راستی حتما گوشیت باید رو پروفایل general باشه و اصلا از گوشی استفاده نکنی و برای راحتی کار و اجتناب از تماس احتمالی گوشیتو به یه خطی دایورت کن
راستی حتما گوشیت باید رو پروفایل general باشه و اصلا از گوشی استفاده نکنی و برای راحتی کار و اجتناب از تماس احتمالی گوشیتو به یه خطی دایورت کن
Last edited by Help118; 19-07-2010 at 15:37.
بهیچ عنوان این کار رو پیشنهاد نمی کنم چون کاور اورجینال تو بازار شاید گیر نیاری و کاورهای اورجینال جنس خاصی دارن که مانع از آنتن دهی خوب نمی شه . جنس هایی که تو بازار موجودند پلاستیکند. یبار یکی خواست کاور ان 95 رو عوض کنه اورجینالش 40 تومن بود. درضمن کاور آبی سفید برای 32 گیگ ها بود
کلا آنتن دهی اسمارت فون ها یکیم پایین تره و این رو استیو جابز نیز معترف شده واسه اپلش و همه اسمارت فونها اینجورین. حالا بیای کاور ناجور هم بندازی دیگه واویلا
1.اولا سلام و ضمن عرض ارادت بای دبگم خیلی خاطرخواتیم
2.در مورد شازام باید بگم که پس بدون اتصال اینترنت هیچ کاری امکان نداره؟ و اصلا برنامه قایل اجرا نیست.
3.من در مورد شما هیچ فکری نکردم هر چی بوده نیت خیر بودهوقتی شما میفرمایید فریم ویر گوشی رو با وای فای یا جی پی آر اس در حدود دقایقی دانلود کردی و نصب کردی و وای فای حجمش رو کم میکنه، این امر رو محال دانستم و متاسفانه دوستان دیگر یا علم این کار رو نداشتند یا نخواستند وارد بحث بشن از اینرو هیچ کس نیومد متقاعدتون کنه. من هیچ فکر بدی نکردم . من چون نمی دونم سطح معلومات دوستان در چه حدیه گاهی میشینم از پیش دبستانی توضیح می دم
خواهشا ناراحت نشین من معذرت میخوام بلاخره چون آشنایی قبلی ندارم بهمین جهت
4.بله عزیزم مولتی تاچ نداره
5.آپرا مینی میگه ------ داره من که با این کارا کاری ندارم ولی باید بگم برای اینکه بخواهید به اینترنت وصل شید از گوشی و یه اینترنت بی خطر و امنی داشته باشید از وی پی ان مخصوص گوشی استفاده کنید و برای اینکار به من هم سر بزنید تا بگم و سلام منو برسونید
6.نقشه های نوکیا برای ایارن در حال حاضر خیلی ها میگن 27.1 مگ هستش. دوستان تو کلوپ همسایه هم دانلود کردن من خودم یکیش! نمی دونم چه مشکلی داره اینرتنت یا نوکیای شما که 16 نشون می ده از مال من که همه چی حله
7.بله بهترین گارانتی گارانتی نوکیات. یه زمانی پکهاشون اسپشیال بود ولی بتازگی شده معمولی باید بگم به عکس تو سایت دقت نکن اگه زیرشو بخونی مینوسه واسه منطقه تا منطقه پک ها و محتویاتشون فرق می کنه. باید بگم رو 32 گیگ ها یه هدفون قلمبه ای بود تو سری جدید نوکیا اونو برداشته بود!!!!!!!!!
8.NSU=OVI SUITE هیچ فرقی تو این برنامه ها واسه دانلود وجود نداره باید بگم سویت OVI کاملتره و برنامه NSU از زیرمجموعه های OVI SUITE هستش.
التماس دعا
میشه بگی عزیز دل که این اس پی چیه و لینک دانلودش چیه و به چه دردی میخوره
ممنون
فکر کنم نرم افزار smart movie که یه قسمتش رو کامیپتر نصب میشه این کار رو برات بکنه. این نرم افزار یه قسمتش سیمبیانه رو گوشی هم نصب میشه ولی من از کیفیت پخشش خوشم نیومد.
لینکش یادم نیست ولی یه سرچی بزن تو گوگول. آخرین ورژنش 4.15 هستش
امیدوارم نیمه پر لیوان رو ببینی. بابا این حرفهای شما یه تهمتی بیش نیست! خواهشا بس کن ! من اینجا نه سر پیازم نه ته پیاز. این مکان علمی فرهنگیه اومدیم یه چیزایی یا دبدیم و ده برابر اون یاد بگیرم. جای دشمنی کینه نیست.گرچهه من نمی دونم شما به چه گناهی داری منو سلاخی می کنی.
من اگه غلطی کردم (که نکردم) همینجا کنار دوستان از شما معذرت میخوام . بخاطر خدا ببخشفکر کنم دیگه راضی بشی
------------------------
درضمن طبق فرموده : بالاتر از هر صاحب علمی دانشی وجود داره! به این زور و زر دنیا چو بی عقلان مشو غره! من تا حالا شاید بیشتر از 50 تا گوشی عوض کردم ولی هیچ وقت خودمو متخصص گوشی شناسی نشناختم.
از نظر تاچ و کیفیت پخش صدا عالیه ولی مثل بقیه گوشی ها معایبی داره
ولی بهر حال بهتر از این تو نوکیا در حال حاضر نیست.
چی چی گوشی گوشی آزار دهندس؟ من نفهمیدم چی نوشتی![]()
با آخرین ورژن Jet Audio (ورژن 8 ) میتونی هر فرمتی رو به هر سایزی تبدیل کنی
با سرعت بالا وکیفیت بالا...
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
تو خودت بورو بزن ببین چند مگ می نویسه؟ میگه 18.4
حالا چرا نقشه تبریز نیست؟ من دانلود کردم ولی وقتی به gps وصل میشم نقشه تبریز رو نشون نمیده . چرا؟
مشکل حل شد
فایل 47 مگی رو بطور دستی دانلود کردم و ریختم تو گوشی
این گوشی قوی ترین gps رو داره و میتونه تو فضای بسته (تو خونه) براحتی به ماهواره ها وصل بشه!!!
اگه لینک نقشه ماهواره ای تبریز رو کسی داره لطفا بده و طریقه نصب (کپی فایل ها).
THANKS
زوم کردن گوشی هنگشو میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)