سلام
من امروز از نسل جوان یک مودم level one WBR-6600 را 155000 تومان خریدم
آقای گلابیان که خیلی تعریف این مودم رو میکرد
به نظر شما مودم خوبی هست
خطم هنوز وصل نشده که چکش کنم
ممنون میشم نظر بدید
سلام
من امروز از نسل جوان یک مودم level one WBR-6600 را 155000 تومان خریدم
آقای گلابیان که خیلی تعریف این مودم رو میکرد
به نظر شما مودم خوبی هست
خطم هنوز وصل نشده که چکش کنم
ممنون میشم نظر بدید
مبارکه. امیدوارم ISP شما این مودم رو ساپورت کنه و مشکلی نداشته باشید.
قیمتش یه نمه بالاست. دانگل USB همراش بود؟ یا فقط مودم هستش؟
1- خودش که گفت شاتل را ساپورت میکنه
2- یعنی گرون خریدم
3- دانگل یو اس بی چی هست
4- یعنی باید باهاش باشه
با تشکر از پاسخگویی سریع شما
این مودم ها خیلی هم توپن نمیدونم تکنولوژیش آلمانیه یا خودش فقط قیمتشون زیادی بالاست. میتونستی TP-Link بگیری بقیه پولت رو بزاری تو جیبت نه اینکه بهت انداخته باشه ولی کاراییش بالاتر از استفادته.
2-خلاصه معنیش یعنی یو اس بی خوره یا نه
که اصلا مهم نیست چون مال خودم هم یو اس بی نمیخوره هیچ کاربردی هم براش ندارم چون سرعت پورت شبکه خیلی بیشتره و نگرانی از بابت نصب و ... هم ندارم.چون نیازی به درایور نداره فقط کانفیگ داخلی داره که اگه کامپیوترت منفجر هم بشه تنظیماتش بهم نمیخوره.
وضعیت ADSL نیماد اگه تاپیک رو دنبال میکنی متوجه افت شدید کیفیتش شدی(علاوه بر قطعی های چند دقیقه ای پینگش در بهترین حالت حول و حوش 230-250 هست)پس به درد استفاده برای شیرینگ نمیخوره
بچه ها یک نفر که از پارس آنلاین ADSL میگیره لطف کنه تست سرعت و پینگ بزاره برای این دوستمون
اگه میخوای وایرلس بگیری سرویس دهنده رو انتخاب نکن و اجازه بده پیشکسوت Wireless یعنی نیما جان راهنماییتون کنند![]()
من خیلی به مخابرات گیر دادم هی میان خط رو درسش میکنن نیم ساعت بعد دوباره اینترنتم قطع میشه تهران هم شونه خالی میکنه میگه مشکل شما از مخابراته دوستان نیمادی لطف کنن بگن کلا قطعی چطوره ؟ اصلا قطعی دارین ؟ چون هر ساعت یکی دو بار قطعی دارم میخوام ببینم اگه از مخابراته درخواست سیم کشی مجدد کنم
Fashion boy عزیز من غلامتم.
دوست عزیز mohsensamand :
بند خودم وایرلس استفاده می کنم. (شرکت راصد) متاسفانه راصد چند وقتی هستن که تعداد شیرینگ رو بیشتر کرده(الان همگی 1به 10 شدن)
اگه واسه شرینگ اینترنتی میخواهی پیشنهاد میکنم از شرکت راصد که الان داری سرویس میگیری در خواست IP Valid کنی (هزینه اش 6هزارتومان هستش) مطمیین باش ای پی ولید توی کار شما موثر هستش.
در ضمن این روزها پینگ کل کشور حال و روز خوبی نداره پورت ها اختلال دارن ریزش شدید روی پورت 443 که مربوط به SSL برای ارتباطات غیر قابل شنود و فایل شیرینگهاست وجود داره
(مشکلات افت سرعت از آپلود سنترها و https (جیمیل) و رپیدشیر و ...)
****پس حالا حالاها دنبال پینگ خوب نباشید*****
در مورد سرعت:
همیشه اکثر شرکت های تازه تاسیس سرعت ها رو باز میذارن تا مشتری جذب کنند.
شرکت لوتوس که به تازگی افتتاح شده اینکار انجام میده. (چون هنوز مشتری به اون صورت نداره)
یکی از دوستم که از این شرکت سرویس 256 نا محدود گرفته ریت دانلودش بین 160 تا 170 KB/S بود.
در حالا حاضر هم سرویسی که ارایه میکنه شرینگ 1به 4 هستش.(اطلاعات این شرکت صفحه قبلی هستش)
دوست عزیز شما که نوشتید صبح تا شب دانلود میکنید پیشنهاد می کنم دنبال سرویس محدود نرید . چون مطمیین هستم خیلی خوب استفاده کنی توی 1 هفته تمام بشه.
پارس انلاین سرویس وایرلس همیشه همون سرعت قانویی بوده (یه خورده بالاتر) فقط روی ADSl هاست که حال میده بعضی وقتا 1 تا 2مگ سرعت میده.
ساکن کدام منطقه هستی؟
پیشنهاد می کنم با لوتوس. تاریانا تماس بگیرید و اگر از این دو شرکت جوای مثبت نگرفتید (بخاط کاور نکردن منطقه ی شما) با راصد تماس بگیرید و در خواست ای پی ولید بدید.
یه خبر واسه دوستان شرکت خانم دلفی (امپراطور) از 25 بهمن کار خودش رو شروع میکنه.
Last edited by nima_ir; 05-02-2010 at 13:49.
من که چند هفتس این مشکل رو دارم ولی ظاهرآ بقیه دوستان پوستشون کلفته و همین رو هم غنیمت میدونن!!آقایون محترمی که صداتون درنمیاد باور کنید با این کارتون دارید به خودتون ظلم میکنید چون اگه من و شما رو از دست بدند و ما هم علیه شون تبلیغات منفی کنیم مشتری دیگری ندارند و خیلی زود یا درش رو تخته میکنند یا سود کمتر با کیفیت بالاتر رو ترجیح میدند!
واقعآ با وجود شما بخش وایرلس تاپیک هیچ مشکلی نخواهد داشت
بخاطر تمام زحماتی که تا الان کشیدی و همشری هات رو راهنمایی کردی ازت تشکر میکنم
امیدوارم با این حس فروتنی و احساس مسولیت,در تمام عرصه های زندگیت موفق باشی
آدرس شرکتش مشخص شده؟
Fashion boy عزیز خط تلفنتون نویز داره ؟من که چند هفتس این مشکل رو دارم ولی ظاهرآ بقیه دوستان پوستشون کلفته و همین رو هم غنیمت میدونن!!آقایون محترمی که صداتون درنمیاد باور کنید با این کارتون دارید به خودتون ظلم میکنید چون اگه من و شما رو از دست بدند و ما هم علیه شون تبلیغات منفی کنیم مشتری دیگری ندارند و خیلی زود یا درش رو تخته میکنند یا سود کمتر با کیفیت بالاتر رو ترجیح میدند!
![]()
من دوباره تماس گرفتم با تهران اینجور که به من گفتن دیگه نمیتونم ای دی اس ال بگیرم چون بستر خطمون مشکل داره و هر کاری میکنن درست نمیشه
Last edited by moslem.b; 05-02-2010 at 16:52.
بچه ها من مرکز گلستانم تقریبا 3 هفته مشکل داشتم اما الان سرعت دانلودم خوبه دیشب از ساعت 3 شب گذاشتم برای دانلود
تاریخارسالدریافتارسال رایگاندریافت رایگانمصرف جــــمعه 16 بهمن 1388 814KB 11,250KB 21,413KB 788,641KB 12,064KBاگه از ساعت 1 میذاشتم حتما 1.2 گیگ رو پر میگرد.اگه تا چند روز خوب باشه که هیچی اما اگه دوباره افتض شد میخوام برم سمت فارا چون تعریف صبانت رو زیاد شنیدم توی فروم استان های دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)