تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 145 از 414 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من امروز از نسل جوان یک مودم level one WBR-6600 را 155000 تومان خریدم
    آقای گلابیان که خیلی تعریف این مودم رو میکرد
    به نظر شما مودم خوبی هست
    خطم هنوز وصل نشده که چکش کنم
    ممنون میشم نظر بدید

2. 4 کاربر از isrobotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من امروز از نسل جوان یک مودم level one WBR-6600 را 155000 تومان خریدم
    آقای گلابیان که خیلی تعریف این مودم رو میکرد
    به نظر شما مودم خوبی هست
    خطم هنوز وصل نشده که چکش کنم
    ممنون میشم نظر بدید

مبارکه. امیدوارم ISP شما این مودم رو ساپورت کنه و مشکلی نداشته باشید.

قیمتش یه نمه بالاست. دانگل USB همراش بود؟ یا فقط مودم هستش؟

4. 3 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1- خودش که گفت شاتل را ساپورت میکنه
    2- یعنی گرون خریدم
    3- دانگل یو اس بی چی هست
    4- یعنی باید باهاش باشه
    با تشکر از پاسخگویی سریع شما

6. 3 کاربر از isrobotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1- خودش که گفت شاتل را ساپورت میکنه
    2- یعنی گرون خریدم
    3- دانگل یو اس بی چی هست
    4- یعنی باید باهاش باشه
    با تشکر از پاسخگویی سریع شما
    این مودم ها خیلی هم توپن نمیدونم تکنولوژیش آلمانیه یا خودش فقط قیمتشون زیادی بالاست. میتونستی TP-Link بگیری بقیه پولت رو بزاری تو جیبت نه اینکه بهت انداخته باشه ولی کاراییش بالاتر از استفادته.
    2-خلاصه معنیش یعنی یو اس بی خوره یا نه
    که اصلا مهم نیست چون مال خودم هم یو اس بی نمیخوره هیچ کاربردی هم براش ندارم چون سرعت پورت شبکه خیلی بیشتره و نگرانی از بابت نصب و ... هم ندارم.چون نیازی به درایور نداره فقط کانفیگ داخلی داره که اگه کامپیوترت منفجر هم بشه تنظیماتش بهم نمیخوره.

8. 4 کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

سلام دوستان من می خواهم ispعوض کنم راهنماهی کنید ببینم کدام بهتره من می خواهم برم نیماد ایا کسی می دانه وایرلس نیماد چجوره سرعتش چه جوره در شب که دانلودرایگانه ایا سرعت ازاد میشه یانه با 256 دانلودش چقدر ممنون اگر راه نماهی کنید سوال صفه قبل باز زیر تکرار میکنم

سلام خسته نباشید من از راصد سرویس میگرم 256 بدون مهدودیت که تا یک ماه پیش که قیمت بالا بود رازی بودم اما ازاین یک ماه گذشته پول تماس های تلفنی بیش از شارز ماه یانم شد که به فکر عوض کردن isp افتادم من سرعت 30 به با لا می خواه و تا 65 می توانم پرداخت کنم الان مد نظرم نیماد که میگه 59 تومان درماه 9gb مجازید استفاده کنید اما شب فری سرعت بین 30تا 35 اما من تا الان بدون مهدودیت استفاده میکنم من اکثرا شبا تا روز دانلود میکنم و روزها فقط وب سایت هارا نگاه میکنم اونهم زیاد یعنی اگر توی خونه باشم توی اینترنت هستم ایا این 9gb کافی هست یانه من نیاز به pingبین 150 تا 180 دارم چون از شرنگ اینترنتی برای باز کردن کانال تلویزیون استفاده می کنم خواهشن دوستان راهنماهی کنید ممنون و سپاس گذارم اگر امکان دارد بگید الان نیماد وایرلس چطوره دانلودش؟
    وضعیت ADSL نیماد اگه تاپیک رو دنبال میکنی متوجه افت شدید کیفیتش شدی(علاوه بر قطعی های چند دقیقه ای پینگش در بهترین حالت حول و حوش 230-250 هست)پس به درد استفاده برای شیرینگ نمیخوره
    بچه ها یک نفر که از پارس آنلاین ADSL میگیره لطف کنه تست سرعت و پینگ بزاره برای این دوستمون
    اگه میخوای وایرلس بگیری سرویس دهنده رو انتخاب نکن و اجازه بده پیشکسوت Wireless یعنی نیما جان راهنماییتون کنند

10. 5 کاربر از fashion_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من خیلی به مخابرات گیر دادم هی میان خط رو درسش میکنن نیم ساعت بعد دوباره اینترنتم قطع میشه تهران هم شونه خالی میکنه میگه مشکل شما از مخابراته دوستان نیمادی لطف کنن بگن کلا قطعی چطوره ؟ اصلا قطعی دارین ؟ چون هر ساعت یکی دو بار قطعی دارم میخوام ببینم اگه از مخابراته درخواست سیم کشی مجدد کنم

12. 2 کاربر از moslem.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

Fashion boy عزیز من غلامتم.

دوست عزیز mohsensamand :

بند خودم وایرلس استفاده می کنم. (شرکت راصد) متاسفانه راصد چند وقتی هستن که تعداد شیرینگ رو بیشتر کرده(الان همگی 1به 10 شدن)

اگه واسه شرینگ اینترنتی میخواهی پیشنهاد میکنم از شرکت راصد که الان داری سرویس میگیری در خواست IP Valid کنی (هزینه اش 6هزارتومان هستش) مطمیین باش ای پی ولید توی کار شما موثر هستش.

در ضمن این روزها پینگ کل کشور حال و روز خوبی نداره پورت ها اختلال دارن ریزش شدید روی پورت 443 که مربوط به SSL برای ارتباطات غیر قابل شنود و فایل شیرینگ‌هاست وجود داره

(مشکلات افت سرعت از آپلود سنترها و https (جیمیل) و رپیدشیر و ...)

****پس حالا حالاها دنبال پینگ خوب نباشید*****

در مورد سرعت:

همیشه اکثر شرکت های تازه تاسیس سرعت ها رو باز میذارن تا مشتری جذب کنند.

شرکت لوتوس که به تازگی افتتاح شده اینکار انجام میده. (چون هنوز مشتری به اون صورت نداره)

یکی از دوستم که از این شرکت سرویس 256 نا محدود گرفته ریت دانلودش بین 160 تا 170 KB/S بود.

در حالا حاضر هم سرویسی که ارایه میکنه شرینگ 1به 4 هستش.(اطلاعات این شرکت صفحه قبلی هستش)

دوست عزیز شما که نوشتید صبح تا شب دانلود میکنید پیشنهاد می کنم دنبال سرویس محدود نرید . چون مطمیین هستم خیلی خوب استفاده کنی توی 1 هفته تمام بشه.

پارس انلاین سرویس وایرلس همیشه همون سرعت قانویی بوده (یه خورده بالاتر) فقط روی ADSl هاست که حال میده بعضی وقتا 1 تا 2مگ سرعت میده.
    ساکن کدام منطقه هستی؟

پیشنهاد می کنم با لوتوس. تاریانا تماس بگیرید و اگر از این دو شرکت جوای مثبت نگرفتید (بخاط کاور نکردن منطقه ی شما) با راصد تماس بگیرید و در خواست ای پی ولید بدید.

یه خبر واسه دوستان شرکت خانم دلفی (امپراطور) از 25 بهمن کار خودش رو شروع میکنه.
    Last edited by nima_ir; 05-02-2010 at 13:49.

14. 7 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

من خیلی به مخابرات گیر دادم هی میان خط رو درسش میکنن نیم ساعت بعد دوباره اینترنتم قطع میشه تهران هم شونه خالی میکنه میگه مشکل شما از مخابراته دوستان نیمادی لطف کنن بگن کلا قطعی چطوره ؟ اصلا قطعی دارین ؟ چون هر ساعت یکی دو بار قطعی دارم میخوام ببینم اگه از مخابراته درخواست سیم کشی مجدد کنم
    من که چند هفتس این مشکل رو دارم ولی ظاهرآ بقیه دوستان پوستشون کلفته و همین رو هم غنیمت میدونن!!آقایون محترمی که صداتون درنمیاد باور کنید با این کارتون دارید به خودتون ظلم میکنید چون اگه من و شما رو از دست بدند و ما هم علیه شون تبلیغات منفی کنیم مشتری دیگری ندارند و خیلی زود یا درش رو تخته میکنند یا سود کمتر با کیفیت بالاتر رو ترجیح میدند!
    Fashion boy عزیز من غلامتم
    یه خبر واسه دوستان شرکت خانم دلفی (امپراطور) از 25 بهمن کار خودش رو شروع میکنه.
    واقعآ با وجود شما بخش وایرلس تاپیک هیچ مشکلی نخواهد داشت
    بخاطر تمام زحماتی که تا الان کشیدی و همشری هات رو راهنمایی کردی ازت تشکر میکنم
    امیدوارم با این حس فروتنی و احساس مسولیت,در تمام عرصه های زندگیت موفق باشی
    آدرس شرکتش مشخص شده؟

16. 4 کاربر از fashion_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من که چند هفتس این مشکل رو دارم ولی ظاهرآ بقیه دوستان پوستشون کلفته و همین رو هم غنیمت میدونن!!آقایون محترمی که صداتون درنمیاد باور کنید با این کارتون دارید به خودتون ظلم میکنید چون اگه من و شما رو از دست بدند و ما هم علیه شون تبلیغات منفی کنیم مشتری دیگری ندارند و خیلی زود یا درش رو تخته میکنند یا سود کمتر با کیفیت بالاتر رو ترجیح میدند!
    Fashion boy عزیز خط تلفنتون نویز داره ؟

من دوباره تماس گرفتم با تهران اینجور که به من گفتن دیگه نمیتونم ای دی اس ال بگیرم چون بستر خطمون مشکل داره و هر کاری میکنن درست نمیشه
    Last edited by moslem.b; 05-02-2010 at 16:52.

18. 2 کاربر از moslem.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها من مرکز گلستانم تقریبا 3 هفته مشکل داشتم اما الان سرعت دانلودم خوبه دیشب از ساعت 3 شب گذاشتم برای دانلود
    تاریخارسالدریافتارسال رایگاندریافت رایگانمصرف جــــمعه 16 بهمن 1388 814KB 11,250KB 21,413KB 788,641KB 12,064KBاگه از ساعت 1 میذاشتم حتما 1.2 گیگ رو پر میگرد.اگه تا چند روز خوب باشه که هیچی اما اگه دوباره افتض شد میخوام برم سمت فارا چون تعریف صبانت رو زیاد شنیدم توی فروم استان های دیگه.

20. 3 کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •