سلام !
بلاخره سنجش جواب داد :
نتایج اواخر دیماه اعلام میشه!
اینم عکس :
عنوانی که می بینید نوشته "یادآوری " من خودم نوشتم، گفتم شاید واقعا یادشون رفته باشه گفتم یادآوری کنم بهشون یه وقت خوابشون نبره!
ما رفتیم هر وقت اومد مییایم فروم !![]()
موفق باشید![]()
سلام !
بلاخره سنجش جواب داد :
نتایج اواخر دیماه اعلام میشه!
اینم عکس :
عنوانی که می بینید نوشته "یادآوری " من خودم نوشتم، گفتم شاید واقعا یادشون رفته باشه گفتم یادآوری کنم بهشون یه وقت خوابشون نبره!
ما رفتیم هر وقت اومد مییایم فروم !![]()
موفق باشید![]()
از یک جهت برای من خوب شد باز امتحانای ترمم رو میدم و چندتا واحد هم تطبیق میدم
اين اطلاعيه چي ميگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من موندم این اطلاعیه رو از کجای سایت سنجش پیدا کردی ؟! میتونی بگی ؟!!![]()
خبرساعت 6شبکه خبراعلام کردفردانتایج میاد.....
نتایج آزمونهای کاردانی ترمی علمی کاربردی فردا اعلام می شود
نتایج نهایی آزمون کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی فردا در سامانه اعلام نتایج سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود. به گزارش خبرنگار مهر، اسامی قبولیهای کد رشته محلهای متمرکز و معرفی چند برابر ظرفیت کد رشته های نیمه متمرکز در آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته دوره های ترمی سال 90 دانشگاه علمی کاربردی فردا اعلام می شود.
داوطلبان با مراجعه به سامانه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توانند از نتیجه این آزمون مطلع شوند.
تمام پذیرفته شدگان در یکی از روزهای 11 تا 15 دی ماه با مراجعه به مراکز مورد پذیرش می توانند، ثبت نام کنند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب
خدا بخیر کنه فردا رو![]()
چه کسانی نا امید میشوند
و
چه کسانی شاد![]()
فردا شد و هنوز نیومده
البته الان تازه 8 صبحه![]()
ساعت 9:40 اینجا ایران است و از نتایجمون خبری نیست
اینم خبر دیگه از سایت علمی کاربردی :
نتایج نهایی آزمون دوره های کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی عصر امروز دوشنبه 5 دی ماه اعلام می شود.نتایج آزمون کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی عصر امروز اعلام می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، اسامی پذیرفته شدگان رشته های متمرکز و معرفی چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته دوره های ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی از عصر امروز در پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده می باشد. پذیرفته شدگان می بایست از 11 تا 15 دی ماه با مراجعه به مرکز محل قبولی خود ثبت نام کنند.
لازم به ذکر است آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی 22 مهرماه سال جاری برگزار شد.
http://www.uast.ac.ir/DocLib5/%D9%85%D8%AA%D9%86%20%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B 1/%D9%85%D8%AA%D9%86%20%D8%AE%D8%A8%D8%B1.aspx?i=922 6
Last edited by Iranian boy10; 26-12-2011 at 09:47.
دوستان زیاد نگران نباشید احتمال قبولی تو ازمون زیاد من چند نفر رئ دیدم قبول شدن که تو جدول ضرب عدی مشکل داشتن . البته اگه شانس منه بد بخت هست مثل ازاد میشه بلا سرم میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)