تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 275 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بر همگی

مخلصیم

=============================

در موردِ آنتی ویروس برایِ موبایل من فقط یه بار هک شدم و جناب هکر شماره تلفن هایِ من رو زد و برد .

اگه با spb back up استفاده نکرده بودم کارم زار بود اما . چون بک آپ داشتم ظرف دو سه دقیقه درستش کردم

البته مقصر هم خودم بودم که بعد از کار با اینترنت ، ارتباط رو قطع نکردم و بهش فرصت دادم که من رو هک کنه با خیال راحت

چون اگه موقع استفاده از اینترنت بخواد شما رو هک کنه موبایلتون خیلی کند میشه و متوجه میشین که یکی داره یه بلا ملایی سرِ موبایلتون میاره و زود ارتباط رو قطع کنین

================================================
    تو انتی ویروس ها ، کاسپر سکی از همه بهتره

به گمانم تو انتی ویروسهای موبایل هم اون از همه بهتر باشه .

اگه خواستین از سایت خودش دانلودش کنین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

================================================== =

راستی دیشب یه مشکل دیگه برام پیش اومد

موبایل رو برداشتم و شیرجه رفتم زیر پتوووووو تا به خیال خودم برم تو عالم نت و کلی تفریح کنیم و اینا اما چشمتون روز بد نبینه .

موبایلم قفل بود و هر کاری کردم قفلش باز نشد !!!!!

اونقدر کد رو زدم تا دست آخر جملۀ یاد آروری رو آورد رو صفحه

بهش گفتم بابا من که کد رو فراموش نکردم که این تویی که فراموش کردی . دلم میخواست همچین بزنم تو سرش که جونش در بره اما یاد 750 تومنی که از جیب مبارک رفته بود باعث شد که بهش رحم کنم و باهاش مدارا کنم

با خودم گفتم ای داد بیداد حالا بیا و درستش کن . همه مردم چیزهای مهمشون رو تو موبایل ذخیره میکنن تا در مواقع ضروری بهشون یاد آوری کنه حالا من موبایلم خودش کد قفلِ خودش رو فراموش کرده !!!!!!!

از ترس زهره ترک شدم

طبق معمول همیشه رفتم سراغِ ریست

وقتی داشت روشن میشد چند تا حمد و قل هو الله و وإن یکاد و اینا خودم و بعد با ترس لرز کد رو وارد کردم و چشمامو بستم و دکمه اوکی رو زدم و بعد یواش یواش چشمم رو باز کردم و .......

هووووراااااااا راه افتاد و قفل باز شد

خب این هم به خیر گذشت تا ببینیم دیگه چه مشکلاتی برامون مهیا کرده .

اما دوستان این موبایل هر چیزش بد باشه پُزش خیلی درسته

هر کی میبیندش یه ساعت میخش میشه .

البته من احساس خوشی ندارم از اینکه دیگران میبیننش چون مردم چند دسته هستند

1 - اونهایی که دلشون میخواد داشته باشند این موبال رو اما پول خریدش رو ندارند و دلشون میسوزه با دیدنِ این موبایل که چرا اونها نمیتونند بخزند

2 - آدمهایِ حسود که چشم دیدنِ کسی بهتر از و بر تر از خودشون رو ندارند و چه بسا حسادتشون اونقدر قوی باشه که داغ موبایل رو بزاره به دلتون

3 - اونهایی که باید هر چی چشمشون رو میگیره به دست بیارند حتی اگه با دزدینش باشه

4- عده ای بسیار اندک و انگشت شمار هم هستند که وقتی میبیننش از اینکه شما موبایل خوبی دارین خوشحال و خرسند میشند و نه حسرت میکشند مثل دسته اول نه حسادت میکنند مثل دسته دوم و نه خیالهای شیطانی میزنه به سرشون مثل دسته سوم

واسه همین با کمی تفکر به این نتیجه میرسیم که بهتر هست پُز دادن رو بزاریم کنار گرچه کار آسانی نیست

البته این هم مثل بقیۀ موبایلها دورانی داره که به زودی سر میاد

فواره چون بلند شود سرنگون شود

این یک قانونی الهی هست و تغییر ناپیر هست .

بفرمایین . اچ تی سی یه موبایل جدید داره میاره بازار البته پی پی سی نیست

حالا خوبیش اینه که من وقتی چیزی میخرم تا سالها نگهش میدارم و بعد از مدتی دیگه قدیمی میشه و مشکلاتِ روز اول رو نداره

ای بابا چقدر از من حرف میکشین . سرم درد گرفت از بس نوشتم

سلام به همه دوستان.راستش من بااینکه تا حالاپست ندادم اما 1ماه قبل ازورود این گوشی واقعن همه چی تموم پای صحبتهای زیباوالبته علمی شما بودم.پسرداییم iphon3gsداشت فروخت وروزهای اول این هیولارو خرید.اماچونwmعادت نداشت وواقعا گشج می موند620000تومن باگارامتی یاس بهم پیشنهاد داد منم که خوراکمwmبود ودرضمن می خواستم نوش بخرم ازخدام بود یه گوشی مطمئن 110تومن ارزونتر بگیرم.چون تو تبریز 730 تومنه.روزای اول که سرعت گوشی تو اجرا ونصب برنامه ها می دیدم باورکنیداز ذوق اشکم درمیومد.یعنی سرعتcpu-GPUش خیلی بیشتراز1GHZ.آقای محترم که چند هفته است که جز بدگویی وانحراف خریداران چیز بدردبخوری نمیگید.یاشما این گوشی ندارید2-یاد قصد انحراف دوستان تازه واردو آماتورو دارید3-باHTC دشمنی طایفه ای دارید.4-یا ماروگرفتید.بااینکه دستهای خانم هاظریفتره اما2نفر ازدخترهای فامیل تا این گوشی دستشون گرفتن وسرعت وگرافیک فوووووق العادشو وخوشدست بودنشودیدن1 روزم تحمل نکردن وخریدن.(من واسشون گرفتم اولین تجربهWMشون بود.)قسم میخورم پسرداییم خودش چندبار گفت سرعت .کیفیت صفحهHD2بهتر ازگوشی خودش آیفونهبااینکه ازمتعصبین آیفونه.حالا شما چی میفرمایید من موندم.اصلا شوکه شدم شمااصلن به دارندگان این ابرقدرتاحترام نمی زارین.گوشی من تواین بیش از40روز5-6بارهنگ کرده که روش حدود70نرم افزار وگیم دارم درحالی که رو دیاموند40نرم افزارداشتم که تنها هنگ که CPUش سوخت.این گوشی تاسال2011بی رقیبه

2. 2 کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از جوابتون ....
    شما ازش راضيهستين ديگه ؟؟؟؟ متاسفانه توي اراك بدون گارانتي پيدا نميشه ... يا پرشين يا ياس !!!
    راستي جواب اين سوال رو ندادين كه گفتم بالا ترين بيت ريتي كه ساپورت ميكنه چنده؟؟؟؟ مثلا تا 3 mb رو ساپورت ميكنه ؟؟؟؟
    االان ان 82 دارم . صداش به اون ميرسه ؟؟؟؟ يا كيفيتش از ان 73 بهتر هست ؟؟؟؟
    شرمنده اين قد سوال ميكنم
    سلام دوست گرامی.من فیلمhd با2mb تبدیل کرده ودیدم.کیفیت صفحهش معرکه است.بادیدن فیلم رواین صفحه باورکنید دیگه رغبت دیدن گوشی های دیگه هر گوشیکه باشه ندارید.صداش هم چند بارکه صدایHD دیدمبلندتر ازHDهست.من فعلن بیت ریتی پیدا نکردم که عاجز بمونه یامکس وریپ داشته باشه.خیالتون راحت باشه ازهمه لحاظ غوله واینم بگم نظر کل جمع لحاظ کنید نه 1و2نفر که خدامیدونه که اصلن گوشی دارن یا نه

4. 5 کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان.راستش من بااینکه تا حالاپست ندادم اما 1ماه قبل ازورود این گوشی واقعن همه چی تموم پای صحبتهای زیباوالبته علمی شما بودم.پسرداییم iphon3gsداشت فروخت وروزهای اول این هیولارو خرید.اماچونwmعادت نداشت وواقعا گشج می موند620000تومن باگارامتی یاس بهم پیشنهاد داد منم که خوراکمwmبود ودرضمن می خواستم نوش بخرم ازخدام بود یه گوشی مطمئن 110تومن ارزونتر بگیرم.چون تو تبریز 730 تومنه.روزای اول که سرعت گوشی تو اجرا ونصب برنامه ها می دیدم باورکنیداز ذوق اشکم درمیومد.یعنی سرعتcpu-GPUش خیلی بیشتراز1GHZ.آقای محترم که چند هفته است که جز بدگویی وانحراف خریداران چیز بدردبخوری نمیگید.یاشما این گوشی ندارید2-یاد قصد انحراف دوستان تازه واردو آماتورو دارید3-باHTC دشمنی طایفه ای دارید.4-یا ماروگرفتید.بااینکه دستهای خانم هاظریفتره اما2نفر ازدخترهای فامیل تا این گوشی دستشون گرفتن وسرعت وگرافیک فوووووق العادشو وخوشدست بودنشودیدن1 روزم تحمل نکردن وخریدن.(من واسشون گرفتم اولین تجربهWMشون بود.)قسم میخورم پسرداییم خودش چندبار گفت سرعت .کیفیت صفحهHD2بهتر ازگوشی خودش آیفونهبااینکه ازمتعصبین آیفونه.حالا شما چی میفرمایید من موندم.اصلا شوکه شدم شمااصلن به دارندگان این ابرقدرتاحترام نمی زارین.گوشی من تواین بیش از40روز5-6بارهنگ کرده که روش حدود70نرم افزار وگیم دارم درحالی که رو دیاموند40نرم افزارداشتم که تنها هنگ که CPUش سوخت.این گوشی تاسال2011بی رقیبه
    ایشون عادتشه. جدی نگیر شما.
    چند صفحه قبل هم اگه خونده باشی ایرادهایی گرفته بود.

کسی به سوال چند صفحه قبلم جواب ندادها!!!!
    پرسیده بودم چرا نمیشه از Digital Compass استفاده کنم؟
    همش میگه شما توی Magnetic Interferrense هستین...

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ایشون عادتشه. جدی نگیر شما.
    چند صفحه قبل هم اگه خونده باشی ایرادهایی گرفته بود.

گوشی رو یه بار به حالت عکسی که نشون داده بچرخونی راه میوفته

7. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

قطب نمای من هم همینطور شد

به طور عمودی بچرخونش یعنی اینکه کله پا بشه . اونوقت درست میشه

یه چیز جالب انگیز در موردِ قطب نماش :

اگه وارونه بگیرینش تو دست تعنی صفصه به طرف زمین باشه و درِ باتری به طرف آسمون ، قاطی پاتی میکنه شروع میکنه دور خودش گشتن

==============================================

اقا یکی برسه به داد من :

اون ساعتِ بزرگ صفحۀ اول و هواشناسی واینا today رو که تو صفحه اول بود رو از کار انداختم شد مثل ویندوز موبایل 5

اما حالا یادم نیست چطوری از کار انداختمش

:43:

یکی برسه به داد و من و بگه کجا به کجان

===============================================

در ضمن با استفاده ار کیبورد میشه برنامه ها رو کاملا خاموش کرد که روی رام نمونه

کافیه کیبورد کوچیکه رو بیارین رو صفحه بعد shift و q رو بزنین برنامه خاموش میشه کاملا

خلاصه اکتشافات خرابکاری ها همچنان ادامه داره

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-01-2010 at 19:25.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اقا یکی برسه به داد من :

اون ساعتِ بزرگ صفحۀ اول و هواشناسی واینا today رو که تو صفحه اول بود رو از کار انداختم شد مثل ویندوز موبایل 5

اما حالا یادم نیست چطوری از کار انداختمش

:43:

یکی برسه به داد و من و بگه کجا به کجان

از قسمت setting---->>today

10. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

[Diegoجان تشکر از راهنماییتون

بله درسته از تو ستینگ بود . من اپشن htc sense رو از کار انداخته بودم

=======================================

راستی دوستان برای خاموش کردنِ کاملِ برنامه ها با استفاده از کیبورد ، باید برید تو کیبوردی که دکمه های ریز داره بعد با CLT + Q برنامه را خاموش کنین . قبلاً گفته بودم SHIFT و Q که بدینوسیله پوزش میطلبیم

در هر برنامه ای که کیبورد ظاهر میشه در اون ، میشه با این کار برنامه رو کاملا خاموش کرد

================================================== ========

در ضمن یه چیز دیگه هم امروز کفشیدم !!!! که اگه بهش توجه نشه ممکنه خطرناک باشه

صفحۀ گوشی حتی از روی لباس هم اگه با بدن تماس بگیره کار میکنه !!!!!

صفحه رو بزنین به سر زانوتون از روی شلوار حتی اگه شلوار جین باشه و زیرش گرم کن هم پوشیده باشین باز هم کار میکنه !!!

من این رو اتفاقی فهمیدم صفحه رو خاموش نکردم و گذاشتمش تو جیب شلوارم اما یهو دیدم صدایِ تق تقِ صفحه بلند شد . سریع گوشی رو از جیبم در آوردم دیدم رفته تو یکی از برنامه ها !!!!!

حتما قبل از گذاشتن گوشی تو جیبتون صفحه رو خاموش کنین مخصوصاً که بیشرمون عادت داریم صفحه به طرفِ بدن باشه نه بیرون تا اگه به جایی خورد آسیب نبینه .

چون اگه رو موبایل باشه و یادتون بره صفحه رو خاموش کنین و بذارینش تو جیبِ شلوارتون و صفحه هم به سمتِ بدن باشه بعید نیست خودش زنگ بزنه به یه نفر که اگه عیالتون باشه و شما هم سرگرم خوش و بش با خانومی باشین ، اون مکالمه آخرین مکالمۀ زندگیتون خواهد بود و خونتون پایِ خودتونه و به اچ تی سی ربطی نداره

اگه بعد از خوش و بش دیدین گوشی روشنه و گفتین الو ودیدین عیالتونه که میگه به به چشمم روشن حالا دیگه ......

دیگه لزومی نداره به بقیۀ حرفاش گوش بدین . خط رو قطع کنین زنگ بزنین قبرستون یه قبر سفارش بدین برا خودتون و یه زنگ هم بزنین به یه مسجد برایِ مجلس روز سوم و هفتم و چه میدونم نهم و چهلم و سر سال وفافتون جا رزرو کنین و اگر هم وصیتی دارین بنویسین و اشهدتون رو بخنونین و بعدش با خیال راحت برگردین خونه و خدا رحمتتون کنه

حالا اگه میخواین کارتون به اینجاها نکشه هرررررگــــــــــــــــــ ز گوشی روشن رو تو جیبتون نذارین .

میدونم همه یک صدا میگن : چـــــــــــــــشــــــــ ـــــــــــــــم .

تو این چیزها همه به شدت حرف گوش کن هستند

===========================================

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

دوستانی که تو کف این گوشی هستن و میخوان Touch HD شونو بدن بره و این گوشیو بخرن ولی هنوز پولشون جور نیست..من تا 2 ماهه دیگه HD شونو خریدارم البته اگه رو صفحه و دوربینش خط وخش ضایع نیستا !! من کرمانشاه نشین هستم ولی اگه تو استان های مجاور هستین میتونم یه کاریش بکنم ...اگه تو نقاط دور افتاده کشور مثل تهران و زاهدان و.... هستین باید پاشین بیاین اینجا West for life ...دوستانی که مایلند یه PM بدن حله..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Oslo ,Norway

پيش فرض

با سلام

دوستان آیا میدونین برنامه جدیدی برای فارسی ساری این تلفن ؟ با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستانی که تو کف این گوشی هستن و میخوان Touch HD شونو بدن بره و این گوشیو بخرن ولی هنوز پولشون جور نیست..من تا 2 ماهه دیگه HD شونو خریدارم البته اگه رو صفحه و دوربینش خط وخش ضایع نیستا !! من کرمانشاه نشین هستم ولی اگه تو استان های مجاور هستین میتونم یه کاریش بکنم ...اگه تو نقاط دور افتاده کشور مثل تهران و زاهدان و.... هستین باید پاشین بیاین اینجا West for life ...دوستانی که مایلند یه PM بدن حله..
    این قسمت قرمز خیلی جالب بود

صفحۀ گوشی حتی از روی لباس هم اگه با بدن تماس بگیره کار میکنه !!!!!
    تاچ خازنی اینطوریه دیگه
    تاچ خازنی با الکترونها کار میکنه

16. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •