درموردمهندسی معکوس اطلاع دارین؟درمورد ارشد جواب میده
درموردمهندسی معکوس اطلاع دارین؟درمورد ارشد جواب میده
تاپیک مهندسی معکوس همسایه بقلی ما هست !
سلام این لینکها که خرابه
شما از تهران هستی من شیرازم چجوری میتینگ بزاریم هر جور که بگی واسه یاد گرفتنش در خدمتم
---------- Post added at 03:47 AM ---------- Previous post was at 03:44 AM ----------
شما تهران هستی من شیراز بگین چجوری میتینگ بزاریم لطفا
نمیدونم...
این آی دی من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا با هم هماهنگ میکنیم.
سلام .
نمیخوام متن خیلی طولانی بشه پس سری میرم سر اصل مطلب...
خوب قبل از اینکه بریم راجع به کیفیت و سرعت و از این حرفا حرف بزنیم ، یه چیز بسیار جالب که از گوهونگ به چشم ما میخوره معماریش هست . اگر این روبیک رو قبلا ندیده باشید و به صورت DIY بخریدش کاملا شکه میشید .
توی دو عکس زیر میتونید تصویر گوشه ها و لبه های گوهونگ رو ببینید .
گوشه
لبه
هر لبه گوهونگ از دو قسمت و هر گوشه از 5 قسمت تشکیل شده .
هسته گوهونگ چیز خاصی نداره و یه هسته معمولی هست .
مکعب مرکزی ( Center piece ) ها هم طوری طراحی شدن که لبه ها با برخورد به اینا راحت حرکت کنن و گیر نکنن .
خوب حالا میریم سر کیفیت این مکعب و بررسی فنی !
- وقتی این روبیک رو برای اولین بار که دستتونن میگیرید احساس خوبی بهتون دست میده و حس میکنید که روبیک خوبی دستتونه !
البته بستگی داره از کارخونه ( یا از جایی که میخرید ) روغن کاری شده باشه یا نه ؟
چون گوهونگ تا وقتی که روغن کاری نشده باشه خیلی افتضاحه اما بلافاصله بعد از اینکه بشه روبیک فوق العاده ای میشه.
- سرعت این روبیک خیلی بالاست که البته هم خوبه هم بد .
خوبیش که مشخصه و اینه که شما سرعتتون میره بالاتر .
بدیش هم اینه که مثلا وقتی شما یه حرکت U رو میزنی به جای 90 درجه ممکنه بیشتر یا کمتر بچرخه .
- البته از اونجا که گوهونگ کارش تو کندن گوشه ها محشره مشکل بالایی یه جورایی حل میشه.
- گوهونگ خیلی کم گیر میکنه و از این بابت نمیره رو اعصاب !
- حالا بریم سر پریدن قطعات یا همون پاپ کردن ، باید بگم اگه تنظیمات پیچ گوهونگ درست باشه گوهونگ خیلی کم پاپ می کنه ، یه چیزی حدود یه پاپ تو هر 200 یا 300 تا حلی که میکنید !
- زدن حرکت های M توی گوهونگ خیلی آسون و راحته و سرعت بالایی هم داره و مشکل خیلی ها از این بابت حل میشه
خوب فک می کنم تقریبا همه چیز رو گفتم . و حرف آخر :
گوهونگ ار همه لحاظ روبیک فوق العاده ایه و از وقتی که اومده خیلی ها از این به عنوان روبیک اصلیشون استفاده می کنن . به نظر من تنها بدی گوهونگ همون مشکلیه که تو قسمت سرعت گفتم که با یه مدت کار کردن وقتی نحوه کنترل این روبیک که دستتون بیاد خیلی نیاز نیست نگران باشید.
(1 تا 10 )
امتیاز کلی من به این روبیک : 9
سرعت : 9.5
کندن گوشه ها : 9.5
مقاومت به گیر کردن : 8
پریدن قطعات (پاپ) : 9
نوع روبیک : نرم و روون
موفق باشید . امیدوارم که استفاده برده باشید .![]()
سلام کسی اینجا نیست ؟![]()
.
.
.
سلام ...![]()
اقا جابر قیمت Dayan Guhong اگر گیر بیاد چنده ؟
احتمالا حدود 25 تومن میشه
اگه خدا به خواد , تا اواخر امسال این روبیک از طریق گروه آموزشی هوش ایرانی ارائه می شه ...
هر دو تا لینک روش های مبتدی حل روبیک مشکل پیدا کرده لطفا بررسی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)