش هست. یه سری تنظیمات هم برای شروع نیاز داره. برای تنظیمات اولیش یه سرچ بکن.
Wotgreal: امکاناتش خوبه، هر چند برای من مدام قفل می کرد، در نتیجه سریع عوضش کردم. اینم برای تنظیمات اولیش یه سرچ بکن.
++Notepad: این برنامه برخلاف قبلیها ادیتور همه منظورست. شاید بشه گفت خوشدست ترین برنامست برای هر زبونی، البته غیر VS. بیش از 40 زبون رو ساپورت می کنه و برای باز کردن تعداد خیلی زیاد فایل هم فوق العاده سریع هست. فقط چون همه منظورست، Class Tree نداره.
Nfringe: این یه برنامه نیست، صرفا یه Language Service هست برای Vidual Studio. حتما می دونی که VS بهترین برنامه برای کد نویسیه. حالا Nfringe اومده زبون Unreal Script رو بهش اضافه کرده. کلا گزینه ی خوبی هست، یه مدت با این کار می کردم، ولی خب یه چنتا باگ داشت که خوشم نیومد. اگه این گزینه رو انتخاب کردی، برای تنظیماتش برو یه سر بزن به آموزش سایت X9Productions. این مورد تنها گزینه ای هست که بهت Intelliscence می ده. و سرعت کدنویسیت حدودا 1/3 زیاد میشه.
Context: این برنامه هم مثل ++Notepad یه ادیتور همه منظورست. الان 4-3 ماهیه از Context استفاده می کنم، هر چند این یکی هم Class Tree نداره. ولی خب در کل خیلی برنامه ی راحتیه. دکمه های User Command که داره خیلی به کار کمک می کنه. این موردو اگه خواستی، نیاز به تنظیم خاصی نداره. خودم بازی آخرمو کامل با Context انجام دادم.
برای شروع توصیه می کنم از برنامه ای استفاده کن که حداقل Class Tree داشته باشه. که++Notepad و Context ندارن. Nfringe احتمالا گزینه ی خوبی باشه برات.
راستی برای پروژه های Commercial، همه رایگان هستن، به جز Wotgreal و Nfringe. غیر اینا 6-5 تا برنامه ی دیگه هم هستن ولی چندان مالی نیستن.
اینم یه توضیح نسبتا کامل برا ادیتور ها. لطفا بقیه هم همین پستو بخونن که هی این سوال نیاد تو تاپیک.
فعلا.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)