تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 323 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فقط بند های 4, 5 رو میخواستم بدونم.ممنون
    نقشه های ایران رو امروز صبح دانلود کردم از Ovi Suite که 17.4 مگابایت بود. چرا؟!!!
    راستی حتما گوشیت باید رو پروفایل general باشه و اصلا از گوشی استفاده نکنی و برای راحتی کار و اجتناب از تماس احتمالی گوشیتو به یه خطی دایورت کن
    Last edited by Help118; 19-07-2010 at 15:37.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من مشکلم با این گوشی اینکه ترکیب رنگ آبی و سفید خیلی خیلی دوست دارم و با رنگ مشکیش اصلاً حال نمیکنم :(

میشه کاور این گوشیو یه جورایی عوض کرد؟
    بهیچ عنوان این کار رو پیشنهاد نمی کنم چون کاور اورجینال تو بازار شاید گیر نیاری و کاورهای اورجینال جنس خاصی دارن که مانع از آنتن دهی خوب نمی شه . جنس هایی که تو بازار موجودند پلاستیکند. یبار یکی خواست کاور ان 95 رو عوض کنه اورجینالش 40 تومن بود. درضمن کاور آبی سفید برای 32 گیگ ها بود

کلا آنتن دهی اسمارت فون ها یکیم پایین تره و این رو استیو جابز نیز معترف شده واسه اپلش و همه اسمارت فونها اینجورین. حالا بیای کاور ناجور هم بندازی دیگه واویلا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

@1406 و 1414
    درباره ی شازم این برنامه به شما کمک میکنه تا اگر نمیدونستید این آهنگی که الان گوشیتون داره پخش میکنه چیه، مال کیه و یا یه همچین چیزایی کافیه شازم رو باز کنید و تگ نو رو بزنی بعد اول خوب گوش میکنه بعد میفرسته بعدم مطابقت میده با آهنگی پیدا میکنه و خیلی باحال به شما اطلاعات آهنگتون رو میده
    (البته فقط باحاله)

@1407
    دوست عزیز شما واقعا درباره ی من چه فکری کردید؟ آخه من گفتم که وایرلس حجم رو کم میکنه؟
    ovi map loader که حجمش 9 مگه با main sw یا همون firmware گوشی منم میدونم فرق داره
    دفعات قبل که گفتم firmware رو با وایرلس آپدیت کردم منظورم این بود که از تو گوشی آپدیت کردم حالا میتونه با gprs یا هر چیز دیگری هم باشه
    اون دوستی که آپدیت نکرده هنوز میتونه بهمون بگه از توی خود گوشی آپدیت چقدر حجم داره و این اندازه برابر همونیه که ovi suite نشون میده
    در ضمن بهتره این موضوع کش دار نباشه

@1409
    بهتره به اون چشمکی که زدم دقت کنی وگرنه میدونم مولتی تاچ این نیست.

-واقعا opera mini فیلتر شکنه؟ من که با اپرا موبایل p30world رو هم نمیتونم باز کنم

-نقشه های ایران همون 17 مگه مال منم همین قدر بود الانم تمام جزییات رو داره (البته من تهران رو میگم باقی رو نمیدونم)

-گارانتی معتبر هم فقط گارانتی اصلی نوکیا (اسمش همینه، نوکیا) اون موقع که من خریدم بعضیا میگفتن پک کوچیک بزرگ داره الانم سایت نوکیا رو ببینی تو محتویاتش هلدر ماشین و شارژر فندکی نیست من همون پک بزرگ خریدم اینا رو داشت ولی دیدم پک کوچیک رو هم ممکنه الان جفتش نباشه ولی اگر اینایی رو که گفتم خواستی حتما به فروشنده بگو (یادت نره موقع خرید بگی که هیچ برنامه ای نمیخوای برات نصب کنن)

***یه نکته ای بگم این عین تجربه ی شخصیمه اگر خواستید گوشی رو آپدیت کنید مخصوصا برای راه اندازی gps برای اونایی که فقط بلوتوث gps رو دارن اول Nokia Software Updater رو از خود سایت نوکیا دانلود کنید سپس با اون به کارتون ادامه بدید این عین حرفیه که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته همونجور که آقای nokia_n95 گفتند بدون adsl بیخیال شید.

To be wonderful
    1.اولا سلام و ضمن عرض ارادت بای دبگم خیلی خاطرخواتیم
    2.در مورد شازام باید بگم که پس بدون اتصال اینترنت هیچ کاری امکان نداره؟ و اصلا برنامه قایل اجرا نیست.
    3.من در مورد شما هیچ فکری نکردم هر چی بوده نیت خیر بوده وقتی شما میفرمایید فریم ویر گوشی رو با وای فای یا جی پی آر اس در حدود دقایقی دانلود کردی و نصب کردی و وای فای حجمش رو کم میکنه، این امر رو محال دانستم و متاسفانه دوستان دیگر یا علم این کار رو نداشتند یا نخواستند وارد بحث بشن از اینرو هیچ کس نیومد متقاعدتون کنه. من هیچ فکر بدی نکردم . من چون نمی دونم سطح معلومات دوستان در چه حدیه گاهی میشینم از پیش دبستانی توضیح می دم خواهشا ناراحت نشین من معذرت میخوام بلاخره چون آشنایی قبلی ندارم بهمین جهت
    4.بله عزیزم مولتی تاچ نداره
    5.آپرا مینی میگه ------ داره من که با این کارا کاری ندارم ولی باید بگم برای اینکه بخواهید به اینترنت وصل شید از گوشی و یه اینترنت بی خطر و امنی داشته باشید از وی پی ان مخصوص گوشی استفاده کنید و برای اینکار به من هم سر بزنید تا بگم و سلام منو برسونید
    6.نقشه های نوکیا برای ایارن در حال حاضر خیلی ها میگن 27.1 مگ هستش. دوستان تو کلوپ همسایه هم دانلود کردن من خودم یکیش! نمی دونم چه مشکلی داره اینرتنت یا نوکیای شما که 16 نشون می ده از مال من که همه چی حله
    7.بله بهترین گارانتی گارانتی نوکیات. یه زمانی پکهاشون اسپشیال بود ولی بتازگی شده معمولی باید بگم به عکس تو سایت دقت نکن اگه زیرشو بخونی مینوسه واسه منطقه تا منطقه پک ها و محتویاتشون فرق می کنه. باید بگم رو 32 گیگ ها یه هدفون قلمبه ای بود تو سری جدید نوکیا اونو برداشته بود!!!!!!!!!
    8.NSU=OVI SUITE هیچ فرقی تو این برنامه ها واسه دانلود وجود نداره باید بگم سویت OVI کاملتره و برنامه NSU از زیرمجموعه های OVI SUITE هستش.

التماس دعا

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان برای بیشتر لذت بردن از گوشی Spb هارو هم نصب کنین ...

واقعا ظاهر گوشیرو زیبا میکنه و از کار کردن باهاش نهایت لذت رو میبرین
    میشه بگی عزیز دل که این اس پی چیه و لینک دانلودش چیه و به چه دردی میخوره
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام.
    کسی یه نرم افزار تبدیل کننده flv به 3gp یا mp4 یا wmv که بتونه اندازه رو هم فیت رزولوشن گوشی 640 ×360
    بکنه نداره؟
    حجمشم مهم نیست فقط درست تبدیل کنه و پرش و افت کیفیت نداشته باشه.
    فکر کنم نرم افزار smart movie که یه قسمتش رو کامیپتر نصب میشه این کار رو برات بکنه. این نرم افزار یه قسمتش سیمبیانه رو گوشی هم نصب میشه ولی من از کیفیت پخشش خوشم نیومد.
    لینکش یادم نیست ولی یه سرچی بزن تو گوگول. آخرین ورژنش 4.15 هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

با سلام دوست من اگه جواب تخصصی میخوای بیا پیام خصوصی بده اگه شک داری صفحات قبل رو بخون دکترای گوشی شناسی دارم ولی بر اثر مشکلاتی که با بعضی دوستان داشتم و تذکرات مدیریت سایت من دیگه فعالیتم رو تو سایت بویژه این تاپیک کم کردم موفق باشی
    اول معایب پنهان گوشی رو بررسی کن که در جایی درج نشده و با آپدیت جدید هنوز حل نشده
    میدونم دوستان الان به من حمله کنن ولی وظیفه ام بود به شما کمک کنم حتی اگه مورد اهانت دوستان عزیزم و استادان خوبم قرار بگیرم . بویژه NOKIA-N95 دشمن سرسخت من بخاطر اطلاعات بالا منو از تاپیک انداخت بیرون که مرد اول گوشی شناسی باشه
    امیدوارم نیمه پر لیوان رو ببینی. بابا این حرفهای شما یه تهمتی بیش نیست! خواهشا بس کن ! من اینجا نه سر پیازم نه ته پیاز. این مکان علمی فرهنگیه اومدیم یه چیزایی یا دبدیم و ده برابر اون یاد بگیرم. جای دشمنی کینه نیست.گرچهه من نمی دونم شما به چه گناهی داری منو سلاخی می کنی.

من اگه غلطی کردم (که نکردم) همینجا کنار دوستان از شما معذرت میخوام . بخاطر خدا ببخش فکر کنم دیگه راضی بشی

------------------------
    درضمن طبق فرموده : بالاتر از هر صاحب علمی دانشی وجود داره! به این زور و زر دنیا چو بی عقلان مشو غره! من تا حالا شاید بیشتر از 50 تا گوشی عوض کردم ولی هیچ وقت خودمو متخصص گوشی شناسی نشناختم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان چند درصد از گوشی راضی هستین اگه نخریده بودید باز میگرفتین اینگوشی رو
    و زئم کردن گوشی آزار دهنده نیست و صداش چطوره
    از نظر تاچ و کیفیت پخش صدا عالیه ولی مثل بقیه گوشی ها معایبی داره
    ولی بهر حال بهتر از این تو نوکیا در حال حاضر نیست.

چی چی گوشی گوشی آزار دهندس؟ من نفهمیدم چی نوشتی

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام.
    کسی یه نرم افزار تبدیل کننده flv به 3gp یا mp4 یا wmv که بتونه اندازه رو هم فیت رزولوشن گوشی 640 ×360
    بکنه نداره؟
    حجمشم مهم نیست فقط درست تبدیل کنه و پرش و افت کیفیت نداشته باشه.
    با آخرین ورژن Jet Audio (ورژن 8 ) میتونی هر فرمتی رو به هر سایزی تبدیل کنی
    با سرعت بالا وکیفیت بالا...

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------

1.اولا سلام و ضمن عرض ارادت بای دبگم خیلی خاطرخواتیم
    2.در مورد شازام باید بگم که پس بدون اتصال اینترنت هیچ کاری امکان نداره؟ و اصلا برنامه قایل اجرا نیست.
    3.من در مورد شما هیچ فکری نکردم هر چی بوده نیت خیر بوده وقتی شما میفرمایید فریم ویر گوشی رو با وای فای یا جی پی آر اس در حدود دقایقی دانلود کردی و نصب کردی و وای فای حجمش رو کم میکنه، این امر رو محال دانستم و متاسفانه دوستان دیگر یا علم این کار رو نداشتند یا نخواستند وارد بحث بشن از اینرو هیچ کس نیومد متقاعدتون کنه. من هیچ فکر بدی نکردم . من چون نمی دونم سطح معلومات دوستان در چه حدیه گاهی میشینم از پیش دبستانی توضیح می دم خواهشا ناراحت نشین من معذرت میخوام بلاخره چون آشنایی قبلی ندارم بهمین جهت
    4.بله عزیزم مولتی تاچ نداره
    5.آپرا مینی میگه ------ داره من که با این کارا کاری ندارم ولی باید بگم برای اینکه بخواهید به اینترنت وصل شید از گوشی و یه اینترنت بی خطر و امنی داشته باشید از وی پی ان مخصوص گوشی استفاده کنید و برای اینکار به من هم سر بزنید تا بگم و سلام منو برسونید
    6.نقشه های نوکیا برای ایارن در حال حاضر خیلی ها میگن 27.1 مگ هستش. دوستان تو کلوپ همسایه هم دانلود کردن من خودم یکیش! نمی دونم چه مشکلی داره اینرتنت یا نوکیای شما که 16 نشون می ده از مال من که همه چی حله
    7.بله بهترین گارانتی گارانتی نوکیات. یه زمانی پکهاشون اسپشیال بود ولی بتازگی شده معمولی باید بگم به عکس تو سایت دقت نکن اگه زیرشو بخونی مینوسه واسه منطقه تا منطقه پک ها و محتویاتشون فرق می کنه. باید بگم رو 32 گیگ ها یه هدفون قلمبه ای بود تو سری جدید نوکیا اونو برداشته بود!!!!!!!!!
    8.NSU=OVI SUITE هیچ فرقی تو این برنامه ها واسه دانلود وجود نداره باید بگم سویت OVI کاملتره و برنامه NSU از زیرمجموعه های OVI SUITE هستش.

التماس دعا
    تو خودت بورو بزن ببین چند مگ می نویسه؟ میگه 18.4
    حالا چرا نقشه تبریز نیست؟ من دانلود کردم ولی وقتی به gps وصل میشم نقشه تبریز رو نشون نمیده . چرا؟

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

مشکل حل شد
    فایل 47 مگی رو بطور دستی دانلود کردم و ریختم تو گوشی
    این گوشی قوی ترین gps رو داره و میتونه تو فضای بسته (تو خونه) براحتی به ماهواره ها وصل بشه!!!
    اگه لینک نقشه ماهواره ای تبریز رو کسی داره لطفا بده و طریقه نصب (کپی فایل ها).
    THANKS

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12 من

از نظر تاچ و کیفیت پخش صدا عالیه ولی مثل بقیه گوشی ها معایبی داره
    ولی بهر حال بهتر از این تو نوکیا در حال حاضر نیست.

چی چی گوشی گوشی آزار دهندس؟ من نفهمیدم چی نوشتی
    زوم کردن گوشی هنگشو میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •