سلام بر همگی
مخلصیم
=============================
در موردِ آنتی ویروس برایِ موبایل من فقط یه بار هک شدم و جناب هکر شماره تلفن هایِ من رو زد و برد .
اگه با spb back up استفاده نکرده بودم کارم زار بود اما . چون بک آپ داشتم ظرف دو سه دقیقه درستش کردم
البته مقصر هم خودم بودم که بعد از کار با اینترنت ، ارتباط رو قطع نکردم و بهش فرصت دادم که من رو هک کنه با خیال راحت
چون اگه موقع استفاده از اینترنت بخواد شما رو هک کنه موبایلتون خیلی کند میشه و متوجه میشین که یکی داره یه بلا ملایی سرِ موبایلتون میاره و زود ارتباط رو قطع کنین
================================================
تو انتی ویروس ها ، کاسپر سکی از همه بهتره
به گمانم تو انتی ویروسهای موبایل هم اون از همه بهتر باشه .
اگه خواستین از سایت خودش دانلودش کنین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== =
راستی دیشب یه مشکل دیگه برام پیش اومد
موبایل رو برداشتم و شیرجه رفتم زیر پتوووووو تا به خیال خودم برم تو عالم نت و کلی تفریح کنیم و اینا اما چشمتون روز بد نبینه .
موبایلم قفل بود و هر کاری کردم قفلش باز نشد !!!!!
اونقدر کد رو زدم تا دست آخر جملۀ یاد آروری رو آورد رو صفحه
بهش گفتم بابا من که کد رو فراموش نکردم که این تویی که فراموش کردی . دلم میخواست همچین بزنم تو سرش که جونش در بره اما یاد 750 تومنی که از جیب مبارک رفته بود باعث شد که بهش رحم کنم و باهاش مدارا کنم
با خودم گفتم ای داد بیداد حالا بیا و درستش کن . همه مردم چیزهای مهمشون رو تو موبایل ذخیره میکنن تا در مواقع ضروری بهشون یاد آوری کنه حالا من موبایلم خودش کد قفلِ خودش رو فراموش کرده !!!!!!!
.gif)
از ترس زهره ترک شدم
طبق معمول همیشه رفتم سراغِ ریست
وقتی داشت روشن میشد چند تا حمد و قل هو الله و وإن یکاد و اینا خودم و بعد با ترس لرز کد رو وارد کردم و چشمامو بستم و دکمه اوکی رو زدم و بعد یواش یواش چشمم رو باز کردم و .......
هووووراااااااا راه افتاد و قفل باز شد
خب این هم به خیر گذشت تا ببینیم دیگه چه مشکلاتی برامون مهیا کرده .
اما دوستان این موبایل هر چیزش بد باشه پُزش خیلی درسته
هر کی میبیندش یه ساعت میخش میشه .
البته من احساس خوشی ندارم از اینکه دیگران میبیننش چون مردم چند دسته هستند
1 - اونهایی که دلشون میخواد داشته باشند این موبال رو اما پول خریدش رو ندارند و دلشون میسوزه با دیدنِ این موبایل که چرا اونها نمیتونند بخزند
2 - آدمهایِ حسود که چشم دیدنِ کسی بهتر از و بر تر از خودشون رو ندارند و چه بسا حسادتشون اونقدر قوی باشه که داغ موبایل رو بزاره به دلتون
3 - اونهایی که باید هر چی چشمشون رو میگیره به دست بیارند حتی اگه با دزدینش باشه
4- عده ای بسیار اندک و انگشت شمار هم هستند که وقتی میبیننش از اینکه شما موبایل خوبی دارین خوشحال و خرسند میشند و نه حسرت میکشند مثل دسته اول نه حسادت میکنند مثل دسته دوم و نه خیالهای شیطانی میزنه به سرشون مثل دسته سوم
واسه همین با کمی تفکر به این نتیجه میرسیم که بهتر هست پُز دادن رو بزاریم کنار گرچه کار آسانی نیست
البته این هم مثل بقیۀ موبایلها دورانی داره که به زودی سر میاد
فواره چون بلند شود سرنگون شود
این یک قانونی الهی هست و تغییر ناپیر هست .
بفرمایین . اچ تی سی یه موبایل جدید داره میاره بازار البته پی پی سی نیست
حالا خوبیش اینه که من وقتی چیزی میخرم تا سالها نگهش میدارم و بعد از مدتی دیگه قدیمی میشه و مشکلاتِ روز اول رو نداره
ای بابا چقدر از من حرف میکشین . سرم درد گرفت از بس نوشتم
.gif)